Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Kaartlegging Pleiaden energieportaal

Wat leuk dat je door hebt geklikt naar deze kaartlegging.
We hebben 6 kaarten, met daarop natuurwezens voor je gelegd, waaruit je kunt kiezen. 

Voel goed naar welk natuurwezen jij je aangetrokken voelt en draai deze kaart om.
Dit kun je doen door op de kaart te klikken of met je muis over de kaart te bewegen. Onder elke kaart vind je de verdere betekenis van de kaart.

We hopen dat de kaart(en) die je kiest een steuntje in de rug voor je zijn.
Veel plezier!

Kaart 1

Klik hier om de kaart om te draaien

De trol

Wees ondeugend en stap eens uit je comfortzone

De trol is een grappig en ondeugend wezen. En hij wil je de boodschap meegegeven om ook eens ondeugend te zijn en buiten je comfortzone te stappen. Je staat voor een spannende beslissing en je mag er voor gaan!
Ook kan deze kaart betekenen dat je je meer mag omringen met mensen waarmee je kunt lachen en dingen mag gaan doen waar je plezier uit haalt!

Kaart 2

Klik hier om de kaart om te draaien

De waternimf

Luister naar je gevoelens en maak ruimte voor emoties

De waternimf is een gevoelig wezen dat in verbinding staat met onze emoties. Ze geeft aan dat je meer in contact mag komen met jouw gevoelens en emoties om deze te helen. Misschien heb je hier wat hulp bij nodig van een vriend(in) of coach.
Deze kaart kan ook aangeven dat je meer schoon water mag drinken om jouw lichaam niet alleen emotioneel maar ook fysiek te reinigen.

Kaart 3

Klik hier om de kaart om te draaien

De draak

Kom meer voor jezelf op!

De draak is beschermend. En hij wil je vertellen dat je meer voor jezelf mag opkomen. Je hoeft je niet meer onder te laten sneeuwen door mensen die jou onderdrukken. Je mag jezelf meer gaan waarderen. Omring je met mensen die jou en jouw dromen steunen en van wie je positieve energie krijgt.

Kaart 4

Klik hier om de kaart om te draaien

Het elfje

Jouw gevoeligheid vraagt om aanpassingen in jouw leven

Een elfje is een fijngevoelig wezen. Ze laat je weten dat je gevoeliger aan het worden bent en dat dit betekent dat er wat aanpassingen nodig zijn in je leven. Misschien mag je onderzoeken welke voeding gezond is voor jou, mag je meer in de natuur zijn of is het de bedoeling dat je naar het buitenland verhuist, zodat jouw zenuwstelsel beter tot rust kan komen en jouw gaven en talenten tot bloei kunnen komen.

Kaart 5

Klik hier om de kaart om te draaien

De boomfee

Je mag jezelf beter aarden

De boomfee staat zowel in verbinding met de aarde door de wortels van de boom, als ook in verbinding met de kosmos wanneer haar bladeren hoog in de lucht rijken. Deze kaart geeft aan dat je misschien wat hoog in je energie zit en jij je meer mag aarden. Met je blote voeten contact maken met de aarde is helemaal geen gek idee. Daarnaast mag je kijken welk emotionele trauma, welke angst er geheeld mag worden, om jou beter te helpen aarden en een balans te vinden tussen de kosmische en aardse energie in jou.

Kaart 6

Klik hier om de kaart om te draaien

De kabouter

gebruik jouw wijsheid om een beslissing te maken

De kabouter is een wijs wezen. En hij vraagt je om eens goed te kijken naar de situatie of relatie waarin je zit. Misschien moet je nu belangrijke stappen maken en mag je hierin ook jouw innerlijke wijsheid gebruiken om zo harmonieus mogelijk door de situatie heen te komen. Je zult tekens uit de natuur en/of via liedjes krijgen ter ondersteuning van het proces waarin je zit.