Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Gechanneld bericht van de Lichtwezens van de Pleiaden

engelenpoort lichtreizen

Elk jaar, tussen 16 en 24 mei, opent zich het Pleiaden-energieportaal. Rond deze periode komen er veel Lichtwezens van de Pleiaden naar de aarde om ons te ondersteunen in ons spiritueel ontwikkelingsproces. En mogen wij, namens deze Lichtwezens, een speciale boodschap doorgeven aan jullie.

Boodschap van de Lichtwezens van de Pleiaden
De Lichtwezens willen jullie laten weten dat dit een bijzondere periode is, waar we momenteel in zitten, omdat er veel mensen een verschuiving gaan ervaren in hun leven, of hier al midden in zitten. Dit kunnen verschuivingen zijn op gebied van werk, gezondheid en relaties. En alle veranderingen die plaatsvinden of plaats zullen gaan vinden, kunnen vele emoties losmaken en transformaties in werking zetten. We komen dus steeds meer los van lagere energieën en weten steeds beter en langer de hogere energiefrequenties vast te houden.

Jaloezie wordt uitgewerkt
De Lichtwezens van de Pleiaden gaan ons o.a. ondersteunen met het thema “jaloezie”.
Binnen allerlei soorten relaties wordt er de komende tijd veel jaloezie uitgewerkt. En wordt er heling gevonden voor de onderliggende pijn hiervan. De Lichtwezens leggen ons uit dat jaloezie te maken heeft met een verlangen om iets te hebben of te ervaren wat we zien bij een ander. En dat we ons bewust mogen worden wat het is dat we verlangen. Misschien zie je bij de ander dat hij of zij onbezorgd leeft, veel liefde en aandacht van zijn/haar partner ontvangt of dingen in zijn/haar leven creëert, dat jij ook graag zou willen hebben. Het gemis van het gevoel dat je graag zou willen hebben, kan voortkomen uit een oude pijn. Misschien heb je te weinig liefde en aandacht gehad van je ouders, is er sprake van een laag zelfbeeld door gebeurtenissen uit het verleden en/of heb je veel in angst (voor tekort of mensen te verliezen) moeten leven. De Lichtwezens van de Pleiaden willen je helpen middels tekens uit de natuur, via liedjes en/of boodschappen, die via de intuïtie van andere personen aan jou worden doorgegeven, over hoe heling te vinden voor de onverwerkte pijn. En zodat je datgene kan creëren in je leven wat je wilt en gevoelens van jaloezie geen rol meer hoeven te spelen.

Loslaten van karmische relaties
Naast dat er veel jaloezie wordt uitgewerkt, zullen er ook vele karmische (liefdes)relaties in deze periode afgerond worden. Het loslaten van een karmische (liefdes)relatie zorgt ervoor dat er angsten los kunnen komen; de angst of je wel op eigen benen kunt staan.
De Lichtwezens van de Pleiaden willen je vertellen dat je er echt op mag vertrouwen, dat wanneer jij een karmische (liefdes)relatie aan het verbreken bent of jezelf daarop emotioneel, mentaal en financieel aan het voorbereiden bent, dit de juiste weg is voor jou om te bewandelen en je niet hoeft te twijfelen hierover. Je zult zien dat nieuwe kansen op jouw pad komen en dat er meer kracht in jouw zit dan dat je denkt. De angst die je ervaart hoeft helemaal niet reëel te zijn. En de Lichtwezens van de Pleiaden zullen je eventueel helpen met het vinden van (alternatieve) oplossingen. De oplossingen kunnen ze doorgeven middels tekens uit de natuur of via liedjes. En je zult zien dat oplossingen ook door anderen aangereikt kunnen worden. Lichtwerkers op aarde werken namelijk allemaal (onbewust) samen en vangen elkaar op waar nodig, aangestuurd door o.a. de Lichtwezens van de Pleiaden en hun Hogere Zelf. En dit zorgt ervoor dat iedereen daar terecht komt waar hij/zij moet zijn.

Tweelingzielen
Voor tweelingzielen gaat dit ook een bijzondere tijd worden, want er gaat meer ruimte komen voor hen om eventueel een ontwikkeling samen, door te maken. Ze gaan meer in hun kracht komen. Dit zorgt er tevens voor dat ze gevoelsmatig meer gelijkheid zullen ervaren binnen hun relatie. En dit vormt een mooie basis voor een eventuele liefdes- of werkrelatie tussen hen.

Veranderingen op werkgebied
Op werkgebied kunnen er veel onverwachte veranderingen plaatsvinden. Misschien heb je altijd veel gegeven van jezelf, maar merk je nu dat je meer voor jezelf mag kiezen. En wil je misschien meer jouw creativiteit kwijt, meer vrijheid binnen je werk ervaren en meer ruimte om je intuïtie te kunnen volgen en je niet altijd aan vaste werkplek moeten houden.
De Lichtwezens willen ons als boodschap meegeven dat de ideeën die we hebben, lang genoeg ideeën zijn geweest en we ze nu mogen gaan realiseren. Je mag (de eerste) stappen zetten. Je zult alle ondersteuning ontvangen vanuit het universum om jouw plannen te realiseren. Want hetgeen waar jouw hart ligt en wat jij wilt gaan doen (of al doet), heeft een positieve invloed op alles en iedereen. De Lichtwezens van de Pleiaden willen ons dan ook bewustmaken van dat jouw zielsmissie en jouw rol hier op aarde net zo belangrijk is als die van elk ander. En we op collectief-niveau allemaal samenwerken voor het ascentieproces van de aarde.

Aandacht besteden aan je gezondheid
Verder hebben de Lichtwezens van de Pleiaden ook nog een bericht voor ons gericht op onze gezondheid. Het kan al langere tijd door je hoofd gaan dat je graag wilt werken aan je gezondheid. En misschien je bloedwaardes wilt controleren, voeding wilt aanpassen of een andere vorm van sport wilt beoefenen, die beter past bij de hoeveel tijd en energie je hebt. Dat is nu de juiste tijd!
De Lichtwezens van de Pleiaden willen ons namelijk vertellen dat het een goede tijd is om je lichaam te zuiveren. En dit kan ook door bijvoorbeeld een leverreining te doen, te vasten en/of voeding tot je te nemen dat jouw energie geeft. Zo kan het zijn dat je mag stoppen met het eten van bewerkt voedsel, meer biologisch mag gaan eten, je drinkwater mag zuiveren, meer warme maaltijden mag eten ipv brood, mag stoppen met het eten van gluten, lactose en suiker. Ook mag je stoppen met koffie, omdat dit jouw gevoelige lichaam teveel opjaagt, calcium onttrekt van je lichaam en je lichaam zuur kan maken. En mag stoppen met alcohol, omdat het veel energie vraagt van de lever om de alcohol af te breken en alcohol de opname verstoort van B-vitamines.
We kunnen met onze voeding en drank veel emoties onderdrukken. En dit houdt ons tevens in de lagere vibraties, wat ervoor zorgt dat je niet je volle potentieel leeft. Wanneer je namelijk je lichaam opschoont en hogere energiefrequenties kunt vasthouden, leef je angstvrij, in liefde en in vertrouwen. En zal jouw zielsmissie zich meer openbaren voor jou en trek je situaties, mensen en een liefdespartner aan die bij deze hogere frequentie passen.
Ook meer wandelen, dansen, yoga en krachttraining kan jou helpen met het opschonen van je lichaam.
Neem dus even de tijd om te kijken hoe je stap voor stap je levensstijl kunt aanpassen. En betrek hier eventueel je gezin en/of partner bij.

De Lichtwezens van de Pleiaden wensen voor jullie een hele fijne en creatieve tijd!

Liefs,

Karin en Danique
Healingcentrum Atlantis.

De dagkaart 

pleiaden dagkaart

Spiritueel leraar
De zin van je leven heeft te maken met het andere mensen alles leren over healing en over spiritualiteit.

Deze kaart geeft aan dat spiritualiteit een groot onderdeel zal zijn van je leven en jouw zielsmissie hier op aarde. Als je merkt dat je nog bang bent om met jouw spirituele gaven naar buiten te treden, dan mag je nu met kleine stapjes deze angst gaan overwinnen. De Lichtwezens van de Pleiaden en andere lichtwezens willen namelijk heel graag met jou samenwerken. Negatieve overtuigingen zoals: “ik ben niet goed genoeg” of  “er zijn al zoveel begaafde mensen die beter zijn dan ik”, mag je gaan loslaten, omdat dit simpelweg niet de waarheid is. Je hebt niet voor niks deze plek op aarde gekregen en door te oefenen kan je je vaardigheden en paranormale gaven ontwikkelen en verfijnen. Ga dus aan de slag en geniet van de magie die je ervaart wanneer je anderen kan helpen in het verruimen van hun bewustzijn en om voor hen het juiste pad te bewandelen die tot positieve ontwikkelingen leidt.