Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Promo Lichtreis Super nieuwe maan Vissen

10 maart 2024

Hathors

Tijdens de super nieuwe maan op zondag 10 maart geven wij online een helende Lichtreis, met een korte lezing over de uitwerking van deze super nieuwe maan op tweelingzielen, met aansluitend een geleide meditatie en afstandshealing. Deze Lichtreis is bedoeld als ondersteuning voor de transformatieprocessen, die je momenteel aan het doormaken bent, samen met jouw tweelingziel. En kan je helpen bij het meer inzicht krijgen in jullie spirituele ontwikkeling.

Deze super nieuwe maan in het gevoelige teken Vissen kan je extra gevoelig maken voor invloeden uit andere dimensies of de energie van andere mensen. En kan je je wat meer willen terugtrekken of je willen inzetten voor een spiritueel doel of creatief project. Vooral met je tweelingziel wordt de telepathische verbinding steeds sterker. En kunnen zij niet meer vluchten voor hun verbinding en hun proces. Veel emoties kunnen vanuit jouw onderbewustzijn naar boven komen. Ook kan je in deze periode in de war zijn en geconfronteerd worden met destructieve situaties, waarvan je het moeilijk kunt vinden om de waarheid onder ogen te komen. Mogelijk dat iemand misbruik probeert te maken van jouw gaven of goedheid en mag je leren om grenzen aan te geven. Je kunt afstand willen nemen van mensen waarvan duidelijk is geworden wat hun schaduwkant is, om vervolgens jouw unieke pad te kunnen volgen.

In de lezing gaan we verder uitleggen hoe deze nieuwe maan invloed gaat hebben op tweelingzielen. Want deze nieuwe maan kan veel invloed hebben op hen en intens zijn doordat het een super nieuwe maan is.

HELENDE LICHTREIS
Na een korte ontspanningsoefening volgt de geleide meditatie, die je kan helpen inzichten te geven in jouw spirituele ontwikkelingsproces en over het proces met jouw tweelingziel.

Tijdens deze helende reis word je meegenomen naar een strand, waar je in een tempel op het strand een boodschap en een getal krijgt van een dierbare overledenen. Dit getal kan een aanduiding zijn voor wanneer er een verandering gaat komen in jouw leven. Vervolgens ga je samen met de Hathors, liefdevolle wezens uit het oude Egypte, kijken naar eventuele angsten die tussen jou en jouw tweelingziel staan. En ontvang jij van hen een healing. Zij gaan de relatie met jouw tweelingziel ondersteunen. Tenslotte ontmoet je ook jouw tweelingziel, met wie jij een gesprek aangaat en hetgeen met elkaar deelt wat er diep van binnen in jullie omgaat.

Je kunt tijdens de meditatie even in een andere dimensie komen, waardoor je toegang kunt krijgen tot andere kennis en inzichten over jouw situatie. Je kunt veel ingevingen krijgen over de weg die je kunt inslaan. Heb je jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan je voorbereid worden op jullie ontmoeting op een later tijdstip. Er zullen nl. de komende jaren veel herenigingen plaatsvinden tussen tweelingzielen.

AFSTANDSHEALING
De afstandshealing is gericht op het transformeren van onverwerkte trauma’s en negatieve overtuigingen. En kan doorwerken op jouw tweelingziel, doordat jullie in verbinding staan met elkaar door een gouden koord van hart tot hart. Vele Lichtwezens komen ons helpen met heling te brengen voor onverwerkte emoties, versterken van het DNA en wordt er ingewerkt wordt op jouw pijnappelklier. Zij komen ons helpen met onze taak om vernieuwing te brengen op aarde en ons te helpen met ons ascensieproces. Deze healing kan sterk doorwerken op jouw tweelingziel, want in de periode rond de Nieuwe Maan is de aantrekkingskracht en telepathische verbinding tussen hen sterker.

We nodigen je dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende Lichtreis!

Lichtreis Engelenpoort
Datum: 10 maart 2024
Tijd: 20:00 tot 20:45 uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €19,50

Deze Lichtreis is tot 23.00 uur de dag erna terug te zien en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

Let op!
Als dit de eerste keer is dat je meedoet met onze Lichtreis, lees dan de begeleidende tekst bovenaan onze Lichtreizen-pagina op onze website. Meld je ook op tijd aan, voor 20.00uur van de dag van de Lichtreis.

 

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis