Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

LICHTREIS “TERUG NAAR VORIGE LEVENS VOOR TWEELINGZIELEN” 

Heb jij al veel in jezelf opgeruimd, maar merk je dat je nog regelmatig last hebt van verdriet, boosheid of angst en begrijp je niet altijd waar dit vandaan komt? Dan is het goed mogelijk dat je nog oude trauma’s hebt meegenomen vanuit vorige levens. Dit kan je merken doordat er gebeurtenissen in jouw huidige leven emotie’s bij je losmaken, die heviger zijn dan dat je anders zou reageren. Je kunt bijv. verdrietig worden bij het zien van iemand, die je kent uit een vorig leven en die je toen verloren bent. Of boos worden over onrechtvaardigheid, wanneer je bijv. een oorlog hebt meegemaakt in het verleden. Je kunt dan niet altijd jouw gevoelens en gedachtenpatronen plaatsen. En om meer inzicht te krijgen wat er in jouw vorige levens is gebeurd en om trauma’s los te maken en te kunnen verwerken, is deze online Lichtreis bedoeld, waarin we in een geleide meditatie teug gaan naar traumatische gebeurtenissen en hiervoor heling gaan vinden. We worden hierbij begeleid door vele Lichtwezens en persoonlijke Gidsen.

TERUG NAAR VORIGE LEVENS MET JOUW TWEELINGZIEL
Er gaan verschillende meditaties komen, waarin we een thema aanraken, maar in deze Lichtreis gaan we terug naar vorige levens, waarin jij nare, traumatische ervaringen hebt opgedaan en waarin jouw tweelingziel bij betrokken was. Hierdoor kunnen er negatieve gedachtes, emoties, zoals boosheid, verdriet en angst tussen het samenkomen met jouw tweelingziel instaan. En een obstakel vormen om de diepere verbinding aan te gaan. Je kunt dit merken doordat er veel aantrek- en afstootgedrag is en een van de twee of beide vlucht voor de relatie. In deze Lichtreis gaan we heling zoeken deze blokkades, die ontstaan zijn in vorige levens.

LEZING EN HEALING: ER WORDT INGEWERKT OP HET DERDE OOG EN 13E CHAKRA
We beginnen met een korte lezing, waarin we verdere informatie met jullie delen, waarna er een ontspanningsoefening met geleide meditatie volgt, die wij begeleiden samen met vele Lichtwezens en persoonlijke gidsen middels een afstandshealing. De healing kan ervoor zorgen dat je makkelijker in deze hogere vibratie komt, emotionele blokkades opgelost kunnen worden en jouw energetisch systeem opgeschoond wordt.

MEDITATIE
In de meditatie word je meegenomen naar een parkachtige tuin van een landgoed, waar je na een wandeling tot rust komt op een bankje en vlinders een symbolische boodschap hebben voor jou. Dan loop je langs een koetshuis en paardenstallen en kunnen er herinneringen naar boven komen uit vorige levens, waarin je onder moeilijke omstandigheden samen was met jouw tweelingziel. En kunnen er onverwerkte emoties uit die levens naar boven komen om verwerkt te worden. Wanneer je door een doolhof loopt en uitkomt bij een bijzondere boom, ontvang je daar een healing van Aartsengel Michael en andere Lichtwezens.

HEALING
Tijdens de healing wordt er ingewerkt op het 13e chakra, het transmutatiechakra. Deze chakra bevindt zich ver boven het kruinchakra en dient om toegang te krijgen tot jouw ervaringen vanuit vorige levens. En wordt er ingewerkt op jouw derde-oog chakra, om meer inzichten te krijgen over wat er zich heeft afgespeeld in jouw verleden. Hierdoor kunnen er herinneringen en blokkades naar boven komen uit jouw verleden.

TWEELINGZIELEN
Ook kan deze Lichtreis en healing doorwerken op jouw tweelingziel, wanneer hij of zij in jouw leven is. Want zij zijn verbonden van hart tot hart met een gouden koord. En hebben zij vaak samen veel ervaringen opgedaan in eerdere levens. Traumatische ervaringen uit eerdere levens kunnen een weerslag hebben op het contact tussen hen, wanneer er nog veel onverwerkte emoties zijn.

Wij nodigen jou van harte uit om met ons mee te doen met deze helende Lichtreis.