Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Hoe weet ik of mijn tweelingziel aan mij denkt?

artikelen

Leestijd: 3 min.

Misschien herken je het wel, dat je iemand bent tegengekomen, waarmee jij een sterke emotionele band voelt en deze ontmoeting compleet jouw wereld op zijn kop zet. Er kan een heftige verliefdheid ontstaan, je wordt gevoeliger, ervaart veel synchroniciteit, ziet dubbele getallen en zijn of haar naam kom je steeds tegen. Deze persoon wil niet meer uit je hoofd, je blijft steeds aan de ander denken. En kan het zijn kan dat inmiddels voor jou duidelijk is geworden dat je te maken hebt met een tweelingziel. Twijfels kunnen ontstaan en kan je je afvragen of hij of zij deze ervaringen en gevoelens ook heeft en ook zoveel aan jou denkt? In dit artikel zullen we meer duidelijkheid geven over hoe jullie energetische connectie precies werkt.

Onzekerheden en twijfels

Wanneer je in een tweelingzielproces terecht bent gekomen en al deze ervaringen nieuw voor je zijn, is het dus heel goed mogelijk dat je twijfelt of de gevoelens die je ervaart wederzijds zijn. Je wilt tenslotte graag de bevestiging en zekerheid hebben of dat je je het niet allemaal inbeeldt of dat je niet gek bent geworden. Misschien ben je in de war en denk je dat je te obsessief bezig bent. En wil je een verklaring voor al jouw gevoelens en gedachten om het proces tussen jou en jouw tweelingziel beter te begrijpen. Want een tweelingzielverbinding kan immers zo sterk zijn dat het je dag en nacht bezig houdt. En waarbij je een angst kunt ervaren dat deze intense gevoelens niet wederzijds zijn. En bang kunt zijn om deze liefde weer kwijt te raken.

Jullie energetische connectie

Jij en jouw tweelingziel zijn verbonden met verschillende energetische koorden die niet te verbreken zijn. Deze energetische koorden komen tot stand vlak voor jullie fysieke ontmoeting. En kan je hierdoor al eerder energetische veranderingen hebben ervaren, voordat je jouw tweelingziel in levende lijven ontmoette. Je kunt bijv. gemerkt hebben dat je gevoeliger, intuïtiever en paranormaler werd en kan je meer moe zijn of lichamelijke klachten ervaren. Je kunt door deze verbinding minder aantrekkingskracht ervaren tussen jou en jouw eventuele karmische partner. En vervolgens kun je merken dat je een totaal andere weg in wilt slaan op gebied van werk en/of wonen. Dit kan allemaal onder invloed zijn van de energetische connectie tussen jouw en jouw tweelingziel.

Denkt mijn tweelingziel ook aan mij?

Door de energetische connectie tussen jou en jouw tweelingziel ben je sterk telepathische verbonden. Zo sterk zelfs dat fysieke afstand hierin geen verschil maakt. Jouw tweelingziel kan aan de andere kant van de wereld verblijven en nog kun je elkaars gevoelens en gedachten opvangen. Je kunt zelfs lichamelijke klachten overnemen van je tweelingziel.

Het is iets magisch, ontastbaar wat alleen tweelingzielen zo sterk kunnen ervaren. Zolang er een energetische verbinding is met je tweelingziel, zul je ook aan elkaar blijven denken. Hoe vaak de ander aan jou denkt, kan afhangen van hoeveel afleiding hij of zij heeft of zoekt en hoe sterk op dat moment de verbinding is. Maar houd in gedachten dat de verbinding nooit helemaal verbroken wordt als deze eenmaal gevormd is. En jij dus ook nooit (volledig) uit de gedachten van je tweelingziel verdwijnt.

 1. Je praat in gedachten met hem of haar
  Je kunt merken dat je jezelf erop betrapt dat je hele gesprekken houdt met je tweelingziel in gedachten. Dit kunnen leuke gesprekken zijn, maar ook minder leuke gesprekken.
 2. Je fantaseert over een leven samen met je tweelingziel.
  Soms dwalen je gedachten af en zie je vervolgens een leven voor je met je tweelingziel. Het kan dan heel goed zijn dat deze fantasieën over jullie toekomst niet alleen van jou zijn, maar spelen deze fantasieën ook in het hoofd van jouw tweelingziel. Omdat jullie zo sterk telepathische verbonden zijn met elkaar, kun je dus elkaars fantasieën opvangen en is dit tevens een aanwijzing dat jouw tweelingziel aan jou denkt.
 3. Plotseling verandert je gemoedstoestand.
  Je kunt soms merken dat je gemoedstoestand plotseling verandert naar een positief of negatief gevoel. En kunnen er allerlei gevoelens en gedachten naar boven komen. Dit kunnen bijv. zorgen zijn die jouw tweelingziel heeft over zijn/haar situatie en hoe het nu verder moet, wanneer hij/zij graag bij jou wilt zijn. Of merk je dat je tweelingziel een beslissing heeft gemaakt en een last van zijn/haar schouders is gevallen, waarbij jouw tweelingziel meer ruimte voelt om in contact te zijn met jou. Ook dan weet je dat jouw tweelingziel aan je denkt.
 4. Je hoort liedjes die op de situatie van jou en je tweelingziel slaan.
  Je kunt een liedje horen waarvan je sterk het gevoel hebt dat daar een boodschap in zit over de situatie met jouw tweelingziel. Dit liedje kan spontaan in je hoofd opkomen of hoor je het op de radio of in een winkel. Hierdoor weet je dat jouw tweelingziel aan jou denkt en welke gedachten er door zijn/haar hoofd gaan.

Je mag je beseffen dat je nooit helemaal uit de gedachten verdwijnt van je tweelingziel. Dit is simpelweg niet mogelijk, omdat jullie een afgesplitst deel zijn van dezelfde ziel en jullie connectie daarom niet verbroken kan worden. Je hoeft hierover niet te twijfelen.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email