Bekijk hier onze nieuwsbrief
logo tekst healingcentrum atlantis
healingentrum atlantis

Nieuwsbrief 18 maart 2023

Hallo lieve mensen,
Dit is alweer de 18e nieuwsbrief, die op 18 maart in jullie mailbox verschijnt! En heeft het getal 18 een speciale betekenis voor jou als lezer. Het getal 1 staat voor de Zon, het ego, jouw persoonlijkheid en het getal 8 voor Saturnus, de vorm, karma, levenslessen en jouw vader. Dit betekent dat je rond deze dag een belangrijke levensles leert en tot de conclusie kan komen dat je meer voor jezelf mag kiezen.
Je gaat de komende tijd meer in jouw kracht staan, beter je grenzen aangeven en jij jezelf niet meer wilt opofferen voor anderen. Deze energie is ook sterk voelbaar in ons leven. We worden steeds “getest” om te kijken of we voor onszelf duidelijk hebben wat we willen en welke kant we op willen bewegen in ons leven.
Het getal 9 (1+8) geeft aan dat er een einde komt aan een periode en dat je een nieuwe start gaat maken. Het is een periode van afronding. Je wilt vorm geven aan jouw unieke zijn en daarbij zal jouw zelfvertrouwen toenemen! De Lente-equinox op 20 maart en de Nieuwe Maan in Ram kondigen een nieuw begin aan!
Lichtreis Terug naar vorige levens Tweelingzielen
We zijn druk bezig met het maken van nieuwe Lichtreizen waar we veel voldoening uit halen. We kunnen hier onze creativiteit en fantasie in kwijt. En voelen tijdens het maken van de Lichtreizen altijd veel Lichtwezens aanwezig.
We hebben een bijzondere Lichtreis “Terug naar vorige levens voor Tweelingzielen” gemaakt, omdat we heel vaak zien dat mensen in een tweelingzielproces worstelen met onverwerkte emoties en last hebben van beperkende overtuigingen die niet van dit leven zijn. Zij voelen hierdoor een kloof tussen henzelf en hun tweelingziel. En deze Lichtreis kan bijdrage aan het helen van deze pijn en het versterken van de liefdevolle band tussen tweelingzielen. We zijn benieuwd naar wat jullie hiervan vinden 😀
Waar de Lichtreis precies over gaat, kan je verderop in de nieuwsbrief lezen.
Fijne lente,
Karin en Danique
Healingcentrum Atlantis

Jouw tweelingziel-ervaring

Je kan ons jouw persoonlijke tweelingzielverhaal toesturen. Jouw verhaal mag  een half A4tje lang zijn, die vervolgens (met naam of anoniem) in één van onze nieuwsbrieven gepubliceerd wordt. Mocht je dit graag willen, dan zien we graag jouw verhaal in onze mailbox verschijnen!
nieuwsbrief
Een passage uit: De ondraaglijke lichtheid van Liefde van Maike van den Berg

“Maar omdat we wel één zijn op de aller diepste laag, en ik in de beginfase had mogen proeven aan die eenheidservaring, bleef mijn wil vasthouden aan een invulling van onze verbinding in een vorm passend in het beeld van de maatschappij. De eerste drie jaren bleef ik de vervulling, tegen een dieper beter weten in, bij haar zoeken.
Maar volwaardig bestaansrecht kreeg ik wederom niet en ook deze verbinding werd weer omhuld door een deken van geheimzinnigheid en toneelspel. Ik bewoog mee met haar verlangen de voorkeur te geven aan de uiterlijke wereld boven haar innerlijke geografie. Ik raakte in essentie steeds verder van mijzelf verwijderd door telkenmale niet trouw zijn aan mijn diepere verlangens uit angst om haar kwijt te raken. Tot ik het inzicht kreeg dat de hoogtepunten niet meer opwogen tegen het verdriet en de pijn en ik me de vraag herinnerde die ik mijzelf ooit stelde. ‘Is dit nu Liefde?’
Tussen de tranen van onvermogen door zag ik in dat de dynamiek tussen ons een afspiegeling was van de worstelingen die ik had met en in mijzelf. Deze bewustwording dwong mij ertoe de spiegel die zij mij aanreikte te zien als een ultieme kans om de gaten in mijzelf te (h)erkennen en ermee aan de slag te gaan. Ik zag in dat duisternis geen duisternis kan verdrijven en ik besloot op zoek te gaan naar mijn eigen innerlijke lichtbron.”

Maike

Lees hier de aankomende artikelen

Lente equinox

Op 20 maart 2023 begint de lente! Deze dag kan aanvoelen als een nieuwe start en kan ook nog eens een belangrijk keerpunt aangeven in ons leven. Lees hier meer over de lente-equinox!

Lees meer >> 

Nieuwe maan in Ram

Op 21 maart vindt de eerste Nieuwe maan in Ram plaats. Juist…de eerste, want er volgt er nog één op 20 april a.s. Alles wat er rond de eerste Nieuwe maan in Ram gebeurt, zal een vervolg krijgen tijdens de 2e Nieuwe maan in Ram. Ben je benieuwd wat jou te wachten kan staan in deze periode? Lees dan hier alles over de uitwerking van de Nieuwe maan in Ram!

Lees meer >> 

Pluto naar Waterman

Wanneer Pluto naar Waterman gaat op 23 maart 2023, gaan we meer drang voelen naar vrijheid en gelijkwaardigheid op een collectief niveau. En gaat op dit vlak tot 11 juni transfrmaties in gang zetten, want dan gaat hij weer terug naar het teken Steenbok. Eind 2024 gaat Pluto weer terug naar Waterman en zullen er maatschappelijk veel verandering doorgevoerd gaan worden.

Lees meer >>

Onze Lichtreizen

tweelingzielen en narcisme
Lichtreis Nieuwe maan met het thema Tweelingzielen

Tijdens deze helende reis wordt je op 21 maart 2023 om 20.00uur meegenomen naar een natuurgebied, waar een Indianenvrouw jou rust brengt. En waarna je door een adelaar naar een Indianendorp geleid wordt. Samen met jouw tweelingziel onderga jij een reinigingsritueel van een sjamaan en krijg je een getal van hem door, voor wanneer er een verandering gaat komen in jullie leven. Vervolgens brengt een paard jullie naar een prachtige vallei, waar jullie een healing ontvangen van 7 Lichtwezens van de Pleiaden.

Datum: 21-03-2023
Tijd: 20.00 tot 20.40 uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €18.50
Deze online Lichtreizen zijn tot de dag erna 23.00 uur terug te luisteren en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

Lichtreis Terug naar vorige levens Tweelingzielen

Tijdens deze Lichtreis word je meegenomen naar een parkachtige tuin van een landgoed, waar je na een wandeling tot rust komt op een bankje en vlinders een symbolische boodschap hebben voor jou. Dan loop je langs een koetshuis en paardenstallen en kunnen er herinneringen naar boven komen uit vorige levens, waarin je onder moeilijke omstandigheden samen was met jouw tweelingziel. En kunnen er onverwerkte emoties uit die levens naar boven komen om verwerkt te worden. Wanneer je door een doolhof loopt en uitkomt bij een bijzondere boom, ontvang je daar een healing van Aartsengel Michael en andere Lichtwezens.

Datum: 30-04-2023
Tijd: 20.00 tot 20.40 uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €18.50
Deze online Lichtreizen zijn tot de dag erna 23.00 uur terug te luisteren en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.