Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Zonnestormen; Wat is het effect op ons?

zonnestorm

Leestijd: 1,5min.

Regelmatig komen er zonnestormen voor, veroorzaakt doordat de zon zonnevlammen en plasmawolken produceert, waarbij er allerlei geladen deeltjes de ruimte in worden geslingerd. Deze stormen kunnen een zeer hoge snelheid hebben en een invloed hebben op het aardmagnetisch veld.

Zonnestormen zijn nu nog moeilijk te voorspellen. Meestal pas 24uur voor de zonnestorm ontstaat. Maar de zon kent een cyclus van ongeveer 11 jaar, waarin er een rustige periode van zonneactiviteit zich afwisselt met een meer stormachtige periode. Na 7 jaar een rustige zonneactiviteit te hebben waargenomen, gaan we nu een turbulentere fase in, die nog ongeveer 4 jaar zal duren. En die op aards, collectief en spiritueel niveau veel veranderingen kunnen veroorzaken.

De verwoestende uitwerking van zonnestormen

Zonnestormen kunnen enerzijds mooie taferelen veroorzaken, zoals de prachtige noorderlicht- en zuiderlichtverschijnselen. En anderzijds kunnen zonnestormen bepaalde magnetische velden van de aarde verstoren. Hierdoor kunnen bepaalde diersoorten, zoals walvissen en trekvogels, die reageren op magnetische velden om hun richting te bepalen, een verkeerde kant op gaan. Met zelfs de dood als gevolg.

Bovendien hebben deze zonnestormen invloed op het weer. Ze veroorzaken veranderingen op de aarde door o.a. aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, stormen, tornado´s en orkanen. En kunnen de luchtvaart, radio en het internet verstoord worden, doordat de geladen deeltjes die in de ruimte geschoten worden, onze satellieten kunnen raken. En zonnestormen kunnen zelfs een verwoestende uitwerking hebben op ons elektriciteitsnetwerk, waardoor de totale samenleving ontregeld zou kunnen worden. Ook elektrische apparaten kunnen het begeven. Daarom is het idee om te kiezen voor zonnepanelen met accu, en je eigen huis dus te voorzien van duurzame stroom, nog helemaal zo gek nog niet!

Hoe worden wij door zonnestormen beïnvloed?

Naast het feit dat zonnestormen invloed hebben op het magnetische veld van de aarde, heeft het ook invloed op het magnetische veld van de mens. Een mens heeft namelijk ook magnetische velden om zich heen en deze kunnen o.a. door planetaire invloeden zoals de Volle Maan verstoord worden. De Maan heeft namelijk een magnetische werking op water, waardoor er eb en vloed ontstaat. En ook invloed op de waterdeeltjes in onze cellen, waardoor er afvalstoffen los kunnen komen uit de cellen en wij ons emotioneler en onrustiger kunnen voelen. Sommige mensen worden dan ook echt maanziek!

Een zonnestorm brengt een grotere onrust met zich mee en heeft invloed op ons centraal zenuwstelsel, op onze gedachten en emoties. Vooral hooggevoelige mensen kunnen zich op de dagen van zonnestormen veel onrustiger, angstiger, vermoeider, duizelig, vergeetachtiger en/of emotioneel voelen. En omdat er steeds meer mensen gevoeliger worden door de spirituele ontwikkeling waar ze in terecht komen, zoals bv. door de ontmoeting met jouw tweelingziel, hebben steeds meer mensen hier last van. Emoties worden versterkt gevoeld. Het kan aanvoelen alsof jouw aura even door elkaar wordt geschud. Ook onrustig slapen hoort hierbij. Zonnestormen kunnen dus veel onrust en spanning veroorzaken. En ook ons fysiek lichaam moet zich steeds aanpassen aan de hogere energiefrequenties. Dus voldoende waterdrinken en rust nemen is belangrijk.

Spiritueel gezien zorgen zonnestormen er dus voor, dat we een andere richting op bewegen in ons leven. De komende 4 jaar zullen er dan ook verschuivingen plaatsvinden in ons denken en in ons gevoelsleven. Ook fysiek kan er een verschuiving plaatsvinden en kun je, door alle veranderingen die gaande zijn, besluiten om naar een andere plek/het buitenland te verhuizen. Zonnestormen versterken dus onze spirituele ontwikkeling.
Ben je benieuwd wanneer er zonnestormen plaatsvinden? Kijk voor meer informatie op www.spaceweather.com


Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email