Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Promo Lichtreis Heling met je tweelingziel

Tijdens de herfst-equinox op 23 september 2023

tweelingzielen

Op zaterdag 23 september begint om 8.50 uur de herfst. De dagen worden korter en keren ons meer naar binnen. We gaan van het astrologische teken Maagd naar Weegschaal. De Weegschaal zoekt naar harmonie en de verbinding met anderen en wordt daardoor de focus gelegd op relaties.

Dit houdt in dat vooral liefdes-, familie-, vriendschaps-, werkrelaties en de relatie met jezelf onder de loep worden genomen. En ga je kritisch kijken of er nog genoeg balans is tussen geven en nemen en of er wel voldoende aandacht is voor jou. Gelijkwaardigheid in contacten zal belangrijk zijn.

DUBBELE GETALLEN 23 IN DE DATUM
Ook zal de planeet van communicatie, denken, verkeer en handel Mercurius veel invloed hebben tijdens deze herfst-equinox, door de dubbele getallen 5 (2+3) in de datum. En kan je terugkijken naar het verleden, naar jouw jeugd en jij voldoende gezien werd in jouw jeugd. Er kan vooral veel boosheid uitgesproken worden naar elkaar of helpt het om hetgeen je dwars zit van je af te schrijven.

DE HERFST-EQUINOX VOOR TWEELINGZIELEN
Voor tweelingzielen begint er een periode waarin ze de diepere verbinding met elkaar aangaan. De telepathische verbinding tussen hen wordt nog sterker en kunnen zij diepere gesprekken gaan voeren over wat er precies diep van binnen bij elkaar speelt. Deze gesprekken kunnen hen meer inzichten geven en helend werken.

HELING MET JOUW TWEELINGZIEL
Ook geven wij op deze bijzondere dag online de Lichtreis “Heling met je tweelingziel”. Deze Lichtreis is voor ieder die een verbinding heeft met een tweelingziel en deze naar een hoger niveau van liefde wil brengen. Of het gevoel heeft voorbereid te worden op een ontmoeting met zijn/haar tweelingziel.

Tijdens de online Lichtreis “Heling met je tweelingziel” gaan we je technieken leren om heling te vinden tussen jou en jouw tweelingziel. Onverwerkte pijn kan vaak nu nog in de weg staan om samen een harmonieuze en liefdevolle relatie of verbinding te vormen.

In de meditatie gaan we eerst contact maken met het solaire licht om jouw energietrilling te doen verhogen. Vervolgens zal er een ontmoeting plaatsvinden met je tweelingziel en vinden jullie heling voor de gedeeltes van de onverwerkte emoties, die op dat moment los mogen komen. Er zal vervolgens een samensmelting tussen jullie zielen plaatsvinden, die ervoor zorgt dat jullie verbinding naar een hoger niveau wordt gebracht.

Wanneer je deze oefeningen vaker toepast zal dit wonderbaarlijke transformaties in gang zetten bij jou en jouw tweelingziel. De energietrilling van jullie aardse verbinding zal verhoogd worden, waardoor er een versnelde bewustzijnsverhoging kan plaatsvinden en oude onverwerkte trauma’s hierdoor sneller opgelost kunnen worden.

Wij zullen deze geleide meditatie begeleiden met een afstandshealing, zodat de emotionele blokkades die loskomen opgeschoond worden. Veel Lichtwezens en persoonlijke gidsen gaan ons hierbij helpen.

We beginnen met een korte lezing, waarin we verdere informatie met jullie delen, waarna er een ontspanningsoefening met geleide meditatie volgt, die wij begeleiden samen met vele Lichtwezens en persoonlijke gidsen middels een afstandshealing. De healing kan ervoor zorgen dat je makkelijker in deze hogere vibratie komt, emotionele blokkades opgelost kunnen worden en jouw energetisch systeem opgeschoond wordt.
We nodigen je dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende Lichtreis!

Lichtreis Heling met je tweelingziel
Datum 23-09-2023
Tijd: 20:00 tot 20:45 uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €18,50

Deze Lichtreis is tot 23.00 uur de dag erna terug te zien en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

Let op!
Als dit de eerste keer is dat je meedoet met onze Lichtreis, lees dan de begeleidende tekst bovenaan onze Lichtreizen-pagina op onze website. Meld je ook op tijd aan, voor 20.00uur van de dag van de Lichtreis.

 

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis