healingentrum atlantis

Promo 3 belangrijke Engelenpoorten

10 oktober, 11 november en 12 december 2023

Jullie zullen het vast herkennen, dat de binnenkomende energieën heftig zijn, er veel wisselende emoties door je heen gaan, je je moe en soms zelfs uitgeput voelt, last hebt van hoofdpijn enz. Je kunt ook veel behoefte hebben om je regelmatig terug te trekken, om weer tot jezelf te komen. Of om op te laden in de natuur. We zijn bezig met een transformatie-proces en steeds gevoelig aan het worden. Door het verfijnen van jouw energie, het afstemmen op jouw hartenergie en de weg te vinden naar wie jij wezenlijk bent, lever jij een grote bijdrage aan een collectieve bewustzijns-verandering. Een mooie reis, waarin je naar binnen kunt gaan en onverwerkte trauma’s uit jouw verleden kunt helen. En wanneer jij steeds dichter bij jouw kern komt, ga jij steeds meer licht uitstralen, waardoor jij ook een helend effect kunt hebben op anderen.

DRIE BELANGRIJKE ENGELENPOORTEN
Op speciale dagen, waarin er bijv. dubbele getallen in de datum voorkomen, komen er hogere energiefrequenties naar de aarde, om dit transformatieproces te stimuleren en worden er in de laatste drie maanden van dit jaar drie belangrijke Engelenpoorten geopend, die onderling ook weer verband houden met elkaar. Hoge energiefrequentie’s vanuit de lichtwerelden bereiken dan de aarde. Deze Engelenpoorten zijn op 10 oktober, 11 november en 12 december.

LAATSTE MAANDEN VAN HET JAAR: AFRONDINGSFASE
De laatste drie maanden van het jaar zijn een afrondingsfase, waarin er veel karmische situaties afgerond gaan worden, er belangrijke beslissingen genomen kunnen worden en er positieve veranderingen doorgevoerd worden. Jouw gevoel en jouw verstand zullen meer op één lijn komen, waardoor het makkelijker gaat worden om beslissingen te maken vanuit jouw intuïtie. Je zult plotseling weten wat te doen in bepaalde situaties.

DE ENGELEN GEVEN JOU STEUN MIDDELS BOODSCHAPPEN
De Engelen kunnen voor jouw proces speciale liefdevolle boodschappen en sturing geven. Het zullen aanwijzingen zijn over hoe jij diep weggestopte emoties kunt transformeren, om uiteindelijk dichterbij jouw levensmissie te brengen en je te helpen verbinden met je tweelingziel, als deze in je leven is. Zie jij bijv. een wit veertje, dan weet je dat je steun krijgt van de Engelen en op de goede weg zit.

VOORBEREIDING OP HET NIEUWE JAAR 2024
Deze Engelenpoorten zijn een voorbereiding op het jaar 2024. Een jaar met het getal 8, horende bij Saturnus. In dat jaar krijgt hetgeen wij graag willen voor ons leven meer vorm, gaan we onze carrière serieus nemen en leren we belangrijke levenslessen. Onze spirituele ontwikkeling gaat een boost krijgen! We gaan verdere ontwikkelingen maken in ons ascensieproces, waarin we steeds meer gaan ontdekken wie we in wezen zijn. En gaan leven vanuit ons hart. Een belangrijk jaar ook voor tweelingzielen, die zich aan het voorbereiden zijn op hun gezamenlijke missie. Het kan aanvoelen alsof we na deze afrondingsperiode in het jaar 2024 een nieuwe start willen maken.

SERIE VAN DRIE ONLINE LICHTREIZEN
Om de hogere energiefrequenties, komende uit de hogere lichtwerelden, te kunnen integreren geven wij op deze speciale dagen online meditaties met afstandshealing. Zodat wij samen, met vele andere Lichtwerkers een veld van licht rondom de aarde creëren en er een nieuw collectief, liefdevol bewustzijn kan ontstaan. Iedere Engelenpoort heeft een ander thema.

Je kunt met deze serie van drie meedoen tegen een kortingsprijs. Je betaalt dan €47,50 euro i.p.v. €55,50. Maar natuurlijk kan je ook met één afzonderlijke Lichtreis meedoen.

We nodigen je van harte uit om mee te doen met deze Lichtreizen.

LICHTREIS ENGELENPOORT 10 OKTOBER 2023

3 Engelenpoort Lichtreizen
Datum: 10 oktober, 11 november en 12 december 2023
Tijd: 20:00 tot 20:45 uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: kortingsprijs: €47,50 of per losse Lichtreis €19,50
Deze online Lichtreizen zijn tot de dag erna 23.00 uur terug te zien en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

LET OP: 
Als je voor een eerste keer meedoet, lees dan ook de begeleidende tekst bovenaan onze lichtreizen-pagina goed door op onze website.Voel je welkom om mee te doen en samen met ons deze helende reis te maken.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis