Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

6 Planeten op een rij 28 august 2024: Een verwarrende periode

planetaire uitlijning

Leestijd: 2 min.

In de vroege ochtend van 28 augustus zullen maar liefs zes planeten, namelijk Mercurius, Mars, Jupiter, Uranus, Neptunus, en Saturnus zich uitlijnen aan de hemel. Zij vormen één lijn aan de nachtelijke hemel en dat heeft een bijzondere betekenis. Deze planetenrij kan een extra sterke uitwerking hebben op hoe we ons voelen en hoe we handelen, doordat alle zes planeten uit deze rij ook nog een verbinding maken samen. Ook zal Mercurius sterk voelbaar zijn, doordat deze planeet van communicatie, denken en handel, op deze dag weer direct gaat lopen in het teken Leeuw. Deze planetenrij zorgt ervoor dat veel emoties door elkaar lopen en kan het aanvoelen alsof je in een emotionele rollercoaster zit. Dan ben je weer enthousiast en vol optimisme, dan weer ongeduldig en gefrustreerd!

Hoe werkt deze planetenrij uit?

De afgelopen drie weken van introspectie, doordat Mercurius retrograde liep, zijn achter de rug en het kan zijn dat je veel hebt nagedacht over en teruggekeken hebt naar het verleden. Je kunt tot nieuwe inzichten zijn gekomen en nu beter weten wat je wilt! Maar kan je door deze planetenrij veel tegenstrijdige gevoelens ervaren en regelmatig in de war zijn. Misschien heb je het overzicht niet en weet je niet goed wat je als eerste moet doen. Naar jouw intuïtie luisteren kan nu even moeilijk zijn!

Door Mercurius retrograde kan je tot de conclusie zijn gekomen dat je de dingen anders aan wilt pakken, behoefte hebt aan nieuwe contacten en werkzaamheden, wilt verhuizen of op een andere manier een spirituele groei wilt doormaken. Je hebt behoefte aan vernieuwing en kan je ook relaties op jouw eigen unieke manier willen vormgeven! En meer vrijheid en gelijkwaardigheid willen.

Ook kan jij door de invloed van het teken Leeuw, waar Mercurius in staat, meer naar buiten willen treden met jouw talenten, jezelf op nummer één zetten en jezelf niet meer wegcijferen of laten belemmeren door negatieve gedachten. Je hebt veel nieuwe plannen voor de toekomst! Maar kan je tevens een remmende werking ervaren en het gevoel dat je maar niet vooruit komt. En waardoor jij je wat minder optimistisch voelt dan anders. Je kunt bijv. het gevoel hebben dat je vast zit in een situatie en jouw plannen nog niet kunt uitvoeren. Misschien wil jij nog even sparen of op een andere manier jouw financiën op orde brengen. Heb je nog de zorg voor jouw gezin, waardoor je in een loyaliteitsconflict zit en hebt last hebt van schuldgevoelens. Of is het nodig dat je een cursus doet en meer kennis opdoet voor hetgeen jij wilt. Ook kan je in een slachtofferrol blijven hangen en geen stappen zetten voor jouw toekomst. Heel frustrerend allemaal! Probeer geduld te hebben en alles weloverwogen te doen. Zo bereik je het doel wat jij voor ogen hebt!

Tweelingzielen

Voor tweelingzielen kan dit een intense, verwarrende en emotionele periode zijn. Veel emoties lopen door elkaar heen, omdat je ook veel kunt aanvoelen van de ander. De invloed van de planeten zorgen ervoor dat we kritisch kunnen kijken naar de liefdesrelaties in ons leven. En kun je erachter komen dat je alles een beetje door een roze bril hebt gezien. Misschien kom je tot het besef dat het tijd is om een karmische relatie achter je te laten en/of de relatie met je tweelingziel aan te gaan. Eigenlijk kan je niet langer wachten, maar kun je wat beren op de weg zien. Je kunt je door omstandigheden geremd voelen om je plannen uit te voeren. En tot de conclusie komen dat er nog een (spirituele) ontwikkeling mag plaatsvinden. Zo mogen er bijv. nog karmische situaties afgerond worden of mag jij, je karmische partner of je twin uit een slachtofferrol komen, een verslaving loslaten of werken aan een depressie. Misschien mag je tevens werken aan zelfvertrouwen en zelfliefde. Onder invloed van Mars wil je belangrijke beslissingen maken m.b.t. jouw tweelingzielenproces. Maar kan Neptunus ervoor zorgen dat er allerlei emoties door je heen gaan die ervoor zorgen dat je niet goed weet of je nu op je gevoel af kunt gaan of niet. Dit kan heel verwarrend zijn! Je ziet even door de bomen het bos niet meer! Het doel van deze planetenrij is om tweelingzielen bewust te maken van wat er nog geheeld mag worden, waar zij behoeften aan hebben en hen laten inzien dat ze mogelijk wat stappen overslaan.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email