Bekijk hier onze nieuwsbrief
logo tekst healingcentrum atlantis

Lichtreizen

Wij geven een online lichtreis tijdens de Volle maan, de Nieuwe maan (speciaal met het thema tweelingzielen), tijdens Engelenpoorten en andere speciale dagen. In deze Lichtreizen geven wij een korte lezing over de uitwerking van die dag, een ontspanningsoefening, een geleide meditatie en afstandshealing.

Tijdens onze Lichtreizen is de lezing en meditatie niet live, maar de healing wel.
(De Lichtreizen zijn geen webinars)

*Als je voor de eerste keer deelneemt aan één van onze Lichtreizen, lees dan de begeleidende tekst hieronder.
*Als er nog geen datum staat vermeld bij de Lichtreis en de aanmeldknop het nog niet doet, dan is deze Lichtreis nog niet ingepland.
*De eerstvolgende Lichtreis zal bovenaan staan.

1. Voer zorgvuldig je naam en emailadres in bij de Lichtreis naar keuze.
Je ontvangt direct een bevestigingsmail van jouw aanmelding. In deze bevestigingsmail bevindt zich een oranje knop “start lichtreis”, die jou toegang geeft tot de lichtreis. Soms is de oranje knop weggevallen en blijft er alleen een blauw linkje over met “start Lichtreis”.
Je kunt je tot 20.00uur, op de dag dat de Lichtreis uitgezonden wordt, aanmelden.

LET OP! Wanneer je emailadres niet juist is ingevuld, ontvang je geen bevestigingsmail en heb je geen toegang tot de Lichtreis.
Neem in dit geval direct contact met ons op via info@healingcentrumatlantis.com.

2. Betaal veilig en snel met ons online betaalsysteem.
Als dit een betaald evenement is, kom je na je aanmelding bij een online betalingssysteem waar je snel en veilig kunt afrekenen.
Na de betaling klik je op “betaling afronden”. Je ontvangt direct een bevestigingsmail van jouw betaling.
Mocht er iets mis gaan tijdens de betaling en is de betaling niet voldaan? Ga dan naar de bevestigingsmail van je aanmelding met de oranje knop “start Lichtreis”.
Wanneer je op de oranje knop klikt om naar de lichtreis te gaan, kom je eerst weer langs het betaalsysteem om veilig af te rekenen.

3. Je ontvangt een replay-link.
Na afloop van de Lichtreis ontvang je automatisch een Replay-link om de Lichtreis tot de volgende dag 23.00 uur terug te kunnen kijken.
Na 23.00uur is de Lichtreis niet meer beschikbaar en kunnen we je helaas geen link meer toesturen om de Lichtreis alsnog te bekijken.

Als er nog geen datum staat vermeld bij de Lichtreis en de aanmeldknop het nog niet doet, dan is deze Lichtreis nog niet ingepland.
Volg onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van welke Lichtreis er binnenkort start.

DE NERVUS VAGUS: Hoe onze Lichtreizen bij kunnen dragen aan het drastisch verminderen van stress en angst

Een belangrijke zenuw, die door heel je lijf loopt en verbinding heeft met al je organen, is de Nervus Vagus. Deze zenuw loopt vanuit de hersenen, achter je oren langs, hals, longen en hart, luchtpijp, via de maag naar jouw darmen. De functie van deze zenuw is om lichaamsprocessen te reguleren, zoals jouw ademhaling, hartslag, spijsvertering en zorgt ervoor dat door ontspanning jouw lichaam weer kan herstellen. Wanneer deze Nervus Vagus overprikkeld is, kun je steeds het gevoel hebben dat je op “aan” staat, klaar om in actie te komen of te vluchten. Je kunt dan moeilijk tot een diepere staat van ontspanning komen. Iets wat je lichaam hard nodig heeft om te functioneren, voedingsstoffen goed op te nemen en te herstellen.

De gevolgen van veel of langdurige stress
Maar wat gebeurt er wanneer je last hebt van veel stress? Dan kan deze zenuw niet goed meer functioneren en kunnen er klachten ontstaan zoals, hoofd-, nek-, rugpijn, spijsverteringsproblemen, angsten, depressie en burn-outklachten. Door chronische stress maak je meer ontstekingsstoffen aan, die via de Nervus Vagus in je hersenen komen. Deze chronische ontstekingen zijn de oorzaak van o.a. reuma, altzheimer en hart- en vaatziekten. Jouw immuunsysteem kan onder druk komen te staan.

Hoe kan je de Nervus Vagus stimuleren?
Er zijn verschillende manieren om deze belangrijke zenuw te stimuleren. Dit kan door ademhalingsoefeningen, door yoga te doen, door te gorgelen of een “ohm-geluid te maken, plezier te maken, door een massage of knuffelen. En door het verbeteren van de darmflora. Het lichaam ervaart dan minder stress, waardoor er meer serotonine aangemaakt wordt. Een groot gedeelte van deze gelukshormonen worden namelijk in de darmen aangemaakt.

Onze Lichtreizen kunnen jou helpen
Maar ook het deelnemen aan onze Lichtreizen kan ervoor zorgen dat je een diepe ontspanning ervaart en de Nervus Vagus dus beter gaat functioneren, je inzichten krijgt over blokkades die jou stress veroorzaken, angsten minder worden enz. Om de Nervus Vagus in balans te brengen kan je elke dag iets doen waarmee je de Nervus Vagus helpt te ontspannen. Regelmatig deelnemen aan de Lichtreizen kan jou dus ook helpen steeds makkelijker en sneller tot een diepere ontspanning te komen. Dit helpt ook voor een betere nachtrust en leer je omgaan met stress gedurende de dag. Oefening baart kunst!

Reading
Ook kunnen wij tijdens een reading inzichten geven over waar jouw stress vandaan komt. Dat kunnen bijv. gebeurtenissen zijn uit jouw jeugd, blokkades uit vorige levens of jouw proces met jouw tweelingziel. Heb je behoefte aan begeleiding, dan kunnen wij via channeling antwoord geven op al jouw vragen. Stuur dan een mailtje naar: info@healingcentrumatlantis.com

In dit venster “Technische ondersteuning Lichtreis” leggen we je uit wat je kunt doen als je problemen ervaart met het afspelen van de Lichtreis.
Voor onze Lichtreizen gebruiken wij het programma WebinarGeek.
Om ervoor te zorgen dat je onze Lichtreizen kunt volgen op je pc, tablet of mobiele telefoon, is het belangrijk dat je de juiste versie webbrowser gebruikt.
WebinarGeek is werkend getest op:

Google Chrome (versie 80 of hoger)
Mozilla Firefox (versie 49 of hoger)
Mac Safari (versie 10 of nieuwer)
Edge (versie 80 of hoger)
Android 4.2 of nieuwer (met daarop Google Chrome 50 of nieuwer)
iOS Safari en Google Chrome for iOS (iOS10 of hoger)

Het is dus belangrijk dat je webbrowser up to date is, om de Lichtreis te kunnen volgen.
Mocht je niet weten welke versie webbrowser je gebruikt, klik dan hier.

Wil je weten hoe jij jouw webbrowser kunt updaten? Klik dan hier.

Mocht het scherm aangeven dat je nog even geduld moet hebben voordat de Lichtreis start, maar wil de Lichtreis niet starten? Probeer dan een “incognito venster” te openen waarin je de Lichtreis kunt afspelen.
Klik hier voor uitleg over hoe je een incognito venster opent.

Mocht je nog steeds problemen ervaren, neem dan gerust contact met ons op via info@healingcentrumatlantis.com en dan helpen je we graag verder.

Lindsey Designation

Echt een hele mooie emotionele lichtreis meegemaakt bij jullie. Mijn armen en benen voelden warm en zwaar. Kreeg weer hetzelfde getal door als voorheen. Op het moment dat ik en mijn tweelingziel elkaar omhelsden en afscheid namen, werd het heel licht en een zwacht gele gloed kwam over ons heen. Tranen rolden over mijn wangen. Dank jullie wel!

Elsa Designation

Ik heb voor het eerst meegedaan met de Lichtreis waarin we terug gingen naar Indianenlevens. Ik heb nog nooit zo'n bijzondere ervaring gehad. Beelden uit vorige levens flitste voorbij en er kwam heel veel verdriet los. Ik doe zeker nog een keer mee!

Marian Designation

Zelf werk ik al jaren als meditatie-coach, maar jullie meditaties zijn wel next level! Een genot om te mogen ervaren.

Elise Designation

Zojuist meegedaan met het valentijnsverrassingspakket en wat hebben de tranen over mijn wangen gerold toen ik mijn tweelingziel tegen kwam in de meditatie. Ik begon even helemaal te trillen, maar heb het gevoel dat ik nu heel veel losgelaten heb. Dank jullie wel dames van Healingcentrum Atlantis!

Peter

Toen ik in een tweelingzielproces kwam, wist ik niet wat me overkwam. Heb toen besloten om mee te doen met de Lichtreis voor tweelingzielen. Ik zag mijn tweelingziel in de meditatie en kreeg de boodschap van haar over dat er iets groots stond te gebeuren. En het cijfer 8. In augustus (maand 8) gebeurde er inderdaad iets waardoor we weer dichterbij elkaar zijn gekomen. Dank jullie Karin en Danique, dat jullie dit aanbieden. Het heeft me enorm gesteund!

Barbara

Al zo lang was ik opzoek naar wat ik hier op aarde wilde gaan doen. En jullie Lichtreizen hebben me enorm veel inzicht gegeven over de richting die ik nu op mag gaan. Heel dankbaar en ik doe de volgende Lichtreis weer mee!

Claudette

Altijd moeite met slapen, maar als ik jullie Lichtreizen volg, slaap ik als een roosje!

Suzanne

De Lichtreis Terug naar Indianenlevens was echt heel intens. Er kwam zoveel verdriet los, voelde over mijn hele lichaam tintelingen en de dagen erna was ik ook nog heel emotioneel. Fijn dat het eruit is! Tot een volgende Lichtreis dames!

Lisa

Ik vind jullie Lichtreizen geweldig! Het brengt me zoveel dichterbij mijn intuitie. Alle ruis valt weg en ik zie hierdoor vaak oplossingen en krijg inzichten die mij enorm steunen. jullie zijn toppers!

Anne

Tijdens de healing merkte ik dat ik mijn benen niet kon bewegen. Het leek wel alsof ik naar beneden gedrukt werd en ik stil moest blijven liggen. Het voelde goed, alsof "ze" met iets bezig waren. Na de Lichtreis stopte dat gevoel en voelde ik me heerlijk ontspannen.

Marc

De eerste keer dat ik mee doe en ben verrast! Het leek alsof ik heel ver weg was en voelde me lichtelijk gedesorienteerd na de Lichtreis. Maar heb heel diep geslapen en de dag erna voelde ik me heerlijk. Er is iets gebeurt in positieve zin tijdens de meditatie maar kan niet helemaal benoemen wat het was...

Inge

Elke keer val ik in een diepe slaap en word dan net voor het einde wakker. Het lijkt wel alsof ik een astrale reis heb gemaakt 😀 Ik zal een volgende keer op een stoel gaan zitten, zoals jullie adviseren.

Dedrah

Ik vind jullie lichtreizen heerlijk! Al bijna een jaar doe ik mee en merk dat ik en mijn tweelingziel hier veel baat bij hebbenn. De muziek is ook prachtig en kan niet wachten tot de volgende!

  Lichtreis Tweelingzielen
  tweelingzielen lichtreizen
  Lichtreis Nieuwe maan
  (Speciaal met het thema “tweelingzielen”)

  Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
  Datum: 22 maart 2023 (herhaling)
  Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
  Kosten: €18,50
  Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
  Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen onderaan het artikel van de Nieuwe maan.

  Lichtreis Terug naar vorige levens Tweelingzielen
  lichtreis tweelingzielen
  Lichtreis Terug naar vorige levens Tweelingzielen

  Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
  Datum: 30-03-2023
  Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
  Kosten: €18,50
  Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
  Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen op onze Facebookpagina en instagrampagina

  Lichtreis Engelenpoort
  engelenpoort2 lichtreizen
  Lichtreis Engelenpoort

  Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
  Datum: 
  Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
  Kosten: €18,50
  Deze Lichtreis is tot de dag na uitzending 23.00uur terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
  Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen onderaan het artikel van de Engelenpoort.

  Lichtreis Volle maan
  volle maan 2 lichtreizen
  Lichtreis Volle maan 

  Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
  Datum: 
  Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
  Kosten: €18,50
  Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
  Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen onderaan het artikel van de Volle Maan.

  Lichtreis Terug naar Keltische levens
  kelten lichtreis
  Lichtreis Terug naar Keltische levens

  Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
  Datum:
  Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
  Kosten: €18,50
  Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
  Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen onderaan het artikel “Terug naar Keltische levens”.

  Lichtreis Terug naar Indianenlevens
  terug naar indianenlevens
  Lichtreis Terug naar Indianenlevens 

  Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
  Datum: 
  Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
  Kosten: €18,50
  Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
  Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen onderaan het artikel “Terug naar Indianenlevens”.

  Lichtreis reeks van 3 Engelenpoorten
  Engelenpoort2
  Lichtreis Reeks van 3 Engelenpoorten 

  Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
  Datum: 
  Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
  Kosten: €47,50
  Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
  Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen onderaan het artikel van de Engelenpoort.

  Lichtreis Samensmelten met de ziel
  meditatie lichtreizen
  Lichtreis Samensmelten met de ziel

  Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
  Datum: 
  Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
  Kosten: €18,50
  Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
  Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je (binnenkort) lezen in de promo op onze facebookpagina en instagrampagina.

  Lichtreis Openen van je hartcentrum
  Openen van je hartcentrum lichtreizen
  Lichtreis openen van je hartcentrum 

  Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
  Datum: 
  Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
  Kosten: €18,50
  Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
  Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen in de promo op onze facebookpagina en instagrampagina

  Lichtreis Zielsverbinding maken
  met je tweelingziel
  tweelingzielen3
  Lichtreis Zielsverbinding maken met je tweelingziel 

  Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
  Datum: 
  Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
  Kosten: €18,50
  Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
  Meer info over waar deze meditatie kun je lezen op onzeFacebookpagina en instagrampagina.

  Lichtreis Heling met je tweelingziel
  tweelingzielen lichtreizen
  Lichtreis Heling met je tweelingziel 

  Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
  Datum: 
  Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
  Kosten: €18,50
  Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk. 
  Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen in de promo op onze facebookpagina en instagrampagina.

  Lichtreis Egyptisch Nieuwjaar
  egyptisch nieuwjaar lichtreizen
  Lichtreis Egyptisch Nieuwjaar

  Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
  Datum:
  Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
  Kosten: €18,50
  Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
  Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen onderaan het artikel van het Egyptisch Nieuwjaar.

  Lichtreis Leeuwenpoort
  leeuwenpoort lichtreizen
  Lichtreis Leeuwenpoort

  Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
  Datum:
  Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
  Kosten: €18,50
  Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
  Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen onderaan het artikel van de Leeuwenpoort.

  Lichtreis Terug naar Oosterse levens
  oosterse levens lichtreis
  Lichtreis Terug naar Oosterse levens

  Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
  Datum:
  Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
  Kosten: €18,50
  Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
  Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen onderaan het artikel “Terug naar Oosterse levens”.

  Lichtreis Chinees Nieuwjaar
  chinees nieuwjaar 2
  Lichtreis Chinees Nieuwjaar 

  Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
  Datum: 
  Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
  Kosten: €18,50
  Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
  Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen in het artikel van het Chinees Nieuwjaar.

  Lichtreis Pleiaden-energieportaal
  pleiaden lichtreis
  Lichtreis Pleiaden-energieportaal

  Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
  Datum: 
  Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
  Kosten: €18,50
  Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
  Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen op onze facebookpagina en instagrampagina.

  Verrassingspakket Pleiaden-energieportaal
  pleiaden lichtreis
  Verrassingspakket Pleiaden-energieportaal

  Wij bieden een Pleiaden verrassingspakket aan, tijdens de opening van het Pleiaden-energieportaal van 16 t/m 24 mei, met daarin op 16 mei een Pleiaden Lichtreis: een lezing, geleide meditatie en afstandshealing, die ondersteunend werkt voor jouw persoonlijk ontwikkelingsproces.
  Daarnaast ontvang je een week lang om de dag een email met daarin:
  – Wandelopdracht met tekens uit de natuur
  – Een gechanneld bericht van de Lichtwezens van de Pleiaden
  – Een kaartlegging met boodschappen van de natuurwezens
  – Een manifestatie oefening met de ondersteuning van de magische manifestatiekrachten van de natuurwezens.

  Kosten Pleiaden verrassingspakket: €35

  Lichtreis Pleiaden
  Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
  Datum:
  Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
  Deze Lichtreis is tot 23.00uur, de dag na uitzending, terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.
  Meer info over waar deze meditatie over gaat, kan je lezen op onze facebookpagina en instagrampagina.