healingentrum atlantis

Bevindingen Lichtreis Heling met je tweelingziel

17-04-2024 

Lieve mensen, 

Dank voor jullie deelname aan de Lichtreis “Heling met je tweelingziel”. Er ontstond een prachtige mooie lichte energie tijdens deze meditatie. En er vonden veel trillingsverhogingen plaats.

Veel tweelingzielen staan voor het maken van belangrijke beslissingen omdat zij het gevoel hebben niet verder te kunnen zoals het nu gaat! Saturnus (8) heeft een remmende werking.

Door deze trillingsverhogingen die ontstaan op speciale dagen (8-8 en 4-4-4) kunnen er veel blokkades loskomen. En worden er steeds oude trauma’s geheeld, trauma’s die tussen het samenkomen van tweelingzielen instaan. En heeft deze meditatie en healing hierbij bijgedragen. Deze meditatie en healing is een voorbereiding op de Leeuwenpoort 8-8. Dan gaat er voor tweelingzielen veel veranderen.

Vele Lichtwezens waren aanwezig om mee te helpen met de healing. Zij waren aanwezig om de liefdesfrequenties tussen tweelingzielen te versterken en oude pijn tussen jullie te verlichten. Daarnaast hielpen ze je in contact te komen met jouw intuïtie, om de komende tijd ingevingen te ontvangen over het proces met je tweelingziel.

Er hebben veel emoties mogen loskomen, tijdens deze helende reis en de healing kan nog een tijdje doorwerken. Je mag deze emoties dan ook doorvoelen om ze vervolgens los te laten. Vooral de angst om elkaar te verliezen kan meer losgelaten gaan worden. En verdriet over het afgescheiden zijn van elkaar.

Onder dit bericht kun je je ervaring delen, als je dat wilt. Altijd fijn om te lezen.

We wensen iedereen een hele fijne avond!

De eertvolgende Lichtreis is tijdens volle maan op een 24-04-2024. Deze Lichtreis is en ter ondersteuning van jouw persoonlijk ontwikkelingsproces.  Kijk voor meer info in de promo van de Lichtreizen. Wil je je graag opgeven voor deze Lichtreis? Dan kun je je aanmelden via de Lichtreizen-pagina van onze website.

Lieve groetjes en fijne avond!

Karin en Danique
Healingcentrum Atlantis

P.s. Heb je deze Lichtreis gemist en had je deze graag willen volgen? Je kunt je nog aanmelden voor de herhaling van morgen. Ga dan naar onze Lichtreizen-pagina op onze website.