Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Tekens uit de natuur

Vooral in deze periode, nu het Pleiaden-portaal (16 tm. 24 mei) geopend is, maar natuurlijk ook het hele jaar door kan je tekens krijgen uit de natuur. De Lichtwezens van de Pleiaden kunnen ons tekens en boodschappen geven, die ons gaan helpen met onze spirituele- en creatieve ontwikkeling en met het vinden van ons levensdoel.

Elke plant, bloem, boom en dier heeft een speciale betekenis. En deze zullen resoneren met jouw energie en de kennis die je in jouw onderbewustzijn met je meedraagt. Wanneer jouw oog ergens op valt, kan je dit als een aanwijzing zien en een vertaling zijn van wat jouw energie uitzendt. Hierdoor kan het snel duidelijk worden welke veranderingen er aankomen of waar jij meer aandacht aan mag besteden.

Enkele voorbeelden van tekens uit de natuur

We geven in dit artikeltje een aantal voorbeelden van welke tekens je kunt krijgen van de Lichtwezens van de Pleiaden.
Zo kan het zijn dat wanneer je een Blauwe Regen ziet bloeien, je voor een belangrijke beslissing komt te staan. Een bloeiende Roos kan aangeven dat de liefde weer gaat opbloeien. En een Aronskelk kan een overlijden of een einde van een situatie aankondigen. Een Kamperfoelie kan aangeven dat jouw dromen werkelijkheid worden, want de kamperfolie betekent binnen de Bachremedies dat je te weinig geaard bent en veel loopt te dromen. Lavendel geeft aan dat je meer rust mag inbouwen in jouw leven. De Paardenbloem kan jou een boodschap geven over jouw gezondheid en betekenen dat jij je lever/darmen mag reinigen.

Zaadjes die je ziet vliegen door de lucht, geven aan dat je je geen zorgen hoeft te maken over een bepaalde situatie. Blijkbaar heb je ooit een “zaadje geplant”, heb je precies het juiste gezegd of gedaan en zal je later de uitwerking ervan gaan zien.

Bloemen die donkere vlekjes hebben of afgebroken zijn, kunnen aangeven dat er nog onverwerkte pijn in de weg staat. Giftige bloemen of planten kunnen een waarschuwing zijn. En zo geven omgehakte bomen aan dat je mag “kappen” met bepaalde contacten.

Vind je witte veertjes kan dat een boodschap zijn van de Engelen, dat je hun steun ontvangt en op de goede weg zit.

Dieren in de natuur spelen ook een belangrijke rol. Zo kan een vlinder staan voor een periode van transformatie of een bericht van een overleden dierbare. Hoor of zie je een specht, mag je beter naar jouw intuïtie luisteren. Een musje kan aangeven dat je een nieuw huis of een nieuw thuis vindt. Roodborstjes kunnen ook een bericht zijn van een overleden dierbare.
Grote roofvogels of libellen laten ons weten dat we een situatie vanuit een hoger perspectief mogen zien. Zie je twee zwanen, duidt dit op de situatie met jouw tweelingziel. Een vos kan jou duidelijk maken dat er iemand in jouw omgeving is die op een sluwe manier iets probeert voor elkaar te krijgen en/of jaloers is. En staan bijen staan voor een vruchtbare periode of een periode waarin je de steun van iemand anders nodig zal hebben.

Ook kan het weer een boodschap inhouden. Onweer kan bijv. betekenen dat er een onverwachte wending in jouw situatie komt. Regen betekent dat er veel emoties gaan loskomen. Storm, dat er een turbulente periode aankomt. En wanneer de zon schijnt betekent dat een zonnige periode.

Verder kan het zijn dat een teken uit de natuur heel persoonlijk is. Misschien was jouw overleden opa dol op vissen en wanneer je een vis ziet, wil hij aangeven dat hij er is om jou te begeleiden.
Ook andere voorwerpen in de natuur kunnen belangrijke aanwijzingen zijn. Zo kan het vinden van geld aangeven dat jouw geldstroom op gang komt of jij naar jouw financiële situatie moet gaan kijken. Of zie je een bierblikje en duidt dat een drankverslaving, bij jezelf of iemand uit jouw omgeving.

Opdracht voor deze dag: Maak een wandeling in de natuur

Ga een wandeling maken in een park of bos bij jou in de buurt. Dat mag een korte of lange wandeling zijn. Neem in je gedachte een vraag waarop jij graag een antwoord op zou willen. Maar je mag ook helemaal blanco deze opdracht doen. En kijk dan of je door middel van tekens uit de natuur antwoorden krijgt op jouw vraag of dat je een belangrijke boodschap ontvangt van de Lichtwezens van de Pleiaden. Zij zullen jou begeleiden op jouw pad en kunt dan sterk hun aanwezigheid voelen. Mocht je geen mogelijkheid hebben om vandaag deze wandeling te doen, kan dat natuurlijk ook de week erna nog.

Let dus goed op hetgeen waar jouw oog op valt en laat je verrassen door de berichten die de natuur voor jou hebben! Mocht je de betekenis niet weten, kan je op internet veel uitleg vinden bij bijvoorbeeld de dromenuitleg. Succes en geniet vooral van de magie van de natuur!

Tip: Ook leuk voor wanneer je kinderen hebt om deze opdracht samen met hen te doen! Of doe deze opdracht samen met je partner, familielid of vrienden!

Veel plezier!

Karin en Danique
Healingcentrum Atlantis