Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Lente-equinox/Ostara 20 maart 2024: We maken een nieuwe start!

lente-equinox

Leestijd: 4 min.

Op 20 maart om 4.06 uur gaan we van teken verwisselen en gaan we van Vissen naar Ram. Dan begint de lente en zijn de nachten en dagen even lang. Er is een balans tussen donker en licht. De dagen worden lichter en de natuur komt weer tot leven. Rond deze datum wordt in veel culturen het lentefeest gevierd. Ostara is de Germaanse Godin van de lente. Dit lentefeest valt na de komst van het Christendom samen met Pasen.

We maken een nieuwe start!

We bewegen ons naar het eerste teken van de dierenriem, de Ram. Dit kan ons het gevoel geven dat we een nieuwe start maken tijdens de Lente-equinox. Dit betekent dat je toe kunt zijn aan vernieuwing, jouw horizon wilt verbreden en meer avontuur te willen in jouw leven. En voor alle nieuwe plannen die je in deze periode maakt ga je een enorme energie-boost krijgen! Door de invloed van de Ram-energie voel je namelijk meer moed en daadkracht, ga je meer voor jezelf opkomen en streef je naar onafhankelijkheid. Jouw vechtlust wordt sterker! Let wel op dat je niet te ongeduldig bent en te impulsief reageert!

Onzekerheden en angsten overwinnen

Deze nieuwe start kan ook gevoeld worden wanneer je in situaties zit waarin je meer in je kracht mag komen te staan. Je kunt een mentale knop omzetten en besluiten om je niet meer te laten domineren/chanteren en meer voor jezelf op te komen. Onzekerheden en angst om niet op eigen benen te kunnen staan, wil je achter je laten. Je trekt je veel minder aan van wat anderen van je denken en dit zorgt ervoor dat je sterker in je schoenen komt te staan.

Contacten verbreken en situaties loslaten

Doordat je meer voor jezelf opkomt en gaat voor wat jij wilt, kan het ook zijn dat je bepaalde situaties wilt beëindigen. Misschien wil je stoppen bij je huidige werkgever om een eigen onderneming te beginnen. Of wil je gaan verhuizen. Wil jij je gezondheid aanpakken en meer gaan sporten. Ook kan het zijn dat je bepaalde contacten, die niet meer bij je passen, wilt verbreken. En hierbij kan je het gevoel hebben dat je een nieuwe start maakt. Je wilt geen “slachtoffer” meer zijn van je eigen beperkingen!

Veel emoties kunnen loskomen

Door al je nieuwe plannen en beslissingen kunnen er heel wat emoties loskomen. Maar wil je ook door deze emoties heen gaan, om stilstand te voorkomen en een verdere (spirituele) ontwikkeling door te maken.

Tweelingzielen

Tweelingzielen kunnen het gevoel hebben dat ze los willen breken uit beperkende situaties en van beknellende relaties. Ze willen naar een hogere frequentie om een verdere ontwikkeling door te maken. En dit gaat vaak gepaard met het maken van belangrijke beslissingen en het doorvoeren van (grote) veranderingen. Zij kunnen dan ook besluiten om samen of los van elkaar te verhuizen, een onderneming te starten en/of een cursus te doen om verder te kunnen op werkgebied. Mensen of karmische partners die niet achter hun relatie staan, jaloers zijn en/of hen klein willen houden, kunnen ze los willen laten. Tweelingzielen gaan dus meer hun eigen weg en de behoefte aan meer avontuur in hun leven kan sterk voelbaar zijn. Hierdoor kunnen ze impulsief beslissen om samen of los van elkaar (als er geen contact is), om datgene te doen waar hun passie ligt. En ook zij zullen hierbij hun angsten overwinnen en meer in hun kracht komen te staan.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis Lente-equinox

Voor de lente-equinox organiseren wij op woensdag 20 maart a.s. een gratis online Lichtreis met korte lezing over de uitwerking van deze dag, een geleide meditatie en een krachtige afstandshealing, waarbij een sterke genezende energie van vele Lichtwezens voelbaar zal zijn. Zij komen ons helpen met onze taak om vernieuwing te brengen op aarde en helpen met ons ascensieproces en spirituele groei. En wijzen ons de weg op ons spirituele pad.

We beginnen met een korte lezing met verdere informatie over deze lente-equinox. Na een korte ontspanningsoefening volgt de geleide meditatie, die je kan helpen inzichten te geven in jouw spirituele ontwikkelingsproces.

Geleide meditatie
Tijdens deze helende reis wordt je meegenomen naar een bos, waar de kleuren van de voorjaarsbloemen een spirituele betekenis hebben voor jou en je bij een beekje van een kikker een boodschap en een getal krijgt. Dit getal kan een aanduiding zijn voor wanneer er een verandering gaat komen in jouw leven. Vervolgens kom je bij een open plek in het bos, waar een krachtplaats is en ontvang je van de Hathors, liefdevolle wezens uit het oude Egypte een healing. Zij gaan jou helpen met het loslaten van angsten en negatieve overtuigingen, zodat je belangrijke stappen kunt zetten voor jouw ontwikkelingsproces. Tenslotte ontmoet je ook jouw tweelingziel, met wie jij een pad inslaat naar de toekomst.

Afstandshealing
De afstandshealing is gericht op het transformeren van onverwerkte trauma’s en negatieve overtuigingen. Deze healing kan doorwerken op jouw tweelingziel, doordat jullie in verbinding staan met elkaar door een gouden koord van hart tot hart. En deze verbinding alleen maar sterker wordt.
Heb je jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan je voorbereid worden op jullie ontmoeting op een later tijdstip. In de komende jaren zullen er nl. veel ontmoetingen plaatsvinden tussen tweelingzielen en of gaan er belangrijke doorbraken komen.

We nodigen je van harte uit om mee te doen aan deze helende reis.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

lente-equinox