Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Wat doen wij?

Zoek jij naar antwoorden op levensvragen, inzicht en helderheid in jouw spirituele proces? Wij bieden (online) hulp wanneer:

  • je meer inzicht wilt hebben in (tweelingziel)relaties.
  • je ondersteuning nodig hebt voor de zoektocht naar wie jij in essentie bent en geholpen wilt worden met jouw spirituele groei en bij het vinden van je levensopdracht. 
  • je niet lekker in je vel zit en last hebt van onverwerkte emoties vanuit dit leven of vorige levens.
  • je problemen ondervindt omtrent je gezondheid, werk en wonen.
  • Last hebt van entiteiten of negatieve energieën rond jouzelf of in jouw huis.

 

wat doen wij

Welke hulp bieden wij aan?

Hulp kunnen wij bieden voor volwassen en kinderen d.m.v. engelenreadingen, paranormale readingen, afstandshealingen en huisreinigingen. En bieden wij speciaal voor tweelingzielen zowel individueel als samen begeleiding middels een tweelingzielreading of een consult tweelingzielbegeleiding.
Ook kan je bij ons ”innerlijk kind therapie” volgen wanneer er ongeheelde pijn uit jouw jeugd jou in het “nu” belemmerd.

En geven wij regelmatig online Lichtreizen tijdens de Volle en Nieuwe Maan en op speciale dagen, zoals het Egyptisch Nieuwjaar, de Leeuwenpoort en Engelenpoorten. Kijk voor meer info op onze pagina Lichtreizen.

Online consulten

Al onze consulten geven wij online. Een online-consult is een reading of innerlijk kind-sessie via Whatsapp videobellen of Skype. De healingen doen we op afstand, waarna je een verslag ontvangt van onze bevindingen.
Wil je meer informatie en/of een afspraak maken, dan kan je een email sturen naar info@healingcentrumatlantis.com.
Of een Whatsapp bericht sturen naar: +31(0)628685862

De kosten van de consulten en healingen vind je onder de topic “tarieven”.
(Voor meer informatie over Skype en het installeren van Skype, kijk je op: www.skype.com/nl/).

Artikelen

Ben je geïnterresseerd in spirituele en astrologische onderwerpen?
Wij schrijven artikelen, waarin we gechannelde informatie delen over tweelingzielen, Engelenpoorten, de Leeuwenpoort, Egyptisch Nieuwjaar, Maria Magdalena enz. En daarnaast schrijven wij astrologische artikelen over de Volle en Nieuwe maan en bijzondere planeetstanden.
Deze artikelen schrijven wij, zodat je steun, herkenning en duidelijkheid kunt vinden in het proces waarin je zit. En deze zijn te vinden bij de topic: Artikelen