Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Pleiaden manifestatie oefening

De naturwezens gaan ons helpen met deze manifestatie oefening

De natuurwezens willen ons niet alleen tekens uit de natuur geven, maar ze vinden het ook heel leuk om ons te helpen met het manifesteren van onze wensen. Net als Engelen of persoonlijke gidsen dat doen. Vandaag gaan we dan ook een manifestatie oefening doen, waarin jij jouw diepste wens duidelijk maakt aan de natuurwezens, zodat zij deze kunnen helpen realiseren. Je mag hiervoor een rustige plek uitzoeken, bij voorkeur aan een tafel, waar je niet gestoord kunt worden. Leg alles wat je nodig hebt voor je neer. Wanneer je het document met de voorgetekende driehoek wilt uitprinten, doe dat dan eerst. 

Manifestatie oefening

Wat heb je nodig?
Pen of potlood
Papier
Bloem(en) of een plantje
Kaarsje en aansteker
Laptop, tablet of mobiele telefoon met internet
Een rustige plek in de natuur/tuin/balkon/binnen in huis

Optioneel:
Kristallen
oordopjes

Klik op de afbeelding om het document voor de manifestatie oefening te downloaden.

Manifesteren vanuit een hartenwens

Voordat we beginnen met de manifestatie-oefening, is het belangrijk dat jij je bewust bent van hetgeen je echt wilt. Soms denk je iets te willen, maar geeft jouw innerlijke stem aan dat we er bijvoorbeeld nog niet aan toe zijn. Of dat we een wens hebben die voortkomt vanuit angst (ego) en niet vanuit het hart. Wensen die vanuit je hart/je gevoel/je diepste verlangen komen, zijn de wensen die de meeste manifestatiekracht hebben. En op deze wensen gaan we ons vandaag richten.

Wat wil je manifesteren?

Wanneer je niet direct weet wat je graag zou willen aantrekken in je leven, maak je wens dan wat kleiner. Denk bijvoorbeeld aan de wens dat je een boodschap/cadeautje mag ontvangen van een speciaal iemand. Dat je een bijzondere droom mag ontvangen. Dat een situatie/opleiding goed afgerond gaat worden. Of dat er een ruzie bijgelegd gaat worden.

Wanneer je jouw wens duidelijk hebt, kan je verder naar de volgende stap.

Je kunt deze oefening in de natuur doen, in je eigen (moes)tuin of gewoon binnen in huis.

De ontspanningsoefening

We beginnen zo meteen met een korte ontspanningsoefening, zodat je in een hogere trilling komt en dichterbij jouw gevoel kan komen. Na deze ontspanningsoefening mag je je richten op wat jij graag in je leven wilt manifesteren.

Klik op play om de ontspanningsoefening en manifestatie oefening te starten. Deze link is een week beschikbaar.
Veel plezier!

De manifestatie oefening voor je uitgeschreven

Pak een vel papier en een pen.
Teken een groot driehoek op het vel papier. Of gebruik het document dat je hieronder kunt downloaden.
Steek een kaarsje aan en leg bloemen en kristallen bij het vel papier om de natuurwezens aan te trekken.

De hoek linksonder: beschrijf wat je wilt.
Beschrijf wat je wilt manifesteren, alsof het zich al gemanifesteerd heeft. Voorbeeld: Ik ben volledig genezen van…. Ik verdien elke maand…. Ik heb een berichtje ontvangen van….. Ik woon op mijn droomplek. Probeer hetgeen je wilt manifesteren te beschrijven met zoveel mogelijk details.

De bovenste hoek: beschrijf waarom.
Als je beschrijft waarom je iets wilt, wordt meestal voor jezelf ook duidelijk of je er 100% achter kunt staan. Als je het gevoel krijgt dat je het niet waard bent of dat je iets wilt manifesteren vanuit een “verkeerde” intentie, bekijk dan opnieuw hetgeen wat je wilt manifesteren. Als de intentie niet klopt, kijk dan naar wat je hart echt verlangt. Als de intentie toch blijkt te kloppen, maar er negatieve overtuigingen naar boven komen, probeer dan een aantal keer tegen jezelf te zeggen dat je het waard bent om het beste te ontvangen. En ga door met de manifestatie oefening.

De hoek rechtsonder: beschrijf het gevoel dat jouw wens mag opleveren.
De kosmos reageert het sterkst op hoe jij je voelt. Voel jij je intens gelukkig met een nieuwe rode auto, dan is er een grote kans dat jij heel gemakkelijk een rode auto in je leven manifesteert. Beeld je in hoe het zou voelen als blijkt dat jouw hartenwens is gemanifesteerd.

Als laatste stap zet je in de driehoek: Ik heb het ontvangen, het is gemanifesteerd.
Je mag de bloemen vastmaken aan het vel papier en het papier een mooie plek geven. Of je kunt het vel papier opvouwen en bij wat kristallen of een plant zetten. 

Nu is het tijd om vertrouwen te hebben in dat de natuurwezens met jouw hartenwens aan de slag gaan.