Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Promo Lichtreis Egyptisch nieuwjaar

26 juli 2024

egyptisch nieuwjaar

Het is weer bijna zover: het Egyptische Nieuwjaar! En dit jaar is de uitwerking extra sterk voelbaar door de dubbele getallen 8 (8-7-8) in de datum. In het Oude Egypte verscheen Sirius, de Blauwe Ster, weer aan de horizon, samen met de Zon, na een tijdje niet zichtbaar te zijn geweest. En was dit voor de Egyptenaren het ijkpunt voor het begin van het nieuwe jaar. En dat werd gevierd door feesten en ceremonies. Voor ons ook een bijzondere dag dat een begin aankondigt van een nieuwe fase, een nieuw begin van spirituele groei! En is de vernieuwende energie van Sirius sterk voelbaar.

Voor deze bijzondere gebeurtenis, die plaatsvindt op 26 juli, geven wij een online Lichtreis met een geleide meditatie en afstandshealing, om samen met jullie het Egyptische Nieuwjaar te vieren. Voor velen en met name ook in situaties rondom tweelingzielen een nieuw begin van een nieuwe fase. Veel veranderingen die jij wilt doorvoeren in jouw leven kunnen in een stroomversnelling komen! Ook in de situatie met Tweelingzielen kunnen er veel onverwachte wendingen plaatsvinden en hebben zij het gevoel een nieuwe start te willen maken. En voor degene, die nog niet zijn of haar tweelingziel heeft ontmoet, is er een grote kans dat hij/zij in je leven komt dit jaar. Je kunt hierop voorbereid worden en er bv. dromen of tekens over krijgen.

Een uitgebreid artikel over het Egyptisch Nieuwjaar verschijnt binnenkort op onze website.

HELENDE REIS
Tijdens de geleide meditatie nemen we je mee op een innerlijke reis door de woestijn van Egypte, waar je bij een oase tot rust kunt komen en een boodschap en getal ontvangt van een bedoeïen-vrouw voor het komende jaar. Zij wil jou de toekomst voorspellen door het lezen van jouw hand. Van de Lichtwezens van Sirius ontvang je een healing, waarbij ze gebruik maken van een diamant. De energie van deze diamant zorgt ervoor dat je alles van een hoger perspectief kunt zien, cellen geactiveerd worden om de hoogste vorm van liefde in jezelf te kunnen voelen en vasthouden en je helderziende gaven en het telepathisch communiceren versterkt wordt. Ook gaat deze energie inwerken op je pijnappelklier, zodat contact mogelijk is met wezens van andere dimensies. Deze krachtige diamant-energie gaat je helpen, om de overgang naar een nieuwe fase te versoepelen.
Na een boottocht over de Nijl wordt je naar een tempel op een eilandje; Philae genaamd, gebracht. Deze tempel is gewijd aan de Godin Isis, de godin van de vruchtbaarheid, magie, mysterie en liefde. Daar ontmoet je ook jouw tweelingziel en ontvangen jullie samen van Godin Isis een inwijding en maken samen een ceremonie mee om het Egyptische Nieuwjaar te vieren.

Lichtwezens van Sirius komen ons helpen met de healing, waarin het DNA geactiveerd wordt en de pijnappelklier gestimuleerd wordt en jij voorbereid wordt op de nieuwe fase van je leven. Er wordt ingewerkt op negatieve overtuigingen, angsten, verdriet, schuldgevoelens, frustraties en kan je helpen bij het loslaten van oude situaties. Deze healing kan ook positief doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie energetisch sterk met elkaar verbonden zijn via een gouden koord.

We nodigen we je van harte uit om mee te doen met deze magische helende reis.

Lichtreis Egyptisch nieuwjaar
Datum: 26 juli 2024
Tijd: 20:00 tot ongeveer 20:45 uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €19,50 
Deze Lichtreis is tot 23.00 uur de dag erna terug te zien en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

Let op!
Als dit de eerste keer is dat je meedoet met onze Lichtreis, lees dan de begeleidende tekst bovenaan onze Lichtreizen-pagina op onze website. Meld je ook op tijd aan, voor 20.00uur van de dag van de Lichtreis.