Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Pleiaden energieportaal 16 t/m 24 mei 2024

Hoe tekens uit de natuur jou belangrijke boodschappe kunnen geven. 

Leestijd: 6 min.

Ieder jaar wordt in de week van 16 tm 24 mei het Pleiaden-energieportaal geopend. Dan staan de Pleiaden, het zevengesternte, dicht bij de Zon. De Pleiaden zijn een cluster sterren, bestaande uit 250 tot 500 sterren in het sterrenbeeld Stier. Echter zijn met het blote oog maar 7 sterren zichtbaar. We kunnen dan de krachtige energie, afkomstig van deze bijzondere sterren, sterk voelen. En gaan deze hogere energiefrequenties tijdens deze dagen helpen met onze creatieve en spirituele ontwikkeling en het vinden van ons levensdoel. Maar ook worden we gestimuleerd om meer zorg te dragen voor de natuur.

Is jouw planetaire afkomst van de Pleiaden?

Wanneer jij een planetaire afkomst hebt van de Pleiaden, kan je de hogere energie-frequenties sterk voelen. Het is mogelijk dat jij oorspronkelijk van deze sterren afkomstig bent of daar veel levens hebt geleefd, voordat je het incarnatieproces op aarde begon. Je herkent mensen met een planetaire afkomst van de Pleiaden aan hun gevoeligheid en zachtaardige karakter. Ze zijn hier op aarde met een speciale missie en bekijken/benaderen mensen, dieren en de natuur al snel vanuit liefde. Ze voelen een diepe verbinding met dieren en de flora en fauna op deze aarde en kunnen zich dan ook goed opladen in de natuur. Ze vinden het ook vaak heerlijk om in de tuin te werken of te wandelen in groene gebieden. Ook zijn ze gevoelig voor de helende werking van kleuren. En gebruiken daarom veel kleuren in hun kleding en interieur. Muziek, dans en zingen kunnen een uitlaatklep zijn voor hen. En ze vinden het leuk om hierin iets unieks weg te zetten.

Ascenderen door de hogere energiefrequentie van het Pleiaden- energieportaal

Je kunt de afgelopen weken gemerkt hebben dat je last had van vermoeidheid, tintelingen of een druk op het hoofd of voorhoofd en dat je allerlei ingevingen/gedachten kreeg over de toekomst. Je kunt je daarnaast ook onrustiger voelen, vooral wanneer je merkt dat er bepaalde dingen in jouw leven mogen veranderen. Unieke ideeën kunnen tot je komen in deze periode en dit kan jouw weer positief stemmen. Het wordt steeds duidelijker welke richting jij op gaat in je leven. Je kunt zelfs het gevoel hebben dat er zich een geheel nieuwe realiteit ontvouwt, waardoor je nieuwe mogelijkheden ziet. Ook kan duidelijker worden wie er niet mee kan in deze hogere energiefrequentie en afvalt in jouw leven. Er kan veel veranderen!

De invloed van de Pleiaden in 2024

Zoals we eerder benoemd hebben, staan de Pleiaden in het Sterrenbeeld Stier. En zal daarom de Stier-invloed sterk zijn. We kunnen ons dan ook bezig houden met aardse zaken, kunnen meer geduld hebben en wat koppiger zijn in hetgeen we vinden en willen. Maar ook meer de waarde gaan begrijpen van de mensen in ons leven en de dingen die we daadwerkelijk belangrijk vinden. Omdat Jupiter, Uranus, Venus en de zon nu ook in het teken Stier staan, zullen zij ook een sterke invloed hebben tijdens dit Pleiaden-energieportaal. We kunnen ons optimistischer voelen, bezig willen zijn met schoonheid en het creëren van harmonie in ons leven. Maar ook ons gaan richten op het buitenland. Daarnaast kan jouw intuïtie haarscherp zijn en kunnen er onverwachte wendingen plaatsvinden. Meer informatie hierover vind je in het gechannelde bericht van de Lichtwezens van de Pleiaden in ons Pleiadenpakket.

Helendende energie van kleuren

De Lichtwezens van de Pleiaden hebben een sterk gevoel voor kleur. Elke kleur heeft een andere frequentie en dus een andere helende uitwerking op ons fijnstoffelijk lichaam. In de periode van het Pleiaden-energieportaal kun je dan ook een sterke behoefte voelen om je huis en/of jezelf een make-over te geven. Jezelf meer te laten zien, jezelf meer te onderscheiden van anderen door jouw uiterlijk en hoe jij jezelf presenteert. En je kunt dan ook meer of andere kleuren willen dragen en nieuwe kleding willen kopen, passend bij de nieuwe frequentie die je ervaart. De kleuren waar je je naar toe aangetrokken voelt, kunnen niet alleen een helende werking hebben, maar ook de energie versterken die je uitstraalt en een positieve uitwerking hebben op wat je aantrekt in je leven. Zo kan het zijn dat wanneer je blauwe kleuren draagt, er nieuwe contacten op je pad kunnen komen en jij meer communiceert met anderen over wat je ervaart en waar jouw behoeften liggen. Met roze kleuren kun je een gevoel van veiligheid, warmte en geborgenheid uitstralen. En kan deze kleur ondersteunend werken wanneer je bezig bent met het versterken van de basisveiligheid in jezelf. Gebruik je creativiteit en doe eventueel inspiratie op uit andere culturen. Ga aan de slag met jouw creativiteit!

Inkomen en carrièrepad

In de periode van het Pleiaden-energieportaal kun je op alternatieve manieren je inkomen weten te stabiliseren en/of te vergroten. Hiervoor kan het zijn dat je jezelf meer op de voorgrond mag gaan plaatsen en meer je talenten en kwaliteiten mag gaan inzetten, die mogelijk nu nog geen ruimte krijgen. Het kan dan ook heel goed zijn dat je een opleiding afmaakt of wilt beginnen om je vaardigheden te verfijnen. Daarnaast kunnen er onverwachte wendingen plaatsvinden op gebied van inkomen. Je 9 tot 5 baan kan tot een einde komen en je kunt besluiten om een ander carrièrepad te bewandelen. Zo kun je plots besluiten een andere richting op te gaan en meer je hart te volgen. En meer willen werken met alternatieve/kunstzinnige therapieën, sport/beweging, meer buiten werkzaam wilt zijn en/of met dieren. Of kan het zijn dat binnen je huidige baan je tot vernieuwende ideeën kunt komen. En kun je manieren vinden om uit te breiden met jouw werkzaamheden. De Lichtwezens van de Pleiaden zullen je de inspiratie en moed brengen om datgene te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt.

Op naar het buitenland

Door de steeds hoger wordende trilling op aarde, waar de energieportalen aan bijdragen, kunnen ook jouw behoeften veranderen. Veel hooggevoelige mensen zoeken een prikkel armere omgeving en een plek in de natuur, bergen en/of vlakbij de zee. En de behoefte hieraan kan rond dit Pleiadenportaal sterker zijn. Voor degene die dan ook stappen willen gaan maken richting het buitenland, kunnen nu een weg vinden om hun plannen te realiseren. En kunnen er veel ideeën tot je komen over hoe je financieel en praktisch gezien de stap naar het wonen en werken in het buitenland kunt maken. Ook kun je rond deze periode naar het gebied willen reizen waar jij je wilt gaan vestigen. Of besluit je in het buitenland een tijdje een huis te huren om te kijken of jouw plannen haalbaar zijn.

Je ontvangt veel tekens uit de natuur

Zoals gezegd kan in 2024 de energie van de Pleiaden sterk voelbaar zijn. De Lichtwezens van de Pleiaden willen jou graag helpen op jouw spirituele pad. En dit kan je merken doordat je tekens kunt ontvangen uit de natuur. Elke plant, bloem, boom en dier heeft een speciale betekenis. En deze zullen resoneren met jouw energie en de kennis die je in jouw onderbewustzijn met je meedraagt. Wanneer jouw oog ergens op valt, kan je dit als een aanwijzing zien en een vertaling zijn van wat jouw energie uitzendt. Hierdoor kan het snel duidelijk worden welke veranderingen er aan komen of waar jij meer aandacht aan mag besteden.

Enkele voorbeelden van tekens uit de natuur

Zo kan het zijn dat wanneer je een Blauwe Regen ziet bloeien, je voor een belangrijke beslissing komt te staan. Een bloeiende Roos kan aangeven dat de liefde weer gaat opbloeien. En een Aronskelk kan een overlijden of een einde van een situatie aankondigen. Een Kamperfoelie kan aangeven dat jouw dromen werkelijkheid worden, want de kamperfolie betekent binnen de Bachremedies dat je te weinig geaard bent en te veel loopt te dromen. Lavendel geeft aan dat je meer rust mag inbouwen in jouw leven. En de Paardenbloem dat jij je lever/darmen mag reinigen enz.

Zaadjes die je ziet vliegen door de lucht, geven aan dat je je geen zorgen hoeft te maken over een bepaalde situatie. Blijkbaar heb je ooit een “zaadje geplant”, heb je precies het juiste gezegd of gedaan en zal je later de uitwerking ervan gaan zien.

Let dus goed op hetgeen jouw oog op valt en laat je verrassen door de berichten die de natuur voor jou hebben! Mocht je de betekenis niet weten, kan je op internet veel uitleg vinden bv. bij dromenuitleg. Succes en geniet vooral van de magie van de natuur!

Veel liefde en magie toegewenst!

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis Pleiaden/ Pleiadenpakket

Wil jij meedoen met onze online Lichtreis met geleide meditatie en afstandshealing, om de energiefrequenties van het Pleiaden Portaal te kunnen integreren, je voor te bereiden op een nieuwe fase van je leven en waarin je mooie boodschappen en helende energie kunt ontvangen van de Natuurwezens en de Lichtwezens van de Pleiaden? Je kunt meedoen met de losse Lichtreis op 16 mei of je kunt voor deze week (16 tm 24 mei) het verrassingspakket ontvangen. Laat je verrassen door de boodschappen, die de Licht- en Natuurwezens jou willen geven. We nodigen je van harte uit om mee te doen.

VERRASSINGSPAKKET
Wat kan je verwachten van dit pakket? We beginnen deze week op 16 mei met een online
Lichtreis, met korte lezing, ontspanningsoefening, geleide meditatie en healing. Waarna je nog 4x om de dag een mail in je mailbox mag verwachten, met daarin een kaartlegging, boodschap van de Lichtwezens van de Pleiaden en een wandelopdracht. En sluiten we dit Portaal af met een manifestatie-oefening, waarbij de Lichtwezens van de Pleiaden jou gaan helpen met het manifesteren van je droomwens. Mocht je op die dag de opdracht niet kunnen doen, deze blijven nog een week, t/m 30 mei 23.00 uur beschikbaar. Met uitzondering van de Lichtreis op 16 mei. Deze is beschikbaar tot de dag erna, 23.00 uur.

MEDITATIE LICHTREIS
In de meditatie van de Lichtreis ga je naar een mooi, magisch bos, maak je contact maakt met de natuurwezens en je inzichten en boodschappen ontvangt over jouw spirituele pad. Want de energie-frequenties van de Pleiaden gaan je helpen om heling te vinden voor onverwerkte emoties en het vinden van jouw zielsmissie. Tijdens de meditatie kan je tijdelijk even in een andere dimensie komen, zodat je meer openstaat voor informatie uit de Hogere Lichtwerelden.

Het Pleiaden Portaal heeft ook een zeer sterke uitwerking op tweelingzielen. Vooral in een moeilijke periode kan deze energie voor verlichting en optimisme zorgen tussen hen. En gaat het contact tussen hen versterkt worden. Ook kan je voorbereid worden op een ontmoeting met je tweelingziel, wanneer hij of zij nog niet in je leven is.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

lichtreis1