Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Samensmelten met de ziel; Creëer een leven vol wonderlijke veranderingen

meditatie lichtreizen

Leestijd: 3min.

In de opstijgende dimensie, waar we ons in verkeren, zijn velen van jullie in een intens transformatieproces terecht gekomen. En ervaren grote verschuivingen in jullie leven. Zo kun je ervaren dat sommige relaties niet meer in je leven passen, jij een andere baan wilt, jouw gezondheid aandacht nodig heeft en/of een verhuizing voor grote veranderingen zorgt in jouw leven. Al deze veranderingen kunnen veel emoties losmaken. We worden geconfronteerd met onze diepste angsten, verdriet en boosheid. En proberen soms alle ballen hoog te houden, waardoor we onder flinke druk kunnen komen te staan.
Daarnaast vinden er vaak ook trillingsverhogingen plaats op speciale dagen, waarin er bijv. dubbele getallen in de datum voorkomen en zich Engelenpoorten openen of wanneer er speciale planeetstanden zijn en het bijv. Volle Maan is. Of merk je dat je in een innerlijk transformatieproces terecht komt door een tweelingziel die in jouw leven is.
Door al deze processen kan je het gevoel hebben overspoeld te worden door emoties, voel je je vaak moe en heb je last van ascentieverschijnselen, zoals hoofdpijn, duizeligheid en hartkloppingen. En wanneer je steun wilt in deze transformatieprocessen kan het helpen om contact te maken met je ziel. Door je je te verbinden met je ziel, kun je weer meer ademruimte, geluk en liefde te ervaren. En kunnen er wonderbaarlijke veranderingen plaatsvinden in jouw leven.

Je kunt je afvragen wat nu precies de ziel is, maar dat is niet altijd zo makkelijk te begrijpen. Maar je kunt je er misschien wel een voorstelling bij maken, dat we ooit allemaal één waren. En dat we uit één bron zijn ontstaan. We waren één energiebal van onvoorwaardelijk liefde en we wilden heel graag de wereld van dualiteit ervaren, zoals we deze kennen hier op aarde. We zijn tijdens het ontstaan van alle zielen, van elkaar gesplitst. En het uit elkaar “gescheurd” worden bracht ons onze eerste emotie; nl. angst. Angst om gescheiden te zijn van elkaar en dit is tevens de diepste angst die tweelingzielen kennen.
We hebben allemaal een ziel die verbonden is met ons fysiek lichaam. De ziel verkeert vaak in de hogere lichtsferen/ hogere dimensies en slaat een brug tussen het aardse bewustzijn en het hogere bewustzijn, die we kennen vanuit deze hogere dimensies. De ziel spreekt tot jou via jouw intuïtie. Door in contact te komen met de ziel, kunnen we ook in contact komen met bijv. helende energiefrequenties en kennis uit deze hogere dimensies over bijv. onze zielenpad en zielsmissie. Het kan dus duidelijker worden, waarom je hier voor dit leven op aarde hebt gekozen en wat jouw doel is op zielsniveau.

Verhogen van je vibratie door samen te smelten met de ziel

Vooral in deze tijd, waarin we soms heftige transformatieprocessen kunnen ervaren, is het fijn om je meer te kunnen verbinden met je ziel. Het in contact komen met de ziel verhoogt namelijk jouw energietrilling en kan je meer licht en liefde brengen in jouw leven. En dit kan jou helpen om o.a. oude pijn te helen en het leven te manifesteren wat jij graag wilt.
De ziel heeft een hogere energiefrequentie dan ons fysiek lichaam. Wanneer we leren om de ziel te verenigen met ons emotioneel en fysieke lichaam, kunnen we onze energiefrequentie verhogen. We kunnen hierdoor meer geluk, sereniteit en liefde ervaren. Emoties, zoals boosheid, angst en verdriet, kunnen (gedeeltelijk) oplossen in het licht dat jouw ziel uitstraalt. Je kunt je ook meer helder voelen in het hoofd, destructieve en negatieve gedachten verdwijnen dan naar de achtergrond. Door deze hogere energiefrequenties, kan je meer open staan om situaties en relaties vanuit een hoger perspectief en met een diepe wijsheid te kunnen waarnemen. Je gaat sneller inzien wat het hogere doel is van hetgeen er allemaal gebeurt in jouw leven. En ook de liefdesenergie in jou zal meer gaan stromen. Hierdoor kun je met meer liefde en compassie naar situaties en relaties kijken.

Meer aantrekken wat je wilt

Wanneer jouw energietrilling stijgt, verandert ook het energieveld om jou heen. En dit betekent dat er wonderbaarlijke veranderingen kunnen plaatsvinden in zowel jouw innerlijke als uiterlijke wereld. Je gaat meer licht en liefde verankeren in jouw fijnstoffelijk lichaam en dat zorgt ervoor dat je alles om jou heen, dat resoneert met dit licht en deze liefde, naar je toe trekt. Je kunt met deze hogere vibratie makkelijker aantrekken wat je wilt, als het ook in jouw “Hogere Plan” ligt.

Relaties transformeren

En ook door jouw hogere energiefrequentie kunnen relaties met de mensen om je heen transformeren. Oud zeer en negatieve gedachten, die tussen jou en de ander instaan, kunnen oplossen in het transformerende licht om jou heen, wanneer je samensmelt met je ziel. Ook kun je meer liefde aantrekken in je leven, emotionele blokkades makkelijker loslaten en meer positiviteit manifesteren in jouw leven. Je zult ook merken dat mensen positiever zullen reageren op jou, door de hogere vibratie die je met je meedraagt. Dit kan namelijk een geluksgevoel bij anderen om jou heen losmaken, als zij mee beginnen te vibreren op jouw trilling. Ook zal een innerlijk geluksgevoel in jou groeien en weet je meer te genieten van het leven.

Nieuwe wegen worden toegankelijk

Door de verbinding met je ziel, zal je je minder angstig voelen en meer vertrouwen hebben in het plan dat voor jou is weggelegd. Er zullen nieuwe wegen toegankelijk voor je worden gemaakt door het universum, wanneer jij jouw energietrilling verhoogt. Wanneer je dus vastloopt in je leven, zal de verbinding met je ziel ervoor zorgen dat er meer ruimte komt om nieuwe situaties te creëren en nieuwe relaties en kansen op je pad te ontvangen.


Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis Samensmelten met de ziel

Tijdens de online Lichtreis “Samensmelten met de ziel” leer je alles over hoe je in een hogere vibratie kunt komen, een hoger bewustzijn kunt creëren, om vervolgens jouw ziel te ontmoeten en daarmee samen te smelten. En vanuit daar leren we je hoe je je kunt losmaken van emotionele blokkades, je kennis kunt halen uit hogere dimensies over bijv. jouw zielsmissie en vorige levens. En ook hoe je relaties, het werk en het leven kunt aantrekken dat jij wilt. Door het verhogen van je vibratie kan je er nl. voor zorgen dat de energie om jou heen verandert en je nieuwe situaties aantrekt. Daarnaast richten we ons ook op het solaire licht. Dit is het licht van de ziel van de zon; het licht van schoonheid, perfectie en liefde. En leren we je hoe je je energetisch kunt opladen aan de zon en zijn solaire licht.

We beginnen met een korte lezing, waarin we verdere informatie met jullie delen, waarna er een ontspanningsoefening met geleide meditatie volgt, die wij begeleiden samen met vele Lichtwezens middels een afstandshealing. De healing kan ervoor zorgen dat je makkelijker in deze hogere vibratie komt, emotionele blokkades opgelost kunnen worden en jouw energetisch systeem opgeschoond wordt.

Om op de hoogte te blijven van wanneer we deze Lichtreis aanbieden, kun je onze Facebookpagina volgen. 

Je kunt je aanmelden voor deze Lichtreis via onze Lichtreizen-pagina.