Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Sirius met de zon 6 juli 2023

sirius

Leestijd: 3 min.

De Zon en de blauwe ster Sirius staan op 6 juli samen in het gevoelige teken Kreeft en hebben een bijzondere uitwerking. Zij versterken elkaars energie. Deze krachtige, vernieuwende energie van de Zon en Sirius kan veel emoties bij ons losmaken. Omdat Sirius een belangrijke rol speelde in het Oude Egypte, is deze dag een voorbereiding op het aankomende Egyptische Nieuwjaar van 26 juli en de Leeuwenpoort op 8 augustus. Thema’s en gebeurtenissen, die plaatsvinden rond 6 juli, kunnen een vervolg krijgen rond 26 juli en 8 augustus. Ook kan je op deze dag last hebben van ascentieverschijnselen, zoals vermoeidheid, je juist heel energiek voelen, slaperig zijn, hoofdpijn, onrustig of diep slapen, veel dromen, draaierig zijn of griepachtige verschijnselen hebben.

Sirius en het Oude Egypte

Zoals gezegd speelde Sirius in het Oude Egypte een belangrijke rol. Wanneer Sirius, na een lange tijd, gelijk met de Zon opkwam, rond 26 juli, markeerde dit het nieuwe jaar voor de Oude Egyptenaren. Er werden ceremonies gehouden, waarbij beelden uit de tempels werden gehaald om opgeladen te worden met de energie van Sirius en de Zon. En ook werden er voorspellingen gedaan voor het aankomende nieuwe jaar.

De uitwerking van Sirius

Sirius is de spirituele zon, die ons herinnert aan wie wij in wezen zijn. Samen met de Zon heeft Sirius een sterk verjongende en vitaliserende werking. Het brengt je terug in je kracht; het versterkt jouw eigenwaarde en kan jouw innerlijke krachten aanwakkeren. Het maakt je bewust van wie jij in essentie bent en wat jouw taak is hier op aarde. Je kunt je zelfs jonger voelen. Er kunnen veel veranderingen plaatsvinden en kan je angsten en onzekerheden loslaten om aan je zielsmissie te werken. Je kunt je dus rond deze dag krachtiger voelen, ingevingen krijgen over jouw toekomst of welke stappen je mag nemen. Maar ook kan je nu bewuster kiezen om naar buiten te willen treden met jouw talenten en gaven.

De kracht van de Kreeft

Omdat de Zon en Sirius in Kreeft staan, worden de eigenschappen van de Kreeft sterker voelbaar en zichtbaar in ons leven. De Kreeft is gevoelig en zorgzaam en vertegenwoordigt emoties, jouw gevoelsleven en staat voor de moeder-figuur in ons leven. De uitwerking van deze samenstand kan dan ook zijn dat je jouw talenten en kwaliteiten in wilt zetten voor het helpen en verzorgen van anderen en/of voor jouw gezin. Je kunt goed zijn in het geven van een thuisgevoel, waardoor mensen een stukje veiligheid bij je kunnen vinden. Mogelijk wil je vernieuwing brengen in jouw huis en daar een fijne sfeer creëren. Ook gezelligheid kan jij creëren door bijv. evenementen/activiteiten te organiseren, zoals etentjes, muziekoptredens of spelletjesmiddagen. Als het maar gezelligheid brengt!

Bij wie voel jij je thuis?

Rond deze dag kan duidelijk worden met wie jij een gezin zou willen starten. Maar ook bij wie jij je thuis voelt, wie voor jou als jouw familie voelt. Zo kan het zijn dat je jouw biologische familie wat meer mag loslaten en je je meer gaat verbinden met jouw zielenfamilie. Of voel je een groot gemis van het hebben van een zielenfamilie. Maar kunnen nieuwe beslissingen die je gaat nemen en nieuwe situaties die je gaat creëren, ervoor zorgen dat je weer herenigd wordt met hen.

Loslaten van het verleden brengt meer ruimte voor optimisme tijdens de Engelenpoort 7-7-7

De Kreeft wil graag vasthouden aan het oude vertrouwde en aan het verleden. Maar omdat Sirius vernieuwend werkt en de Zon Sirius kracht bij zet, kan je je beseffen dat ondanks je heimwee hebt naar het verleden, het tijd wordt om het “oude leventje” te gaan loslaten. Dit kan gepaard gaan met het loslaten van verdriet. Het loslaten van oude emoties zorgt ervoor dat er ruimte wordt gemaakt voor het integreren van de energiefrequenties, die ons vrolijk en optimistisch maken. Energiefrequenties van de Engelenpoort/dolfijnen-energieportaal van 7 juli 2023.

Emoties rondom de relatie met je moeder

Rond deze dag kunnen er emotionele situaties zijn, waarin jouw moeder betrokken is. Misschien heb je veiligheid en warmte gemist van jouw moeder. Of was ze juist verstikkend en wilde ze het verleden niet loslaten. En heeft dit veel invloed gehad op hoe jij in relaties staat. Je kunt nu dan ook besluiten om de dingen anders aan te pakken en de oude pijn hierover los te laten. Je wilt nieuwe frisse energie in je leven! Ook kan het gemis van een moeder en de gezelligheid, tradities en haar gewoontes gemist worden. En wil je deze voortzetten om de mooie herinneringen van jouw moeder in leven te houden.

Jouw rol als moeder

Ook de jouw rol als moeder kan jouw aandacht vragen. Zo kun je bijv. merken dat jouw kinderen hooggevoelig zijn en gevoelig zijn voor energieën van anderen en de sfeer in huis. En wil je hier bewuster mee omgaan. Je kunt dan ook een manier vinden om ze op een andere wijze te begeleiden. Of wil je graag een gezin starten en zelf moeder worden. En ben je er bewust mee bezig met dat je graag meer warmte, liefde en compassie zou willen inzetten binnen de opvoeding van jouw toekomstige kinderen.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis Engelenpoort 7 juli 2023

Op vrijdag 7 juli is er een bijzondere Engelenpoort. Er komt maar liefst drie keer het getal 7, horende bij de mystieke planeet Neptunus, in de datum voor. En geven wij dan online een Lichtreis met geleide meditatie en healing om de energiefrequenties van deze Engelenpoort te kunnen integreren. De Dolfijnenenergie zal sterk voelbaar zijn. Want Neptunus is in de mythologie ook de God van de zee. En deze energie zal ervoor zorgen dat je verbonden wordt met de kennis uit de tijd van Lemurie/Atlantis, die nog opgeslagen kan zijn in jouw celgeheugen. Waardoor je positiever en liefdevoller in het leven kunt staan. En je meer optimistische en geluksmomenten kunt ervaren.

ENGELENPOORT 
Tijdens deze Engelenpoort komen via een energieportaal hogere energiefrequenties naar de aarde, die via onze kruinchakra en pijnappelklier ons fysieke lichaam binnen komen. Deze frequenties zorgen o.a. voor een energetische schoonmaak; onverwerkte emoties, die je bewust of onbewust vasthoudt, kunnen loskomen om verwerkt te worden. Ook werkt deze energie in op het hartchakra, waardoor je situaties van jezelf en anderen op een liefdevolle manier kunt zien.
Wil je meer weten over de uitwerking en betekenis van deze Engelenpoort? Een uitgebreid artikel over deze dag verschijnt een dezer dagen op onze website.

HELENDE REIS
In deze meditatie ga je naar een tropisch strand van Maui, Hawai, dat een belangrijke krachtplaats is van de aarde en waar de vulkaan Haleakala correspondeert met het hartchakra.
Een lieve vrouw komt jou een Lomi Lomi massage geven om jou meer in balans te brengen en als voorbereiding op een healing met dolfijnen. Dolfijnen zijn de Engelen van de oceaan en gaan ons helpen met het openen van onze harten. Dolfijnen hebben een grote liefde voor de aarde en voor alles wat leeft. Ze zijn vrolijk en maken ons blij. Zij weten zwaardere energieën te transformeren, lichtere energie te brengen en jou in alle speelsheid te helpen creëren wat jij wilt in jouw leven.

Tijdens de meditatie kan je tijdelijk even in een andere dimensie komen, zodat je meer openstaat voor informatie uit de Hogere Lichtwerelden. En is de healing is erop gericht om jouw krachtige energie weer in balans te brengen en om weer in contact te komen met onze speelse, intuïtieve kant. En met de diepe wijsheden die wij in ons dragen.

Deze dolfijnen-energie heeft ook een zeer sterke uitwerking op tweelingzielen, omdat dit de aantrekkingskracht, vreugde en liefde versterkt tussen tweelingzielen. Vooral in moeilijke periode kan deze energie voor verlichting en optimisme zorgen tussen hen. En gaan er vaker geluksmomenten gecreëerd worden tussen hen.

EXTRA KAARTLEGGING
Na afloop van de Lichtreis ontvang je als extraatje een email, met daarin een link naar een kaartlegging, die een boodschap kan geven over wat deze Engelenpoort voor jou kan betekenen. We maken dan gebruik van de “Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen Orakelkaarten” van Doreen Virtue.

We nodigen je dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende Lichtreis!
Klik hier voor meer info en om je aan te melden.

dolfijnen1