Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Nieuwe maan in Tweelingen 6 juni 2024: Samenvallend met de 6-6 Engelenpoort

Leestijd: 5 min.

We hebben de reeks van drie super nieuwe manen achter de rug en vindt er nu opnieuw een bijzondere nieuwe maan plaats. Deze nieuwe maan valt nl. samen met de Engelenpoort 6-6. De nieuwe maan staat in het jeugdige en speelse teken Tweelingen en is een mooie tijd voor het beginnen van iets nieuws en het ondernemen van nieuwe projecten. Niet alleen ons werk komt centraal te staan, maar ook ons liefdesleven door de invloed van Venus, die samen staat met de nieuwe maan. Ook het dubbele getal 6 in de datum houdt verband met Venus en zal deze planeet een extra sterke uitwerking hebben. Er kunnen rond deze dag dan ook bijzondere ontwikkelingen plaatsvinden in jouw liefdesleven. Saturnus, die een vierkant met de nieuwe maan maakt, kan voor extra uitdagingen zorgen en mag je je bewust worden van hetgeen je voor vlucht of hetgeen jou beperkt.

Je kunt last hebben van ascentieklachten

Rond de periode van de nieuwe maan kan je veel last hebben van ascentie-klachten door de trillingsverhogingen, zoals slecht slapen, vermoeidheid, hoofdpijn, griepachtige verschijnselen, onrust, hartkloppingen enz. Deze klachten kunnen voelbaar zijn al enkele dagen voor de nieuwe maan en enkele dagen erna.

De eigenschappen van de Tweelingen zijn voelbaar

De eigenschappen van de Tweelingen kunnen in deze periode sterk naar voren komen. Bij het sterrenbeeld Tweelingen staan contacten en het denken centraal. Contacten worden makkelijk gelegd en komen ze dikwijls jeugdig, geestig en charmant over. Ze zijn leergierig en nieuwsgierig. Daarbij heeft ook de handel en onderwijs hun interesse. Kennis overbrengen, organiseren, multitasken, daar zijn ze goed in. Maar doordat zij steeds behoefte hebben aan nieuwe dingen kunnen ze rusteloos zijn. Ze zijn snel verveeld en afgeleid, met als gevolg dat ze de neiging hebben om dingen niet af te maken of om bepaalde onderwerpen niet voldoende uit te diepen. Verder kunnen ze, om niet geconfronteerd te worden met de waarheid en daar de verantwoordelijkheid voor te moeten nemen, wel eens leugentjes en smoesjes verzinnen of het verhaal een heel andere draai geven. Het kan zijn dat ze dan voor de makkelijke weg kiezen.

Aandacht voor persoonlijke verzorging

Samen met de nieuwe maan staat Venus, de planeet die niet alleen over ons liefdesleven regeert, maar ook betrekking heeft op onze financiën, harmonie, kunst en schoonheid, ons uiterlijk en de manier waarop we ons verzorgen. En nu zij samen in het teken Tweelingen staan, kan je meer aandacht willen besteden aan je uiterlijk om er jeugdiger uit te zien. Zo kan het zijn dat je naar de schoonheidsspecialist wilt, nieuwe verzorgingsproducten aan wilt schaffen, jeugdigere kleding wilt dragen of een nieuw kapsel wilt. Je stoffige imago op het werk kan je ook los willen laten. En wil jij jezelf een make-over geven om jezelf en het bedrijf waarin je werkt, op een vlottere manier te representeren. Deze make-over kan wonderen doen voor jouw zelfvertrouwen!

De invloed van de nieuwe maan op werkgebied

De noordelijke maansknoop, het punt in de horoscoop dat onze talenten en zielsmissie aangeeft, maakt een mooie verbinding met de nieuwe maan. Hierdoor kunnen we, door te exploreren waar onze interesses liggen, duidelijker krijgen welke richting we op willen met onze carrière. Je kunt ook op werkgebied daadkrachtiger zijn en meer leiding willen nemen of het voortouw willen nemen. Je weet mensen enthousiast te maken om samen met jou jouw nieuwe plannen uit te voeren. En door de Tweelingen-invloed kun je met een extra dosis humor en jouw natuurlijke charme een zeer plezierige werksfeer creëren. Je weet dan ook goed de harmonie te bewaren door wat luchtigheid te brengen in de communicatie met anderen. Collega’s/cliënten uitdagen door ze mentaal te prikkelen is nu ook één van je sterke kanten. En dit maakt dat er veel ontwikkeling en persoonlijke groei kan plaatsvinden bij hen. Maar je kunt je tijdens deze nieuwe maan ook wat onrustig voelen wanneer je getriggerd raakt in bepaalde gevoelens en emoties. Hierdoor kun je willen vluchten in te hard werken. Of kun je pessimistische gedachten hebben over dat je misschien niet goed genoeg bent voor de functie die je bekleedt of die je graag zou willen. Je kunt hiermee (onbewust) jouw carrièregroei saboteren en zal het belangrijk zijn om jouw gevoelens en gedachten te delen met bijv. een coach of iemand die jou wijze raad kan geven. En jou kan helpen om de onderliggende oorzaak van jouw gevoelens en gedachten te achterhalen.

Engelenpoort 6-6

Samen met de nieuwe maan in Tweelingen valt de Engelenpoort 6-6. En dat maakt deze nieuwe maan extra speciaal! Op deze dag komen er hogere energiefrequenties naar de aarde die de Venus-invloed versterken, want het getal 6 houdt verband met Venus. En doordat de nieuwe maan een nieuwe fase aankondigt, kan dit een nieuwe start van een bestaande relatie of een nieuwe liefde betekenen. Er kan dus zomaar een nieuwe liefde op jouw pad komen. Daarnaast kun je ook veel bezig zijn met zelfliefde en leer je beter te luisteren naar en gehoor te geven aan wat jouw behoeften zijn. Een uitgebreidere uitleg over wat deze Engelenpoort nog meer betekent, kan je hier vinden in het artikel van de Engelenpoort 6-6.

Tweelingzielen en jouw liefdesleven

Door het dubbele getal 6 in de datum, heeft deze nieuwe maan en Engelenpoort een extra sterke uitwerking op ons liefdesleven en op tweelingzielen. Door de invloed van Venus kan je wat meer willen flirten dan anders. En dit kan gevoelens van jaloezie wakker maken bij je partner of tweelingziel. Vooral wanneer je partner, als deze in beeld is, voelt dat je vaak met je gedachten ergens anders bent. Door de Tweelingen-invloed kun je namelijk in twee werelden verkeren; een wereld met je partner en een wereld met je tweelingziel. En doordat je nu ook nog eens sterker gevoelens en verlangens van je tweelingziel op kunt vangen, kan het helemaal lastig zijn om uit de fantasiewereld met je tweelingziel te komen. Misschien wil je niet geconfronteerd worden met de realiteit. En wil je je daarom wat meer terugtrekken, om bijv. schuldgevoelens niet te hoeven voelen, wanneer je moeite hebt om je tweelingziel los te laten. Wanneer je in contact bent met jouw tweelingziel, kan je in de war zijn. En dit kan komen doordat de energie die je voelt tussen jullie heel liefdevol, speels en zacht is, terwijl je in de aardse realiteit ziet dat er niet eerlijk wordt gecommuniceerd, smoesjes worden gebruikt en er weinig transparantie is. Echter kan dit een aanwijzing zijn dat jouw tweelingziel niet dichterbij durft te komen of een volgende stap durft te zetten. En word je weer teruggeworpen op jezelf. Je kunt tot het besef komen dat je je mag richting op je eigen toekomst. En doordat Mercurius, de boodschapper, samen staat met Jupiter, de geluksplaneet, kan je een positieve boodschap ontvangen over jouw liefdesleven en jouw toekomst. Dit kan je weer hoop geven!

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis Engelenpoort

We geven op 6 juni geen Lichtreis voor de nieuwe maan, maar voor de Engelenpoort.
Wil jij meedoen met deze Lichtreis met geleide meditatie en afstandshealing, om de energiefrequenties van deze Engelenpoort te kunnen integreren, je voor te bereiden op een nieuwe fase van je leven en waarin je mooie boodschappen en helende energie kunt ontvangen van de Engelen? Dan nodigen we je van harte uit om aan deze helende reis mee te doen.

Geleide meditatie
In deze geleide meditatie nemen we je mee naar een mooi strand, waar je in de zee een parel vindt, die jou verbindt met de liefdesenergie en jou meer in verbinding brengt met anderen. Intuïtief krijg je een boodschap en een getal door over jouw situatie: het getal kan een tijdsaanduiding zijn voor wanneer er een belangrijke verandering plaats gaat vinden in jouw leven.
Wanneer de Godin Isis verschijnt, gaat zij samen met de Hathors jou helpen bij het loslaten van oude emoties en van oude denkpatronen of negatieve overtuigingen over jouzelf als vrouw. En wil zij je helpen om een stukje heling te vinden voor oude pijn, die ontstaan is in de vrouwenlijn van jouw verleden. Ze neemt je mee naar een rond plein, waar je met andere gelijkgestemde vrouwen de helende energiefrequenties van de Engelen zal ontvangen. De energie die tussen de vrouwen uit de vrouwencirkel stroomt kan jou de kracht en moed geven om het leven te gaan leiden dat jij wilt.

Tijdens de meditatie kan je tijdelijk even in een andere dimensie komen, zodat je meer openstaat voor informatie uit de Hogere Lichtwerelden. En de healing is erop gericht om de krachtige vrouwelijke energie weer in balans te brengen en om weer in contact te komen met onze zachte liefdevolle, verzorgende, intuïtieve en helende kant. En met de diepe wijsheden die wij in ons dragen.

We nodigen je dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende Lichtreis!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

venus