Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Promo nieuwjaarspakket Tweelingzielen

19 januari 2024

tweelingzielen

Voor tweelingzielen gaat 2024 een spannend jaar worden! De aantrekkingskracht wordt sterker en kan je afwisselend pessimistische en euforische gevoelens hebben. Ben je benieuwd wat 2024 voor jou gaat brengen? Wij hebben voor tweelingzielen een pakket samengesteld voor het nieuwe jaar 2024, met daarin de astrologische en numerologische voorspellingen voor tweelingzielen, een kaartlegging en een intuïtief tekenen- of schilderen oefening. Tijdens deze creatieve oefening ga je intuïtief tekenen, schilderen, waarin jij weergeeft hoe jij jezelf en jouw tweelingziel samen ziet het komende jaar. Je mag hierbij verschillende materialen gebruiken en schilderen met verf op papier of op een doek, of met potlood of krijt tekenen.

Heb jij je tweelingziel nog niet ontmoet? Ook dan kan je meedoen, want het is nl. heel goed mogelijk dat jij je tweelingziel gaat ontmoeten het komende jaar. Je kunt hier tekens of dromen over krijgen.

Wil je graag meedoen? We nodigen je van harte uit om je aan te melden voor dit pakket.

NIEUWJAARSPAKKET TWEELINGZIELEN 19 JANUARI 2024
Op 19 januari om 20.00 uur start de lezing voor tweelingzielen over wat het jaar 2024 voor hen gaat brengen. Hierna ontvang je een mail met een link naar de kaartlegging. En een mail voor de creatieve opdracht met daarin een link naar de geleide meditatie, die je kunt doen voordat je de creatieve opdracht begint. Dit pakket is beschikbaar tot zondagavond 28 januari 23.00 uur, waneer je je hebt aangemeld.

Lezing Nieuwjaar tweelingzielen
Datum 19-01-2024
Tijd: 20:00 tot 20:20 uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €22,00
Deze Lichtreis is tot 23.00 uur de dag erna terug te zien en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

Let op!
Als dit de eerste keer is dat je meedoet met onze Lichtreis, lees dan de begeleidende tekst bovenaan onze Lichtreizen-pagina op onze website. Meld je ook op tijd aan, voor 20.00uur van de dag van de Lichtreis.