Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Reading

Zoek jij naar antwoorden op levensvragen, inzicht en helderheid in jouw spirituele proces? Wij bieden online hulp middels een reading wanneer:

  • je meer inzicht wilt hebben in (tweelingziel)relaties.
  • je ondersteuning nodig hebt voor de zoektocht naar wie jij in essentie bent en geholpen wilt worden met jouw spirituele groei en bij het vinden van je levensopdracht. 
  • je niet lekker in je vel zit en last hebt van onverwerkte emoties vanuit dit leven of vorige levens.
  • je problemen ondervindt omtrent je gezondheid, werk en wonen.
  • Last hebt van entiteiten of negatieve energieën rond jouzelf of in jouw huis.


Deze hulp bieden wij o.a. middels een paranormale reading, tweelingzielreading en engelenreading. Hierin krijgen wij gechannelde informatie door van de Aartsengelen, overleden dierbaren, jouw beschermengelen en gidsen.

Dit kan informatie zijn over jouw zielsmissie, gezondheid, de liefde, woon/werksituatie, blokkades uit jeugd of vorige levens, hooggevoeligheid, jouw spirituele ontwikkeling enz.

Wij maken gebruik van (engelen)kaartenleggingen en gechannelde informatie om jouw vragen te beantwoorden en meer duidelijkheid te kunnen geven over de situatie waar je inzit. En kunnen wij kijken of er eventuele verdere hulp gewenst is.

Onze ervaring is dat de boodschappen die ze voor jou willen doorgeven, op een liefdevolle manier via ons doorkomen. Mocht je bepaalde informatie liever niet willen weten, mag je dit altijd vooraf aan ons doorgeven, zodat we hiermee rekening kunnen houden.

Voor meer informatie over de kosten kun je kijken bij de topic “tarieven”.

reading

Wil je graag meer informatie en/of een afspraak maken voor een online reading?
Schrijf ons dan een email.

Reactietijd: binnen 24uur m.u.v. de weekenden