healingentrum atlantis

Promo 3 belangrijke gebeurtenissen: Maria magdalena, Egyptisch Nieuwjaar en de Leeuwenpoort

22 juli, 26 juli en 8 augustus 2023

Er vinden vanaf 22 juli drie belangrijke gebeurtenissen plaats, namelijk Maria Magdalena- dag op 22 juli, Egyptisch Nieuwjaar op 26 juli en de Leeuwenpoort op 8 augustus, die verband houden met elkaar en grote veranderingen in gang gaan zetten. Er vinden veel trillingsverhogingen plaats van de energie rond de aarde en ons esoterisch lichaam. Veel Lichtwerkers zijn bezig met het maken van een grote shift en gaan van het ego-bewustzijn naar het hartgedragen- bewustzijn. Dit vraagt om veel aanpassingen in zowel hun innerlijke als hun uiterlijke wereld. En staan voor het maken van belangrijke beslissingen. Je bent het oude aan het loslaten om plaats te maken voor het nieuwe.

Veel Lichtwerkers helpen om vernieuwing te brengen op aarde. En door het verfijnen van jouw energie, het afstemmen op jouw hartenergie en de weg te vinden naar wie jij wezenlijk bent, lever jij een grote bijdrage aan deze collectieve bewustzijns-veranderingen. Een mooie reis, waarin je naar binnen kunt gaan en onverwerkte trauma’s uit jouw verleden kunt helen. Wanneer jij steeds dichter bij jouw kern komt, ga jij steeds meer licht uitstralen, waardoor jij ook een helend effect hebt op anderen. Je wordt in deze periode vooral uitgedaagd om in je kracht te komen en te werken aan meer zelfliefde en aan jouw zielsmissie.

Ook voor tweelingzielen zijn dit belangrijke dagen, doordat Maria Magdalena de tweelingziel is van Jeshua en zij symbool staan voor onvoorwaardelijke liefde. Tweelingzielen spiegelen elkaar in het hebben van voldoende zelfliefde en eigenwaarde en stimuleren elkaar om een transformatie door te maken.

Wat deze bijzondere dagen voor jou kunnen betekenen, daarover verschijnt er binnenkort een artikel op onze website.

DRIE LICHTREIZEN
Om de hogere energiefrequenties, komende uit de hogere lichtwerelden, te kunnen integreren, geven wij op deze speciale dagen 22 juli, 26 juli en 8 augustus online Lichtreizen, met daarin een geleide meditatie en afstandshealing. Hiermee vormen wij met vele andere Lichtwerkers een veld van licht rondom de aarde, wat het collectief bewustzijn positief zal beïnvloeden.
Je kunt met deze serie van drie meedoen voor een kortingsprijs. Je betaalt dan €47,50 euro i.p.v. €55,50. Maar natuurlijk kan je ook met elke afzonderlijke Lichtreis meedoen.

LICHTREIS “MARIA MAGDALENA-DAG” 22 juli 2023 
Op Maria Magdalena-dag, waarop wij Maria Magdalena herdenken, geven wij op 22 juli een online Lichtreis met een geleide meditatie en afstandshealing. Deze Lichtreis is bedoeld om de hogere energiefrequenties, die op deze dag naar de aarde komen, in ons energetisch systeem te integreren. Het thema van deze dag is “zelfliefde”, “er mogen zijn” en “in je kracht komen”. De energie van Maria Magdalena zal sterk voelbaar zijn.

Ook voor tweelingzielen een belangrijke omdat Maria Magdalena de tweelingziel was van Jeshua en deze dag voor hen symbool staat voor onvoorwaardelijke liefde. Tweelingzielen spiegelen elkaar in het hebben van voldoende zelfliefde en eigenwaarde en stimuleren elkaar om een spirituele groei door te maken.

Geleide meditatie
Tijdens de meditatie nemen we je mee op een innerlijke reis naar Jeruzalem, waar je bij de klaagmuur een briefje mag schrijven met daarop jouw wens voor de toekomst. Op weg naar de tempel op de Tempelberg neem je een ritueel bad in de vijver van Siloam. Door je te dompelen in het heldere water word je gereinigd en staat dit ritueel symbool voor wedergeboorte. Wanneer je bij de tempel bent, wacht Maria Magdalena op jou en doet samen met jou een oefening doet waarin je terug gaat naar jouw verleden, om te kijken of jij er vroeger mocht zijn zoals je was, met al je gevoelens en emoties. Na deze oefening ontvang je van Maria Magdalena een healing om blokkades los te maken. En tot slot ontmoet jij jouw tweelingziel, die buiten de tempel op jou wacht.

Healing
Vele Lichtwezens komen ons helpen met de healing, waarin het DNA geactiveerd wordt en de pijnappelklier gestimuleerd wordt en jij voorbereid wordt op de nieuwe fase van je leven. Er wordt ingewerkt op negatieve overtuigingen, angsten, verdriet, schuldgevoelens, frustraties en kan je helpen bij het loslaten van oude situaties. Deze healing kan ook positief doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie energetisch sterk met elkaar verbonden zijn via een gouden koord.

Maria Magdalena gaat ook tweelingzielen helpen om dichter bij elkaar te komen en om met onvoorwaardelijke liefde naar hun situatie te kunnen kijken. Heb je jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan je voorbereid worden op jullie ontmoeting op een later tijdstip. In deze periode kunnen er nl. veel ontmoetingen plaatsvinden tussen tweelingzielen. En kunnen er grote doorbraken komen in hun situatie.

We nodigen je van harte uit om met ons deze bijzondere Lichtreis te ervaren.

3 LICHTREIZEN
Datum: 22 juli, 26 juli en 8 augustus 2023 
Tijd: 20:00 tot 20:45 uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: kortingsprijs: €47,50 of per losse Lichtreis €18,50
Deze online Lichtreizen zijn tot de dag erna 23.00 uur terug te zien en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

LET OP: 
Als je voor een eerste keer meedoet, lees dan ook de begeleidende tekst bovenaan onze lichtreizen-pagina goed door op onze website.Voel je welkom om mee te doen en samen met ons deze helende reis te maken.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis