healingentrum atlantis

Bevindingen Lichtreis Tweelingzielen

Tijdens de Nieuwe maan op 15 september 2023

Lieve mensen,

Fijn dat jullie mee hebben gedaan met deze Lichtreis. Wij hopen dat jullie een fijne healing en inzichten hebben mogen ontvangen.
Tijdens de healing is er op onbewuste lagen ingewerkt van het emotioneel en spiritueel lichaam. Hierdoor kunnen er de komende dagen afvalstoffen loskomen en is het belangrijk om voldoende schoon water of kruidenthee te drinken. Je kunt vannacht onrustig slapen, als er veel verwerkingen loskomen.

Lichamelijke klachten, horende bij de Maagd, kunnen een aanwijzing zijn, dat er nog emotionele blokkades zijn die jouw aandacht vragen. Klachten aan de darmen en het zenuwstelsel horen hierbij. Je kunt dan ook merken dat je je voeding mag aanpassen en/of extra vitamine b12 (zuigtabletjes) mag nemen ter ondersteuning van je zenuwstelsel en voorkomen of herstellen van (terugkerende) bloedarmoede. Vooral als je vegetarisch of veganistisch bent is het belangrijk extra vitamine b12 te nemen. Bij twijfel kun je een arts raadplegen.

Verschillende lichtwezens van andere planetaire afkomst, waarmee wij verbonden zijn en aanwezig waren bij deze healing, hebben veel energetisch werk kunnen verrichten. Ze hebben met hoge energiefrequenties gewerkt, waardoor veel emoties los konden komen. Ieder ontvangt de healing die hij/zij nodig heet.
Zo kan het zijn dat je een dag of langer voor de healing al voelde dat zij bezig waren met jouw energetisch systeem en jou aan het voorbereiden waren op de healing en dat jij last had van ascentieverschijnselen.

Ook kan het zijn dat je tijdens de meditatie in slaap bent gevallen en dit kan nodig zijn geweest voor de lichtwezens om gemakkelijker jouw energetisch systeem op te ruimen. Daarnaast kan het zijn dat je tijdelijk naar andere sferen bent gereisd om jouw tweelingziel op astraal niveau te ontmoeten en op elkaar af te stemmen.

AARDEN
Tijdens de healing werd er aardende energie gestuurd naar ieder die moeite heeft om zich goed te aarden. Vooral wanneer je in een tweelingzielverbinding zit, kun je je van tijd tot tijd minder geaard voelen. Door de heling kun je beter contact maken met de aarde en kunnen je benen tijdelijk wat zwaarder aanvoelen.

ANGSTEN LOSLATEN
De Lichtwezens hebben ook ingewerkt met helende energiefrequenties om angsten meer los te kunnen laten. Vooral angsten voor ziekten en om jouw tweelingziel te verliezen. Deze angsten kunnen ook te maken hebben met traumatische ervaringen uit vorige levens. En kun je de komende tijd ook in je slaap hierover dromen en angsten loslaten.

ZELFBEELD
De Lichtwezens hebben ook ingewerkt op het loslaten van perfectionisme, zelfkritiek en het gevoel controle te willen houden over de situatie met je tweelingziel. Hierachter schuilt vaak de angst om afgewezen en verstoten te worden. Ook kan de angst voor het verlies van zekerheid een rol spelen, waardoor je bepaalde beslissingen niet durft te nemen. Voor deze angsten is er dan ook helende energie gebracht, zodat je de stappen kunt gaan nemen die jouw hart je ingeeft.
Daarnaast is er rustgevende energie gebracht voor ieder die in een paniek/choatische situatie zit met zijn of haar twin, zodat je weer door de bomen het bos kunt zien, meer innerlijke rust vindt en beter zicht krijgt op wat er precies aan de hand is.

ENERGIE VAN TWEELINGZIEL
Door deze intense Nieuwe Maan kan je veel emoties en gedachten van je tweelingziel opvangen, omdat jullie chakras meer open staan en er een heftige energie-uitwisseling kan plaatsvinden.
De Lichtwezens hebben genezende energie gestuurd naar de zonnevlecht en hartchakra om gevoelens van je twin, uit jouw energetisch systeem te halen, zodat je je beter geaard voelt en beter bij je intuïtie kunt komen. Dit kunnen vooral gevoelens zijn, zoals een bepaalde onrust van jouw tweelingziel over veranderende situaties, frustraties en angst om te binden of verlaten te worden.
Je mag vertrouwen op de sturing en hulp van jouw “Hogere Leiding”!

De volgende Lichtreis “Heling met je tweelingziel” is tijdens de herfst-equinox op 23-09-2023. Deze Lichtreis is ter ondersteuning van jouw tweelingzielproces. Wil je graag meedoen met deze Lichtreis? Meld je dan aan via de Lichtreizen-pagina van onze website.

Lieve groetjes en fijne avond!

Karin en Danique
Healingcentrum Atlantis

P.S. Heb je deze Lichtreis gemist en zou je nog graag mee willen doen? Meld je je dan aan voor de herhaling van de Lichtreis via onze lichtreizen-pagina op onze website.