Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Lichtreizen

Wij geven een online lichtreis tijdens de Volle maan, de Nieuwe maan (speciaal met het thema tweelingzielen), tijdens Engelenpoorten en andere speciale dagen. In deze Lichtreizen geven wij een korte lezing over de uitwerking van die dag, een ontspanningsoefening, een geleide meditatie en afstandshealing.

Tijdens onze Lichtreizen is de lezing en meditatie niet live, maar de healing wel.
(De Lichtreizen zijn geen webinars)

*Als je voor de eerste keer deelneemt aan één van onze Lichtreizen, lees dan de begeleidende tekst hieronder.
*Als er nog geen datum staat vermeld bij de Lichtreis en de aanmeldknop het nog niet doet, dan is deze Lichtreis nog niet ingepland.
*De eerstvolgende Lichtreis zal bovenaan staan.

1. Klik op de knop “deelnemen” van de Lichtreis waar jij je voor wilt aanmelden. Voer zorgvuldig je naam en emailadres.
Je ontvangt direct een bevestigingsmail van jouw aanmelding. In deze bevestigingsmail bevindt zich een oranje knop “start lichtreis”, die jou toegang geeft tot de lichtreis. Soms is de oranje knop weggevallen en blijft er alleen een blauw linkje over met “start Lichtreis”.
Je kunt je tot 20.00uur, op de dag dat de Lichtreis uitgezonden wordt, aanmelden.

LET OP! Wanneer je emailadres niet juist is ingevuld, ontvang je geen bevestigingsmail en heb je geen toegang tot de Lichtreis.
Neem in dit geval direct contact met ons op via info@healingcentrumatlantis.com. 

Wanneer de bevestigingsmail van je aanmelding doorgestuurd wordt naar anderen, zal je inschrijving vervallen.

2. De betaling.
Als dit een betaalde Lichtreis is, kom je uit op een betaalpagina waar jij veilig kunt afrekenen. Na je betaling ontvang je een tweede mail met jouw betaalingsbevestiging. 

3. Je ontvangt een replay-link.
Na afloop van de Lichtreis ontvang je automatisch een Replay-link om de Lichtreis tot de volgende dag 23.00 uur terug te kunnen kijken.
Na 23.00uur is de Lichtreis niet meer beschikbaar en kunnen we je helaas geen link meer toesturen om de Lichtreis alsnog te bekijken.

Als er nog geen datum staat vermeld bij de Lichtreis en de aanmeldknop het nog niet doet, dan is deze Lichtreis nog niet ingepland.
Volg onze facebookpagina of instagrampagina om op de hoogte te blijven van welke Lichtreis er binnenkort start.

DE NERVUS VAGUS: Hoe onze Lichtreizen bij kunnen dragen aan het drastisch verminderen van stress en angst

Een belangrijke zenuw, die door heel je lijf loopt en verbinding heeft met al je organen, is de Nervus Vagus. Deze zenuw loopt vanuit de hersenen, achter je oren langs, hals, longen en hart, luchtpijp, via de maag naar jouw darmen. De functie van deze zenuw is om lichaamsprocessen te reguleren, zoals jouw ademhaling, hartslag, spijsvertering en zorgt ervoor dat door ontspanning jouw lichaam weer kan herstellen. Wanneer deze Nervus Vagus overprikkeld is, kun je steeds het gevoel hebben dat je op “aan” staat, klaar om in actie te komen of te vluchten. Je kunt dan moeilijk tot een diepere staat van ontspanning komen. Iets wat je lichaam hard nodig heeft om te functioneren, voedingsstoffen goed op te nemen en te herstellen.

De gevolgen van veel of langdurige stress
Maar wat gebeurt er wanneer je last hebt van veel stress? Dan kan deze zenuw niet goed meer functioneren en kunnen er klachten ontstaan zoals, hoofd-, nek-, rugpijn, spijsverteringsproblemen, angsten, depressie en burn-outklachten. Door chronische stress maak je meer ontstekingsstoffen aan, die via de Nervus Vagus in je hersenen komen. Deze chronische ontstekingen zijn de oorzaak van o.a. reuma, altzheimer en hart- en vaatziekten. Jouw immuunsysteem kan onder druk komen te staan.

Hoe kan je de Nervus Vagus stimuleren?
Er zijn verschillende manieren om deze belangrijke zenuw te stimuleren. Dit kan door ademhalingsoefeningen, door yoga te doen, door te gorgelen of een “ohm-geluid te maken, plezier te maken, door een massage of knuffelen. En door het verbeteren van de darmflora. Het lichaam ervaart dan minder stress, waardoor er meer serotonine aangemaakt wordt. Een groot gedeelte van deze gelukshormonen worden namelijk in de darmen aangemaakt.

Onze Lichtreizen kunnen jou helpen
Maar ook het deelnemen aan onze Lichtreizen kan ervoor zorgen dat je een diepe ontspanning ervaart en de Nervus Vagus dus beter gaat functioneren, je inzichten krijgt over blokkades die jou stress veroorzaken, angsten minder worden enz. Om de Nervus Vagus in balans te brengen kan je elke dag iets doen waarmee je de Nervus Vagus helpt te ontspannen. Regelmatig deelnemen aan de Lichtreizen kan jou dus ook helpen steeds makkelijker en sneller tot een diepere ontspanning te komen. Dit helpt ook voor een betere nachtrust en leer je omgaan met stress gedurende de dag. Oefening baart kunst!

Reading
Ook kunnen wij tijdens een reading inzichten geven over waar jouw stress vandaan komt. Dat kunnen bijv. gebeurtenissen zijn uit jouw jeugd, blokkades uit vorige levens of jouw proces met jouw tweelingziel. Heb je behoefte aan begeleiding, dan kunnen wij via channeling antwoord geven op al jouw vragen. Stuur dan een mailtje naar: info@healingcentrumatlantis.com

In dit venster “Technische ondersteuning Lichtreis” leggen we je uit wat je kunt doen als je problemen ervaart met het afspelen van de Lichtreis.
Voor onze Lichtreizen gebruiken wij het programma WebinarGeek.
Om ervoor te zorgen dat je onze Lichtreizen kunt volgen op je pc, tablet of mobiele telefoon, is het belangrijk dat je de juiste versie webbrowser gebruikt.
WebinarGeek is werkend getest op:

Google Chrome (versie 80 of hoger)
Mozilla Firefox (versie 49 of hoger)
Mac Safari (versie 10 of nieuwer)
Edge (versie 80 of hoger)
Android 4.2 of nieuwer (met daarop Google Chrome 50 of nieuwer)
iOS Safari en Google Chrome for iOS (iOS10 of hoger)

Het is dus belangrijk dat je webbrowser up to date is, om de Lichtreis te kunnen volgen.
Mocht je niet weten welke versie webbrowser je gebruikt, klik dan hier.

Wil je weten hoe jij jouw webbrowser kunt updaten? Klik dan hier.

Mocht het scherm aangeven dat je nog even geduld moet hebben voordat de Lichtreis start, maar wil de Lichtreis niet starten? Probeer dan een “incognito venster” te openen waarin je de Lichtreis kunt afspelen.
Klik hier voor uitleg over hoe je een incognito venster opent.

Mocht je nog steeds problemen ervaren, neem dan gerust contact met ons op via info@healingcentrumatlantis.com en dan helpen je we graag verder.

Marian Marian

Ik doe altijd mee met de Lichtreizen voor tweelingzielen. Ik kom volledig tot rust en krijg hierdoor mooie inzichten wat mij een beetje houvast geeft in dit intense proces. Ik dank jullie hartelijk dames!

Anne Anne

Ik vind deze Lichtreizen heel bijzonder! Kon er helemaal in komen. Ik begon eerst hevig te trillen van alle spanning die loskwam. En daarna heel hard moeten huilen...wat een opluchting was dat! Ik raad deze meditaties ook altijd aan bij mijn vrienden en vriendinnen 😀

Johan Johan

Ik was nogal sceptisch, maar ik was helemaal van de kaart na de eerste Lichtreis. Ik weet niet goed wat er gebeurde, maar ben nu intuitiver en voel meer rust en vertrouwen. Sindsdien volg ik ze allemaal en elke keer gebeurt er weer iets magisch!

jeanette jeanette

De Lichtreis Terug naar Indianenlevens heeft echt heel veel indruk op me gemaakt. Ik kwam helemaal terug in die tijd waar ik iets traumatisch heb meegemaakt en helemaal begrijp waar mijn angst voor brand vandaan komt. Ik ga zeker vaker meedoen! Dank jullie wel Karin en Danique!

Clair Clair

Nog nooit zo'n magische meditatie meegemaakt! koude rillingen liepen langs mijn rug en had het gevoel dat ik niet kon bewegen voor een tijdje. Vervolgens stroomde warme energie mijn buik binnen en voelde ik mijn nieren ontspannen. Het voelde alsof interdimensionale wezens met me aan de slag waren. Die nacht heel diep geslapen en alsof er een last van me af is. Echt aan te raden!

Jan Jan

Ben erg te spreken over deze meditaties. Het helpt me erg goed om rust te vinden in mijn tweelingzielproces. Het cijfer dat ik vaak doorkrijg is 8. Ben heel benieuwd of er in de 8e maand van het jaar een verandering gaat plaatsvinden.

Lianne Lianne

Heb de verschillende Lichtreizen terug naar vorige levens gevolgd en vond ze prachtig. Je wordt ttotaal meegezogen in een andere wereld. De muziek sluit ook heel goed aan. En er kwamen veel emoties los. Een aanrader!

Madelon Madelon

Er komt altijd heel veel verdriet los als ik de Lichtreizen volg. Het helpt me in mijn verwerkingsproces en om bewust in de rust te komen....iets waar ik heel veel moeite mee heb. Kan je ook een abonnement afsluiten?

Kathleen Kathleen

Zeer prettige ervaringen gehad met de Lichtreizen. Het brengt mij dichter bij mijn gevoel en intuitie, waardoor ik boodschappen heb ontvangen over het proces met mijn tweelingziel waarvan er al een aantal uit zijn gekomen. Ik doe met de volgende weer mee. Ik vind jullie Lichtreizen top!

Simon Simone

Deze Lichtreizen zijn echt magisch! Vooral de Lichtreis met de Dolfijnen en al die lichtcodes. Ik voelde me helemaal herboren en geinspireerd om nu eindelijk mijn dromen na te leven <3 Dank jullie wel Danique en Karin...voor deze geweldige en waardevolle ervaring!

Lichtreis Volle maan
volle maan 2 lichtreizen
Lichtreis Volle maan 

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 23 mei 2024
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €19,50
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen onderaan het artikel van de Volle Maan.

Lichtreis Terug naar vorige levens Tweelingzielen
lichtreis tweelingzielen
Lichtreis Terug naar vorige levens Tweelingzielen

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum:
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €19,50
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
Meer info over waar deze meditatie over gaat kan je lezen op onze facebookpagina en instagram.

Lichtreis Tweelingzielen
tweelingzielen lichtreizen
Lichtreis Tweelingzielen
(Tijdens de Nieuwe Maan)

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €19,50
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen onderaan het artikel van de Nieuwe maan.

Lichtreis Engelenpoort
engelenpoort2 lichtreizen
Lichtreis Engelenpoort

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €19,50 
Deze Lichtreis is tot de dag na uitzending 23.00uur terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen onderaan het artikel van de Engelenpoort.

Lichtreis Er mogen zijn
liefde
Lichtreis Er mogen zijn

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €19,50
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je hier lezen.

Lichtreis Zielsverbinding maken
met je tweelingziel
tweelingzielen3
Lichtreis Zielsverbinding maken met je tweelingziel 

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €19,50
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen op onze facebookpagina en instagram.

Lichtreis Heling met je tweelingziel
tweelingzielen lichtreizen
Lichtreis Heling met je tweelingziel 

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €19,50
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk. 
Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je hier lezen.

Lichtreis Terug naar Keltische levens
kelten lichtreis
Lichtreis Terug naar Keltische levens 

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €19,50
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je hier lezen.

Lichtreis Innerlijk kind
innerlijk kind therapie
Lichtreis Innerlijk kind

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €19,50
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je hier lezen.

Lichtreis Maria Magdalena
lichtreis maria magdalena
Lichtreis Maria Magdalena

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum:
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €19,50
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen op onze facebookpagina en instagram.

Lichtreis Samensmelten met de ziel
meditatie lichtreizen
Lichtreis Samensmelten met de ziel

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum:
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €19,50
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen op onze facebookpagina en instagram.

Lichtreis Openen van je hartcentrum
Openen van je hartcentrum lichtreizen
Lichtreis openen van je hartcentrum 

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum:
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €19,50
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen op onze facebookpagina en instagram.

Lichtreis Terug naar Arabische levens
oosterse levens lichtreis
Lichtreis Terug naar Arabische levens

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum:
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €19,50
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
En je ontvangt na de Lichtreis een koffiedikkijken-kaartlegging, met een bijzondere boodschap voor jou!
Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen op onze facebookpagina en instagram.

Pleiaden verrassingspakket
pleiaden lichtreis
Pleiaden verrassingspakket

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €30
Een Lichtreis, wandelopdracht, gechanneld bericht, kaartlegging en manifestatie-opdracht.
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen onderaan het artikel van het Pleiaden energieportaal.

Lichtreis Terug naar Indianenlevens
terug naar indianenlevens
Lichtreis Terug naar Indianenlevens 

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €19,50
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
Meer info over waar deze meditatie over gaat,kan je lezen op onze facebookpagina en instagram.

Lichtreis reeks van 3 Engelenpoorten
Engelenpoort2
Lichtreis Reeks van 3 Engelenpoorten 

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: 
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
Meer info over waar de eerste meditatie over gaat, kan je lezen onderaan het artikel van de Engelenpoort.

Lichtreis Chinees Nieuwjaar
chinees nieuwjaar 2
Lichtreis Chinees Nieuwjaar 

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €19,50
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen in het artikel van het Chinees Nieuwjaar.

Lichtreis Pleiaden-energieportaal
pleiaden lichtreis
Lichtreis Pleiaden-energieportaal

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €19,50
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen onderaan het artikel van het Pleiaden energieportaal.

Lichtreis Egyptisch Nieuwjaar
egyptisch nieuwjaar lichtreizen
Lichtreis Egyptisch Nieuwjaar

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €19,50
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen onderaan het artikel van het Egyptisch Nieuwjaar.

Lichtreis Leeuwenpoort
leeuwenpoort lichtreizen
Lichtreis Leeuwenpoort met kaartlegging

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €19,50
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen onderaan het artikel van de Leeuwenpoort.

Valentijnspakket
valentijnsdag
Valentijnspakket: Lichtreis Valentijnsdag met kaartlegging

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €19,50
Een pakket met een Lichtreis, speciaal voor Valentijnsdag en een kaartlegging over de liefde.
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen onder het artikel van Valentijnsdag.

Lichtreis Tweelingzielen: reeks van 3 super nieuwe manen
super nieuwe maan
Lichtreis Tweelingzielen: reeks van 3 super nieuwe manen

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €50,00 ipv €58,50
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk. Meer info over de eerste Lichtreis hiervan, kun je lezen onderaan het artikel van de nieuwe maan in Waterman.
Meer info over de 3 super nieuwe manen, kan je lezen in dit artikel.

Lichtreis Lente-equinox
lente-equinox
Lichtreis Lente-equinox

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.35uur.
Kosten: gratis
Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen onderaan het artikel van de Lente-equinox.