Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Volle maan in Tweelingen 27 november 2023: Ben jij eerlijk naar jezelf en anderen?

volle maan tweelingen

Leestijd: 6 min.

De volle maan staat op maandag 27 november in het luchtteken Tweelingen en ligt de focus op contacten en communicatie. Met de feestdagen voor de deur kan je er behoefte aan hebben om gezelligheid te creëren, maar kan je best wat conflicten ervaren met jezelf en anderen. De volle maan maakt nl. samen met Mars en Ceres, een groot vierkant met Saturnus en de Zwarte Maan Lilith. Dat betekent dat familiepatronen duidelijk kunnen worden. Ook kan er een afstand komen in contacten, wanneer hetgeen jouw dwars zit uitgesproken wordt en jij bijv. nog boos bent over gebeurtenissen uit het verleden. Of kunnen contacten tot een einde komen, wanneer je er geen voldoende geestelijke voeding meer uit haalt. Deze volle maan vraagt je om eerlijk naar jezelf en naar anderen te zijn. Je kunt er behoefte aan hebben om te analyseren wat er nu precies bij jou van binnen speelt en wat je precies wilt voor de toekomst.

Ascentie-klachten

Een volle maan heeft veel invloed op onze gemoedstoestand, doordat de magnetische aantrekkingskracht van de maan op water invloed heeft op het water in onze cellen. En hierdoor kunnen emoties, opgeslagen in de cellen, loskomen waardoor je je emotioneler kunt voelen. Daarnaast kun je ook bijv. last hebben van slecht slapen, hoofdpijn, vermoeidheid, vocht vasthouden, duizeligheid of hartkloppingen. Vooral tijdens deze volle maan kan je je erg onrustig voelen. Een teken dat je last hebt van ascentie-klachten en jij een transformatie aan het doormaken bent.

Hoe de Tweelingen-energie voelbaar is

Tijdens deze Volle Maan wordt er een balans gezocht tussen de eigenschappen van de Tweelingen en de Boogschutter. De Tweelingen-invloed houdt in dat je veel interesses hebt en van alle markten thuis bent. Tweelingen komen jeugdig over en zijn vlot in de omgang, dol op samenzijn met vrienden, maken van korte reisjes en uitstapjes. Communicatie, schrijven en organiseren, daar ligt hun talent. Ze zijn leergierig, nieuwsgierig en echte denkers, goed in analyseren en verbanden leggen. Wel kunnen ze snel verveeld en afgeleid zijn, doordat ze steeds iets nieuws willen. Dat maakt hen onrustig. Ze maken bv. niet altijd af, waar ze mee bezig waren. Of zoeken weinig verdieping. In negatieve zin kunnen ze wel eens leugentjes vertellen, roddelen of smoesjes verzinnen. Is een situatie te moeilijk voor ze, proberen ze soms te kiezen voor de gemakkelijke weg en kiezen ze voor de situatie, die voor hen het beste uitkomt. Maar over het algemeen zijn Tweelingen opgewekte en vrolijke mensen met een sterk gevoel voor humor. Goed in het maken van woordgrapjes, doordenkertjes en het imiteren van andere mensen.

De Boogschutter als tegenpool

De Boogschutter daarentegen is op zoek naar het verbreden van zijn horizon. Hij zoekt naar diepgang en eerlijke en open communicatie in relaties. Soms kunnen zij zo direct zijn, dat ze wat tactloos over kunnen komen. Ze willen de beweegreden van mensen beter begrijpen en houden van studeren, reizen en filosoferen. Door hun opgedane kennis en wijsheid zijn ze vaak spirituele leraren en genezers. Doorgaans optimistisch, enthousiast, op zoek naar vrijheid en avontuur. Ook kunnen ze wel eens overdrijven of betweterig overkomen en meer beloven dan dat ze aankunnen.

Dubbele getallen in de datum: extra sterke uitwerking van de volle maan

Numerologisch gezien komt er 2x het getal 27 in de datum voor. Dit betekent dat de maan (getal 2) en Neptunus (getal 7), die ook de vroegere heerser was van de Boogschutter, een sterke uitwerking hebben. En kan hierdoor kan ook de volle maan sterker voelbaar zijn. We kunnen in deze periode vooral geconfronteerd worden met misleiding, leugens, smoesjes, verwarring en “het verdoezelen van”. Vooral in onze communicatie kunnen we problemen ervaren en worden we uitgedaagd om bewust te worden van waar ons gedrag en onze manier van communiceren vandaan komt. Doordat je je bijv. in je jeugd niet veilig voelde, kan je de neiging hebben om niet helemaal eerlijk te zijn en anderen te misleiden, uit angst om niet geaccepteerd te worden. Of om de neiging te hebben om te vluchten in bijv. en verslaving en deze te verbergen.

Moeite hebben met kritiek

De invloed van de Zwarte Maan Lilith, die jouw schaduwkant aangeeft, kan ervoor zorgen dat je er wat moeite mee kunt hebben met het uiten en incasseren van kritiek. Wanneer je bijv. een kort lontje hebt kan jouw kritiek bot overkomen. Maar ook mag je kijken of je zelf ook hetzelfde gedrag vertoont, wanneer je kritisch bent richting anderen. Of is het verleidelijk om verstrikt te raken in het verspreiden of aandikken van roddels, wanneer je veel ongenoegen voelt richting iemand of jaloers bent op de ander.

Daarnaast kan het ook zijn dat je te hogen eisen stelt aan jezelf en je hierdoor niet goed bij je gevoel kunt komen. Je kunt er in vast blijven zitten in dat jouw denken steeds in een kringetje rond blijft draaien en waar je maar niet uit lijkt te raken. Wanneer je meer rust vindt en geen afleiding meer zoekt, kan je in contact komen met jouw ware gevoelens en onze diepe zielenwonden aankijken. Vooral emoties waar we voor weg willen lopen mogen nu de aandacht krijgen en verwerkt worden. Schrijven, meditatie of intuïtief schilderen kan hierbij een hulpmiddel zijn.

Het vierkant met Saturnus dat voor innerlijke conflicten zorgt

De invloed van Saturnus in dit grote vierkant is dat je je wat pessimistisch of eenzaam kunt voelen. Je kunt ontevreden zijn over jouw rol als ouder. Mogelijk heb je last van een schuldgevoel, omdat je niet voldoende (emotioneel) aanwezig bent voor jouw partner/kinderen/familie/vrienden. Daarbij kun je ook het gevoel hebben dat je niet goed genoeg bent, niet de stabiele persoon voor je gezin kan zijn of niet een rots in de branding bent voor je vrienden. Een kritische innerlijke stem kan steeds opkomen. Daarnaast kan ook het gevoel spelen dat je niet tevreden bent over jouw carrière. En dat je hebt gefaald op verschillende vlakken van jouw leven. Hierdoor kun je het liefst willen vluchten in een eigen wereld, in hard werken of in een andere verslaving. En kan je moeite hebben met het nemen van de verantwoordelijkheid voor het verbeteren van je leven. Ook kan het zijn dat je je diep van binnen onzeker voelt, maar verbloem je dit met een vlotte babbel en jouw charme Je mag oppassen dat je niet in een slachtofferrol blijft hangen en teveel je eigen leven door vluchtgedrag saboteert. Door de invloed van Mars en Ceres kan de druk opgevoerd worden om oude patronen te doorbreken en je bewust te maken van wat je nu echt wilt. En kan je voelen dat het nodig is dat er veranderingen komen! En kunnen de sombere en negatieve gevoelens, die naar boven komen in deze periode als doel hebben om uiteindelijk een verandering in werking te zetten.

Waar haal jij voeding uit en wat wil je voor jouw toekomst?

Door Mars en Ceres, die recht tegenover de volle maan staan, ben je extra gemotiveerd om aan de slag te gaan met jouw toekomstplannen. Maar kan het ook zijn dat je zoveel dingen tegelijk leuk vindt, dat je niet goed weet waar je moet beginnen. Door diepgaande gesprekken met anderen, het lezen van artikelen/boeken en/of door een studie, kan jij je steeds meer bewust worden van hetgeen jij nu precies wilt in jouw leven en waar jij tegenaan loopt. Waar haal jij emotionele en vooral spirituele voeding uit? Je kunt tot de conclusie komen dat jouw huidige leven te oppervlakkig is voor waar jij nu staat in jouw ontwikkeling. En heb je meer stimulans en uitdaging nodig! Je wilt uit je comfortzone stappen, meer diepgang zoeken en ben je bezig met een bewustwordingsproces om emotioneel en spiritueel te groeien.

Je kunt niet langer vluchten!

Wel kan je de angst voelen om naar diepere emoties te gaan. Onbewust kun je jezelf willen beschermen tegen oude pijn. Misschien ben je altijd gewend geweest om in je hoofd te zitten en alles wat oppervlakkig en luchtig te houden. Je kunt merken dat je geïrriteerd en prikkelbaar reageert, als je min of meer gedwongen wordt om dieper in jezelf te kijken. Je kunt echter voelen dat je niet langer de onverwerkte emoties kunt wegduwen, omdat jouw relaties en jouw professionaliteit op de werkvloed hier anders onder lijden. En daardoor ook jouw toekomstplannen vast lopen.

Hoe kunnen tweelingzielen de volle maan ervaren?

Tweelingzielen reageren niet alleen sterk op de uitwerking van de volle maan, maar ook op de dagen dat er dubbele getallen in de datum voorkomen. Het getal 27 komt nu 2x in de datum voor. Tweelingzielen kunnen dan ook geconfronteerd worden met de communicatie tussen hen en dat de één of beiden bijv. niet helemaal eerlijk is, smoesjes verzint, verwarring zaait of onduidelijk is. Hierdoor kunnen er ruzies en/of een afstand ontstaan. Deze afstand kan nodig zijn om duidelijk te krijgen waar nu precies jouw behoeftes liggen. En om te onderzoeken waar deze destructieve patronen zijn ontstaan. Dat kan uit je jeugd komen, maar ook uit vorige levens. Je kunt je bijv. verdrietig of eenzaam voelen of snel geïrriteerd zijn en niet precies weten waar deze gevoelens vandaan komen. Misschien was er sprake van emotionele/fysieke verwaarlozing, onderdrukking/dominantie, en heb je liefde, warmte en veiligheid gemist in jouw jeugd. Dit kan vervolgens geresulteerd hebben in het hebben van een laag zelfbeeld. En is het voor jou moeilijk om eerlijk en kwetsbaar te zijn, door de angst voor afwijzing.

Tweelingzielen mogen zich beseffen dat het moeilijk kan zijn om tot inzichten te komen, wanneer je steeds afleiding zoekt in andere bezigheden of andere contacten. Of wanneer je je verschuilt achter schuldgevoelens, faalangst of zelfmedelijden. Ze mogen verantwoordelijkheid nemen voor hun leven en zich richten op hun spirituele ontwikkeling en toekomst. Door middel van goede gesprekken en/of meditatie kan zij over hun blokkades meer inzichten krijgen en kan het helingsproces gestart worden.

Tweelingzielen worden dan ook tijdens deze volle maan uitgedaagd om eerlijk te zijn naar elkaar, voor hun gevoelens uit te komen en dieper liggende pijn uit het verleden te helen.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis volle maan

Voor de volle maan in Tweelingen organiseren wij op maandag 27 november a.s. Om 20.00 uur een lichtreis, met korte lezing over de uitwerking van deze dag, een geleide meditatie en een krachtige afstandshealing, waarbij een sterke genezende energie van de Lichtwezens voelbaar zal zijn.
In de lezing zullen we aanvullende informatie met jullie delen, over de uitwerking van deze volle maan.

Geleide meditatie
Tijdens de meditatie wordt je meegenomen naar een woestijngebied, waar je via een tunnel in een “verborgen stad” komt en van een koffiedikkijkster een boodschap en een getal krijgt over jouw situatie. Dit getal kan een tijdstip aangeven voor een belangrijke verandering in jouw leven. Vervolgens kom je in een tempel, waar je een healing ontvangt van de Lichtwezens van Sirius en de Pleiaden en ook jouw tweelingziel ontmoet. Zij helpen je met het versterken van de verbinding tussen jullie. Samen met jouw tweelingziel maak je een reis naar de toekomst.
Je kunt tijdens deze helende reis tijdelijk in een hogere dimensie, waardoor je makkelijker toegang kunt krijgen tot hogere informatie en kan je helpen inzichten te krijgen in jouw spirituele ontwikkelingsproces.

Afstandshealing
De afstandshealing is gericht op het transformeren van onverwerkte trauma’s. En de healing kan intens zijn, doordat we in de afrondingsfase terecht zijn gekomen van dit jaar en worden voorbereid op het nieuwe jaar 2024, waarin er meer aandacht gaat komen voor jouw spirituele ontwikkeling.

Tweelingzielen worden tijdens de healing voorbereid op hun toekomst samen en het nieuwe jaar 2024. Hun verbinding en aantrekkingskracht wordt steeds sterker en kan hun relatie meer vorm gaan krijgen. Heb je jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan je voorbereid worden op jullie ontmoeting op een later tijdstip.

We nodigen je van harte uit om mee te doen met deze Lichtreis.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

koffiedik