Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Reeks van 3 Engelenpoorten zorgen voor een grote spirituele ontwikkeling: februari, maart en april

Engelenpoort

Leestijd: 5 min.

De komende maanden februari, maart en april zijn drie bijzondere maanden, waarin we meer daadkracht gaan ervaren en onze spirituele ontwikkeling een boost gaat krijgen. We kunnen in deze drie maanden belangrijke beslissingen nemen, die ons leven een compleet andere richting op kunnen sturen. En zullen er doorbraken komen in situaties en relaties waarin we vast leken te zitten. Er kunnen veel onverwachte wendingen plaatsvinden! En kan hetgeen wat jij wilt in jouw leven in een stroomversnelling komen. Je kunt je vastbesloten voelen om hetgeen jij wilt in jouw leven vorm te willen geven! Deze veranderingen worden ondersteund door drie Engelenpoorten, waarin we ondersteuning kunnen ervaren van de Engelen, middels hun liefdevolle en activerende energie en boodschappen. Engelenpoorten zijn portalen die zich openen op dagen met data waarin dubbele getallen voorkomen. Via deze portalen komen er hogere energiefrequenties naar de aarde, die een grote invloed kunnen hebben ons energetisch systeem. Het maakt oude emotionele trauma’s uit dit leven en vorige levens los, verruimd ons bewustzijn en helpt ons bij het versterken van onze paranormale en helende gaven.

Begin van een nieuwe fase

De nieuwe supermaan in Waterman en het Chinees Nieuwjaar, begin Februari, kunnen bij jou het gevoel versterken dat je een nieuwe begin wilt maken. Je kunt sterk voelen dat je een nieuwe richting op wordt geduwd. Bovendien lopen alle planeten nu direct, waardoor alles weer beter gaat stromen en is de periode van reflectie voorbij. In deze periode kunnen we veel innerlijk werk hebben verricht en is het nu tijd om meer in actie te gaan komen. En hetgeen te gaan verwezenlijken wat wij willen voor ons leven.

De Engelenpoort 2-2 op 2 februari 

De eerste Engelenpoort, die ons gaat ondersteunen in onze spirituele ontwikkeling, valt op 2 februari. Iedere Engelenpoort heeft een ander thema dat onze aandacht gaat vragen. Dat betekent voor deze Engelenpoort dat de Waterman-energie meer voelbaar zal zijn en gaan we ons meer bewust worden van onze behoeftes en gevoelens. Het getal 2 hoort nl. bij de maan. Je kunt er bij stil staan, wat hetgeen is wat je nu belangrijk vindt in jouw leven. We gaan steeds meer het oude, vertrouwde loslaten, wat gepaard kan gaan met het loslaten van emoties. Maar door de sturende energie van de Engelen kan je ook een diep vertrouwen voelen dat je de juiste richting op gaat. De Engelen zullen ons aansporen om actief aan de slag te gaan met oude gekwetste gevoelens, minderwaardigheidsgevoelens en schuldgevoelens. Maar ook met gevoelens van onveiligheid uit het verleden, om de basis in onszelf te versterken. Je kunt je bijv. bewust worden van dat je het contact met je moeder en/of vader mag herstellen. Misschien waren zij emotioneel niet beschikbaar of was er een fysieke afstand met één of beiden ouders. Ook kun je meer in contact willen komen met de vrouwelijke energie in jezelf, zodat je meer in verbinding staat met je intuïtie en gevoelens. Durf je gevoeligheid toe te laten, zodat je in de zachtheid komt om makkelijker emoties te kunnen verwerken.

De Engelenpoort 3-3 op 3 maart

De Engelenpoort van 3 maart maakt ons optimistisch en brengt ons meer spirituele verdieping. We kunnen in situaties komen waarin we bijzondere spirituele ervaringen hebben met anderen, wat ons helpt om alles vanuit een hoger perspectief te zien. We begrijpen meer waarom bepaalde gebeurtenissen plaatsvinden en weten hierdoor een groei door te maken. Ook gaan we aan de slag met het thema “zelfliefde”. En gaan we steeds meer kritisch kijken of bepaalde mensen nog bij ons passen. En kunnen we mensen die bijv. een negatieve houding hebben en een remmende werking hebben op jou, gaan loslaten. Daarnaast zorgen de Engelen ervoor dat we positiever kunnen zijn over onze toekomst. Het kan zijn dat je een opleiding wilt doen of dat je je gaat verdiepen in nieuwe kennis, om zo jouw onderneming of praktijk naar een hoger niveau te brengen. We gaan voelen dat nu alles in een sneltreinvaart gaat en er gelukkigere tijden aanbreken!

De Engelenpoort 4-4 op 4 april

De Engelenpoort van 4 april gaat ervoor zorgen dat de spanningen hoog oplopen binnen relaties of situaties en er onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden. Of dat je onverwachts een belangrijk bericht ontvangt, wat jouw leven totaal een andere wending kan geven. Ook kan het zijn dat je in een situatie zit waarin je voelt dat er een verandering/doorbraak moet komen, maar hield angst je tegen om daadwerkelijk deze verandering door te zetten. En daar kan deze Engelenpoort verandering in brengen. Daarnaast kan je nu veel boosheid ervaren over onrechtvaardigheid en over het misleid worden, wat jou weer een energieboost kan geven om minder afhankelijk te worden van anderen. Je gaat je eigen weg! De Engelen zullen je de moed en ideeën geven, zodat je soepel door deze verandering heen beweegt. Je wordt hierbij uitgedaagd om op jouw intuïtie te vertrouwen en deze te volgen!

Boodschappen van de Engelen

Tijdens deze drie Engelenpoorten, kunnen we veel ondersteuning ervaren van de Engelen via hun helende energie en intuïtieve boodschappen. Je kunt boodschappen krijgen via liedjes, dromen en tekens waar jouw oog op vallen. En wanneer je een wit veertje ziet is dat een teken van de Engelen dat jij op de goede weg zit. Ook geven wij speciale Lichtreizen (geleide meditaties met afstandshealingen) om de hogere energiefrequenties van de Engelen makkelijker te doen integreren, oude emoties los te laten, energieën van anderen makkelijker af te voeren en bijzondere boodschappen door te kunnen krijgen voor jouw persoonlijke ontwikkelingsproces.

Serie van 3 Engelenpoort-Lichtreizen

Om de hogere energiefrequenties, komende uit de hogere lichtwerelden, te kunnen integreren, geven wij op deze speciale dagen 2 februari, 3 maart en 4 april Engelenpoort-Lichtreizen, met daarin een geleide meditatie en afstandshealing. Hiermee vormen wij met vele andere Lichtwerkers een veld van licht rondom de aarde, wat het collectief bewustzijn positief zal beïnvloeden. Iedere Engelenpoort heeft een ander thema, waar meer over te lezen zal zijn in onze artikelen op onze website. Je kunt met deze serie van drie meedoen voor een kortingsprijs. Je betaalt dan €50,00 euro i.p.v. €58,50. Maar natuurlijk kan je ook met elke afzonderlijke Lichtreis meedoen.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis Engelenpoort 2-2

Wil jij meedoen met onze online Lichtreis, met geleide meditatie en afstandshealing, om de energiefrequenties van deze Waterman-energieportaal te kunnen integreren, je voor te bereiden op een nieuwe fase van je leven en waarin je mooie boodschappen en helende energie kunt ontvangen van de Lichtwezens van Sirius? Dan nodigen we je van harte uit om aan deze helende reis mee te doen.

Geleide meditatie
In deze geleide meditatie ga je naar een tropisch strand, waar je een Indianenjongen ontmoet, die samen met jou gaat mediteren op het strand en jij een ingeving krijgt over een nieuwe richting die jij wilt opgaan. Ook zie jij een getal verschijnen in de lucht, een getal kan een tijdsaanduiding zijn voor wanneer er een belangrijke verandering komt in jouw leven. Vervolgens neemt de Indianenjongen jou mee naar zijn stam, waar het opperhoofd jou uitnodigt om deel te nemen aan een ceremonie, waarbij het Waterman-energieportaal wordt geopend. Samen met de andere leden van de stam en met jouw tweelingziel vormen jullie een cirkel rond een kampvuur.

De energie van dit portaal gaat via een energiestraal jouw kruinchakra in en heeft een grote uitwerking op al jouw cellen van jouw lichaam. En gaat jouw helderziende, heldervoelende en helderhorende gaven versterken. Deze energie gaat de uitwerking van het portaal kracht bij zetten, zodat jij je intuïtie en hart gaat volgen en belangrijke beslissingen gaat maken voor jouw toekomst.
Aartsengel Michael, die ook aanwezig is tijdens deze ceremonie, is er om de verbinding met jouw tweelingziel te versterken en helpt jou de kracht en moed te vinden om jouw zielsmissie te realiseren.

Tijdens de meditatie kan je tijdelijk even in een andere dimensie komen, zodat je meer openstaat voor informatie uit de Hogere Lichtwerelden.
Dit portaal heeft ook een zeer sterke uitwerking op tweelingzielen. Vooral in moeilijke periode kan deze energie voor verlichting en optimisme zorgen tussen hen. En gaan er veel onverwachte wendingen komen in hun situatie.

We nodigen je dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende Lichtreis!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

indianenvrouw lichtreis