Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Tweelingzielbegeleiding

tweelingzielnegeleiding

Tweelingzielreading (individueel)

Wanneer je je tweelingziel ontmoet, kan je in een diep transformatieproces terecht komen.  Dit kan veel emoties losmaken. En kan bovendien je in de war brengen en ervoor zorgen dat je het gevoel hebt dat je je indentiteit verloren bent. Maar ook kan je gevoeliger worden, kunnen jouw paranormale gaven in ontwikkeling komen en vinden er allerlei veranderingen/verschuivingen plaatsvinden op verschillende gebieden in jouw leven.
Wij bieden dan ook ondersteuning, inzichten en handvatten voor ieder die in een tweelingzielverbinding zit middels een online tweelingzielreading. Hierin kunnen wij boodschappen channelen van jouw gidsen, Engelen en andere Lichtwezens over blokkades uit jullie verleden en vorige levens en de hindernissen die nu tussen jullie instaan. Daarnaast kunnen we duidelijkheid geven over  wat de toekomst jullie kan brengen en over wat jullie zielsmissie inhoudt.

Tweelingzielbegeleiding (2 personen)

Naast de tweelingzielreadingen bieden wij ook speciale hulp voor tweelingzielkoppels middels een online consult Tweelingzielbegeleiding. 
Specifieke problemen, die de tweelingzielrelatie met zich meebrengen, maken het vaak moeilijk om bij elkaar te komen en een relatie aan te gaan. Het kan zijn dat er bij één van de twee of bij beiden veel angst is om samen te komen, door onverwerkte trauma’s uit het verleden of  vorige levens. Door deze angst kan het moeilijk zijn om zich open te stellen voor elkaar. Hierdoor kan er aantrek- en afstootgedrag ontstaan, wat weer veel verdriet en onzekerheid kan veroorzaken.
Wij kunnen bij dit proces van samenkomen helpen door inzicht te geven in de problemen en blokkades die er spelen. En daarnaast kunnen we handvatten aanreiken om met bepaalde moeilijkheden om te leren gaan.

Wil je meer informatie over het thema “tweelingzielen”?
Lees dan meer hierover bij de topic “tweelingzielen”.

Voor meer informatie over de kosten kun je kijken bij de topic “tarieven”.

Wil je graag meer informatie en/of een afspraak maken voor een online tweelingzielreading of een online consult tweelingzielbegeleiding? 
Schrijf ons dan een email.

Reactietijd: binnen 24uur m.u.v. de weekenden