Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Even voorstellen

We willen je graag wat meer vertellen over ons.
Wij zijn Karin en Danique Vergeer, moeder en dochter, geboren in Breda.
Beiden waren we als kind al heel gevoelig en hebben gaande weg geleerd om met onze gevoeligheid om te gaan. Ook zijn wij beiden heldervoelend, helderhorend, helderziend en hebben een genezende gave. Deze gaven hebben wij over de jaren heen kunnen ontwikkelen, om ze nu in te kunnen zetten voor deze nieuwe tijd.

Danique was van jongs af aan een optimistisch, creatief en dromerig meisje. Spiritualiteit was altijd al een onderdeel geweest van haar leven. Op jonge leeftijd channelde zij berichten, leerde omgaan met entiteiten, met haar eigen gevoeligheid enz. De middelbare schoolperiode heeft haar geleerd meer te aarden en voor zichzelf  op te komen. Ze is zich er toen ook bewust van geworden van dat ze mensen wilde helpen en is de opleiding MBO Sociaal Pedagogisch Werk en HBO Maatschappelijk werk en dienstverlening gaan doen. Dit heeft haar veel inzicht gegeven over de psyche en kwetsbaarheid van de mens. Maar voelde zich niet volledig thuis in het werkveld. Ze voelde dat dit niet haar weg was, maar dat ze haar gaven mocht gaan inzetten om anderen te ondersteunen in hun (spirituele) ontwikkelingsproces.

Karin besloot al jong op zichzelf te gaan wonen en vroeg zich af wie zij nu was en waarom de wereld om haar heen er niet uitzag zoals zij dat graag wilde. Ze begon zich in de astrologie te verdiepen en las veel spirituele boeken, zodat zij steeds meer tot zelfinzicht kwam. Steeds meer werd duidelijk dat zij hooggevoelig was en leerde hier mee omgaan.
Ze ontdekte ook dat schilderen haar veel plezier bracht en is hier dan ook les in gaan geven. Na een ontmoeting met haar tweelingziel, dat een omwenteling van haar leven betekende, begreep ze dat hier haar missie lag: anderen begeleiden in het vaak intense proces, dat heel je leven op z’n kop zet. 

Vervolgens hebben wij, Karin en Danique, samen een intensief ontwikkelingsproces doorgemaakt, waarin wij o.a. veel traumatische ervaringen uit ons verleden en vorige levens hebben mogen verwerken. Zodat wij steeds meer een balans in onszelf vonden. En dat proces was niet altijd gemakkelijk!
In juni 2013 ontmoetten wij een paragnoste, die ons vertelde meteen aan de slag te gaan met onze gaven. Wij hebben toen datzelfde jaar besloten Healingcentrum Atlantis te starten en ons te specialiseren in het thema “tweelingzielen”. Ook schrijven we  veel artikelen over dit onderwerp en over andere spirituele onderwerpen en astrologie. Ben je geinteresseerd in wat wij verder te bieden hebben, kijk dan onder de topic: “wat doen wij”.

We werken met plezier samen en hopen veel mensen te mogen ondersteunen in de prachtige en soms intense (ascentie)processen waar ze in kunnen zitten! En hopen je mee te nemen op het pad naar de zoektocht van jezelf!

Over ons