Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Reviews

Welkom op onze review-pagina!

Al jaren ondersteunen en begeleiden wij mensen die in een tweelingzielproces en/of spirituele ontwikkeling zitten en o.a. op zoek zijn naar wie zij in essentie zijn, hoe zij hun hart kunnen volgen, meer zelfliefde kunnen creëeren, hoe ze met een tweelingzielverbinding om kunnen gaan en hun zielsmissie kunnen vinden en realiseren. 
En horen wij vaak terug dat er mooie en positieve ontwikkelingen hebben plaatsgevonden n.a.v. het consult dat ze bij ons hebben gehad.
Om een beter beeld te vormen van hoe wij werken en hoe anderen onze consulten ervaren, kun je onderaan deze pagina enkele ervaringen lezen van onze clienten.

Heb je bij ons een consult gehad en wil jij graag jouw review achterlaten?
Schrijf dan een mail met jouw ervaring en stuur deze naar info@healingcentrumatlantis.com

reviews
Karen Karen

Ik heb bij deze 2 lieve dames een tweelingzielreading ontvangen. Mijn vermoeden werd door hun gelijk bevestigd. Om mij te ondersteunen tijdens mijn tweelingzielproces heb ik wat gezondheidstips ontvangen. De reading was echt spot on, zoveel mooie boodschappen ontvangen. Duidelijkheid over waar ik mij in de toekomst op mag focussen. Ik kom zeker nog een keer terug voor een reading voor alleen mezelf. De lichtreizen zijn ook superfijn om te ervaren. Dank jullie wel. Dikke knuffel Karen

Kim Kim

Fantastische reading en healing gehad van deze mooie mensen. Zo bijzonder wat ze zeggen/ weten en een absolute eyeopener voor jezelf om ermee aan de slag te gaan. Je gunt iedereen deze unieke manier om meer inzichten te geven en de bevestiging die je af en toe nodig hebt. Het was zeker niet de laatste keer dat ik ze gesproken heb.

Yvonne Verheijen Yvonne Verheijen

Wat een mooie ervaring, veel vermoedens en gevoelens die ik had zijn bevestigd. Dank je wel.

Esther Esther

Ik kwam met veel vragen oa over tweelingzielen. De uitgebreide informatie van de reading naar vorige levens was daarin zo puur en verhelderend dat ik weer op mijn pad zit. De verwerking van bepaalde gebeurtenissen uit dit maar zeker ook uit vorige levens kan daardoor nu weer zijn doorgang hebben. Omdat ik er nu “beeld” bij heb is mijn leven nu al zoveel makkelijker geworden en heb ik een bepaalde rust gekregen waar ik mijn hele leven naar gezocht heb. De healing was heel fijn! Lieve Karin en Danique…. Ik kom gauw terug!

Hans Hans

Totaal in de war was ik over mijn tweelingzielproces. Deze 2 dames hebben me hierbij enorm geholpen. Ik kreeg de bevestiging dat ze daadwerkelijk mijn tweelingziel was, waardoor er alleen daar al door een last van me afviel. En werden er tijdens de reading al mijn vragen beantwoord. Ik ben jullie dankbaar en kom zeker nog eens terug!

Jenske Jenske

Ik had een ‘simpele’ vraag over tweelingzielen en het Skype consult van een half uur werd een HEEL interssant half uur. Van de readings die ik ooit gehad heb, staat deze met stip op 1. Veel info over mezelf, vorige levens, toekomst waar ik heel blij mee ben en waardoor ik een stuk rustiger ben. Bijzonder. M’n gevoel klopte en kan dingen loslaten. Ik ga gauw terug met nog meer vragen. 🙂 Liefs!

Wendy Wendy

Zonder woorden te gebruiken komt het eerste gevoel van opluchting je bij deze dames al tegemoet; open, eerlijk en lekker zichzelf. Puur en oprecht geven ze door wat ze ontvangen, met ontzettend veel begrip en liefde. Iedere keer opnieuw. Deze twee dames zijn heel accuraat, steunen je op je weg en kunnen dingen naar boven halen die je niet zomaar zou verwachten. Owh, en ruimte voor een humortje tussendoor! Heerlijk! Een grote aanrader dus 🙂

Janne Sanderse Janne Sanderse

Ik kwam voor een tweelingzielreading- en healing en voelde me geleid naar deze vrouwen. Het was een diepe, helende ervaring, die me veel inzicht en uitzicht heeft gegeven. Ik voel me heel dankbaar naar de spirits die zoveel informatie aan jullie doorgeven, en dankbaar naar jullie Karin en Danique voor jullie liefdevolle wijze van werken en zijn.

Lisette Lisette

Ik heb onlangs bij karin en danique geweest en een tweelingzielenreading ondergaan! Was echt fantastisch! Ik heb never zo’n krachtige healing ervaren! Heel bijzonder..hopelijk tot snel weer is! Dank jullie wel dikke kus en knuffel!

Rosita Roasita

Bedankt voor de bijzondere middag. Ik kan nu al met meer begrip en liefde naar mijn twin -situatie kijken en toen ik vanmiddag in het spiegeltje in de auto keek, zag ik mijn ogen weer kracht uitstralen…bedankt voor de warmte en tot een volgende keer. Liefs Rosita

Anita Kaiser Anita Kaiser

Ik heb al veel readings ontvangen van anderen, maar de reading van deze 2 dames wat echt spijker op de kop. Heel erg goed en het advies was ook heel waardevol. Mocht ik nog een keer een reading voor mezelf willen, dan kom ik zeker terug.

Manuela Manuela

Mijn eerste ervaring met een healing. Na jaren gefungeerd te hebben in de overlevingsmodus was dit wat ik hard nodig had. Een bijzondere en hartverwarmende healing, veel emoties kwamen spontaan en in een veilige omgeving los. Ik kan het iedereen aanraden die hier voor open staat, blokkades worden opgeheven en de weg naar je hart wordt geopend. Bedankt lieve Karin en Danique !! Ik kom zeker bij jullie terug.

E. E.

Mijn kind (12) heeft bij Karin en Danique een kristalhealing gekregen. De inzichten uit vorige levens waren erg prettig en verhelderend voor hem. Hij is enorm opgeknapt en heeft meer rust over zich. Ook meer energie. De sfeer van licht, muziek en geur was heel fijn maar vooral jullie maken dat ik graag terugkom met mijn kinderen. Liefs E

Natasja Natasja

Vanaf moment van binnenkomst was de liefde meteen al voelbaar en dat gaf me zo’n gevoel van weer eventjes thuiskomen. Dat was eigenlijk al genoeg een cadeautje voor mijn ziel en persoonlijkheid. Verder heb ik enorm genoten van de natuurlijke en spontane manier van healen en readen, heel veel dat in een korte tijd bloot gelegd werd. Stukjes waar ik zelf met mijn bewustzijn niet bij kan komen door de emotionele blokkades.

Jessica Jessica

De allereerste keer heb ik een reading gekregen voor mijn verjaardag van mijn beste vriendin. Ik wist niet wat ik kon verwachten maar het was zo goed bevallen dat ik onlangs voor een tweede keer ben geweest. Karin en Danique zijn twee warme persoonlijkheden waarbij je je gelijk op je gemak voelt en vertrouwd. Het was verhelderend en verbazingwekkend wat ze allemaal te vertellen hadden en waar ik ook echt iets aan heb gehad!

Sandra Sandra

Dank voor de Lichtreis Volle Maan! Jullie meditaties resoneren heel erg met mij. Ook de muziek is zo passend, rustgevend en mooi. Ik kwam helemaal in een "hogere sfeer" en dichtbij mijn intuitie. Zeker een aanrader! Tot de volgende Lichtreis xxx

Z Z

Mijn tweelingziel reading was totaal niet wat ik dacht dat het zou zijn. Het was voor mij een rollacoaster gevoel van onwetendheid en toch wetend vol emoties. Ik kreeg berichten over mijn gezondheid om te verbeteren, ik kreeg bevestiging dat ik mijn tweelingziel heb ontmoet en daarbij kers op de taart contact met mijn lieve oma, wetend dat ze bij mij is. Ik wil Karin en Danique met hart en ziel bedanken voor deze ervaring! Liefs Z.

Bart Bart

Voor het eerst een reading gedaan bij Danique en Karin. Ik was nogal sceptisch in het begin, maar ze maakte al snel contact met mijn overleden vader. Hieruit kwamen hele nuttige adviezen en inzichten waarmee ik zeker aan de slag kan. Ik wil jullie dan ook onwijs bedanken voor deze bijzondere ervaring! groetjes Bart