Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Healingcentrum Atlantis bestaat 10 jaar!

10 jaar feest

Leestijd: 6 min.

Op woensdag 1 november bestaat Healingcentrum Atlantis 10 jaar en willen wij dit samen met jullie vieren op 4 november. Dan willen wij onze trouwe lezers en volgers een gratis lichtreis aanbieden! Wij zijn dankbaar dat we zoveel mooie berichten mogen channelen. En zijn heel blij dat onze artikelen zoveel mensen weten te bereiken en we op deze manier anderen kunnen helpen met bewustwording en spirituele ontwikkeling.

Deze dag is een extra bijzondere dag, omdat er 3x het getal 1 (1-11) in de datum voorkomt en we op 1 november het Keltische Nieuwjaar vieren en dat een nieuw begin aankondigt! Deze dag heeft dus ook voor ons een symbolische betekenis! Tien jaar geleden maakten wij nl. een nieuwe start met de oprichting van Healingcentrum Isis, waarvan wij vorig jaar rond de Leeuwenpoort de naam veranderden in Healingcentrum Atlantis. Wij hadden het gevoel dat deze naam beter bij ons pasten.

Ook is deze dag een voorbereiding op het nieuwe jaar 2024 en krijgt een vervolg op 1 januari. Dan komt maar liefst 3x het getal 1 voor in de datum (1-1). En wanneer we de getallen samen optellen, is dat ook nog het getal 1 (1+1+2+0+2+4). Op 1 januari zal er dus een bijzondere Engelenpoort zich openen, waarin we een extra nieuw begin gaan maken met het jaar 2024. Deze Engelenpoort gaat ook veel invloed zal hebben op tweelingzielen!

Hoe is het allemaal begonnen

Nadat onze beiden relaties over waren, ruim 10 jaar geleden, begon ons avontuur en zwerftocht. Wij beiden moesten namelijk het huis verlaten: we hadden een tijdje geen eigen huis en weinig inkomen. Het huis waar we heel lang hadden gewoond en lief en leed hadden gedeeld, moesten we achterlaten. Dit was een spannende tijd, waarin we de controle mochten loslaten en volledig mochten gaan vertrouwen op onze innerlijke leiding. Waar deze zwerftocht naar toe zou leiden, dat wisten we toen nog niet.

Onze zweftocht

Met alleen een paar persoonlijke spullen trokken we weken, maanden of soms meer dan een jaar bij vrienden of kennissen in. We begrepen in eerste instantie niet waarom ons dit overkwam, maar kwamen er al snel achter dat hierdoor veel transformaties in gang werden gezet, bij zowel de mensen waar we verbleven als bij onszelf. We werden steeds intuïtiever en deelden mooie, bijzondere en spirituele momenten met elkaar. En zijn dan ook dankbaar voor de steun/onderdak die deze mensen ons hebben gegeven. Na ruim 2 jaar werd eindelijk het ouderlijk huis verkocht en kwam er wat meer financiële ruimte. We vonden een studio, die we tijdelijk huurden en konden op zoek gaan naar een wat meer vastere woonplek. De zwerftocht was eindelijk voorbij! Tijdens deze zwerftocht hebben we vooral geleerd dat we blindelings op onze “Hogere Leiding” konden vertrouwen en dat er steeds oplossingen kwamen voor moeilijke situaties.

Het medium op de Passar Malam

Aan het einde van onze zwerftocht, op een pasar malam, een Oosterse specialiteitenmarkt, kwamen we in contact met een medium. Na een tijdje geaarzeld te hebben besloten we om een reading bij haar te laten doen. Zij vertelde ons dat we er klaar voor waren om iets te gaan doen met onze paranormale gaven. Wisten wel dat we hooggevoelig waren, lazen veel boeken over spiritualiteit en waren geïnteresseerd in astrologie, maar beseften ons niet dat we daadwerkelijk iets konden gaan doen in het “spirituele veld”. “Hoe dan?” dachten we. We hadden immers geen eigen woning!

Maar toch lieten we ons inschrijven bij de Kamer van Koophandel en openden een zakelijke bankrekening. In gesprek met een medewerkster van de bank, die erg geïnteresseerd was in wat we wilden gaan doen, kregen we spontaan informatie door voor haar. We keken elkaar aan en zeiden: “Dit kunnen we dus wel!”. Geen faalangst meer, Healingcentrum Isis was geboren!

Bijzondere spirituele ervaringen

Aan de slag met een website, gingen op beurzen staan met Engelenkaarten en huurden een ruimte in een spiritueel centrum. Onze praktijk kwam langzaam op gang. In onze studio waar we woonden, merkten we dat buitenaardse Lichtwezens met hogere energiefrequenties verschillende “operaties” uitvoerden. En werden we energetisch voorbereid om met hogere energiefrequenties te kunnen werken. We konden bijv. inzichten ontvangen over blokkades uit de jeugd en vorige levens van anderen. We kregen een flinke energetische update!

Tweelingzielen

Tevens was dit de periode dat onze tweelingzielen in beeld kwamen. Het was een heftige periode, waarin alles in een versnelling kwam. Doordat we ervoeren dat het proces met je tweelingziel een verwarrende en intense periode kan zijn, wilden wij anderen ook graag gaan ondersteunen in hun tweelingzielproces.

Zo begonnen we met het schrijven van artikelen

Na een jaar gewoond te hebben in onze studio vonden we een fijn huis in een rustige buurt. Konden nu ook mensen thuis gaan ontvangen. We hadden veel ideeën en wilden graag meer mensen bereiken via social media, maar wisten niet hoe. Toen gebeurde er iets bijzonders! Het gebeurde een keer s’ nachts dat Karin wakker werd, naar buiten keek en een aantal planeten dicht bij elkaar aan de hemel zag staan. Ze kreeg intuïtief door welke planeten dit waren en wat de betekenis daarvan was. En dat ze over de uitwerking van deze planeten een klein artikel kom schrijven. Door artikelen te schrijven zouden we vanzelf meer mensen bereiken. En zo zijn we begonnen met het schrijven van astrologische artikelen. En artikelen over tweelingzielen.

Op naar Spanje

Al jarenlang kwamen wij tekens tegen over Spanje. En wisten dat we in de toekomst naar Spanje zouden verhuizen. Alleen wisten we niet hoe! Maar na een koude winter in 2017 werd duidelijk dat we niet langer in Nederland konden blijven. Maar waar we precies terecht zouden komen, was ook nog een raadsel. Karin zei toen: “Ik ga de diepvriezer schoonmaken (iets wat ze nooit doet) en overbodige spullen wegdoen”. We hadden een voorgevoel dat we hier weg zouden gaan. Waarop we kort daarna een huis te huur zagen in Spanje op internet, in een gebied waar we nog nooit waren geweest. De makelaar liet ons het huis zien op afstand en we besloten binnen een dag dit te huren. En verblijven we nu regelmatig in Spanje. We hadden door onze toegenomen gevoeligheid meer zon en licht nodig. En voelden we dat we daar meer mogelijkheid was om ons verder te ontwikkelen. Ook voelen we in Spanje ons meer verbonden met de energie van Atlantis en hebben daarom onze praktijknaam veranderd! We vinden het hartstikke fijn dat jullie onze artikelen lezen, onze lichtreizen volgen en dat we mooie readingen en mooie berichten mogen channelen voor jullie. We hopen dan ook dat we de komende 10 jaar nog meer mensen kunnen ondersteunen in hen transformatieproces, zodat we samen meer licht mogen brengen op de aarde. En zijn reuze benieuwd naar hoe ons centrum zich gaat ontwikkelen. We laten ons maar leiden door onze Hogere zelf hierin. Blijf ons vooral volgen!

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis 10 jarig bestaan

Voor ons 10-jarig bestaan organiseren wij op 4 november a.s. een lichtreis met een geleide meditatie en een krachtige afstandshealing, waarbij een sterke genezende energie van de Lichtwezens voelbaar zal zijn.

Geleide meditatie
Tijdens de meditatie wordt je meegenomen naar een mooi herfstbos, waar je van een jongen een mooi beeldje krijgt en jij een boodschap ontvangt en een getal over jouw situatie. Dit getal kan een tijdstip aangeven voor een belangrijke verandering in jouw leven. En ga je kijken wat jij zou willen voor jouw leven en hoe je dit wilt vormgeven. Vervolgens kom je via een deur in een oude muur terecht in een hele andere dimensie, en komt uiteindelijk uit bij een strand, waar je een healing ontvangt van Aartsengel Michel, die door kan werken op jouw tweelingziel.

Je kunt tijdens deze helende reis tijdelijk in een hogere dimensie, waardoor je makkelijker toegang kunt krijgen tot hogere informatie en kan je helpen inzichten te krijgen in jouw spirituele ontwikkelingsproces.

Afstandshealing
De afstandshealing is gericht op het transformeren van onverwerkte trauma’s. En de healing kan intens zijn, doordat we in de afrondingsfase terecht zijn gekomen van dit jaar en worden voorbereid op het nieuwe jaar 2024, waarin er meer aandacht gaat komen voor jouw spirituele ontwikkeling en jij jouw droomleven gaat vormgeven.

Tweelingzielen
Tweelingzielen worden tijdens de healing voorbereid op hun toekomst samen en het nieuwe jaar 2024. Hun verbinding en aantrekkingskracht wordt steeds sterker en kan hun relatie meer vorm gaan krijgen. Heb je jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan je voorbereid worden op jullie ontmoeting op een later tijdstip.

Wil jij graag meedoen met de Lichtreis “10 jarig bestaan” op 04-11-2023?
Klik dan hier!

nieuwsbrief