Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Huis- en aurareiniging

Als je huis niet prettig aanvoelt, je voelt je niet op je gemak in je eigen huis en je hebt vaak klachten, zoals vermoeidheid, slecht slapen, gespannen voelen, angstig zijn enz., is het mogelijk dat er energieën in uw huis of aura zitten, die we kunnen weghalen middels een huis- en aurareiniging.
Deze energieën kunnen zijn; spanningsvelden van de bewoners of vorige bewoners van het huis of er kunnen entiteiten in huis zitten.

Entiteiten

huisreinigingEntiteiten zijn zielen die niet altijd beseffen dat ze overleden zijn. Deze entiteiten kunnen nog gehecht zijn aan het huis, aan meubels en huisraad in het huis. Maar ook kan je entiteiten zelf aantrekken. Deze energieën kunnen je zelfs zoveel energie kosten vanwege hun lage trilling, dat het zijn weerslag kan hebben op je gezondheid en welzijn. En jouw weerstand flink aantasten. Vooral hooggevoelige personen hebben hier last van. Belangrijk is ook een “energetisch“ schoon huis voor de vele hooggevoelige kinderen, die in deze tijd geboren worden. Bij kinderen kan de uitwerking van de negatieve energie in huis zijn dat ze plotselinge driftbuien krijgen of slecht slapen, slecht eten, ongehoorzaam zijn (entiteiten kunnen hen beïnvloeden), angstig, onrustig of druk zijn of veel ziek zijn. Kinderen kunnen zich ook afsluiten en zich slecht kunnen concentreren. Baby’s kunnen veel en onverklaarbaar huilen. Voor een prettige sfeer in huis en jouw welzijn is het soms nodig om iets aan de negatieve energie te doen.

Wanneer trek je zelf entiteiten aan?

Als je langdurig onverwerkte emoties onderdrukt, kunnen er gaten in de aura ontstaan, waarlangs entiteiten kunnen binnendringen en energie van je kunnen tappen. Deze entiteiten kunnen zich identificeren met jouw problemen. Je bent dan niet goed beschermd door een sterke aura. Dit kan zich uiten in o.a. vermoeid zijn, stemmen horen, last hebben van stemmingswisselingen of psychische klachten, zoals angsten of waanideeën.
Ook verslavingen kunnen zo in stand gehouden worden, doordat entiteiten je hierin beïnvloeden.

Wat kun je zelf doen om je huis en aura energetisch schoon te houden?

 • Reinigen door het branden van salie of heilig hout/palo santo.
 • Gewoon schoonmaken helpt ook. Je kunt hier het beste zoveel mogelijk natuurlijke materialen voor gebruiken, zoals katoenen schoonmaakdoekjes en dweilen, natuurzuivere schoonmaakmiddelen. In synthetische doeken blijft nl. negatieve energie hangen.
 • Ook belangrijk om regelmatig de lucht te zuiveren door een raam open te zetten en esoterische olie te branden of reinigende wierook.
 • Je kunt kaarsjes branden.
 • Mooie muziek draaien met een hoge trilling, zoals meditatiemuziek.
 • De engelen aanroepen en bescherming vragen.
 • Kleding dragen van natuurlijke materialen. Synthetische kleding raakt makkelijk elektrisch geladen en verstoord dan je aura. Denk ook aan beddengoed van natuurlijke materialen.
 • Je eigen aura reinigen, als je in een energetisch vervuilde omgeving bent geweest, door verblijf in de natuur, douchen, met salie je aura te reinigen of auraspray te gebruiken.
 • Langdurige straling, zoals straling van elektrische apparaten, kan de energie in je aura verstoren en entiteiten kunnen makkelijker invloed hebben.
 • Wateraders en aardstraling zoveel mogelijk neutraliseren.
 • Belangrijk is het om regelmatig je huis op te ruimen, oude meubels, kleding en huisraad weg te doen, die energetisch niet meer bij je passen en te vervangen, zodat er weer “schone” energie in je huis kan komen.
 • Belangrijk je huis te reinigen na een bezoek van iemand die niet prettig aanvoelt of veel problemen heeft. Of na een ruzie, waarbij spanning is vrij gekomen.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wij kunnen via een online consult helpen inzicht te geven in waar de entiteiten bij jou in huis vandaan komen. Zo kunnen we met jou kijken of er gewerkt kan worden aan de oorzaak van waarom de entiteiten bij jou in huis zitten. Ook kunnen wij ze op afstand weghalen en verdwaalde zielen terugbrengen naar het hiernamaals met begeleiding van Engelen. Dit is ook belangrijk voor de overleden zielen zelf, zodat zij zich los kunnen maken van de aarde en aardse energieën en zich verder kunnen ontwikkelen in het hiernamaals. Ook geven wij tips om je huis en aura energetisch schoon te houden, zodat je dit verder zelf kunt doen. 

Voor meer informatie over de kosten kun je kijken bij de topic “tarieven”.

Wil je graag meer informatie en/of een afspraak maken voor een huisreiniging?
Schrijf ons dan een email.

Reactietijd: binnen 24uur m.u.v. de weekenden