Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Kaartlegging Tweelingzielen

Wat gaat het nieuwe jaar 2024 brengen?

Wat leuk dat je meedoet met onze kaartlegging voor tweelingzielen! We hebben een kaartlegging gemaakt voor ieder die in een tweelingzielproces zit of hier nieuwsgierig naar is. En graag wat duidelijkheid wilt over wat dit nieuwe jaar in petto heeft voor jou en je (toekomstige) tweelingziel. 

Hoe werkt het?
Kies met jouw intuïtie een kaart. Klik op de kaart of beweeg met je muis over de kaart, zodat de kaart omdraait en de boodschap zichtbaar wordt. Onder elke kaart vind je de uitleg over de verdere betekenis hiervan. We hopen dat de kaart(en) die je kiest voor jou een mooie boodschap inhouden en een steuntje in de rug zijn.

Veel plezier!

Kaart 1

(Hernieuwd) contact

Jij en jouw tweelingziel kunnen, na een lange tijd uit elkaar geweest te zijn, weer in contact komen met elkaar.

Deze kaart geeft aan dat jij en je tweelingziel al een tijdje uit elkaar zijn en geen of weinig contact hebben. Of heb je nog niet bewust jouw tweelingziel ontmoet. Daar gaat dit jaar verandering in komen. Jouw tweelingziel gaat (weer) dichterbij komen. Dit kan tevens betekenen dat jullie elkaar kunnen vergeven voor wat er in het verleden is gezegd en gebeurd. En zorgt de ontmoeting voor een bijzondere spirituele ontwikkeling voor jullie beiden. 

Kaart 2

Helen van emoties

Diepgewortelde emoties worden getransformeerd.

Deze kaart geeft aan dat er nog onverwerkte emoties een rol spelen tussen jou en jouw twin. Zo kan er bindings- of verlatingsangst een rol spelen. Of speelt er nog onverwerkte boosheid en verdriet. En rende jij en/of jouw tweelingziel voorheen altijd weg voor deze emoties. Maar voelen jullie beiden dat het tijd is om door de emoties heen te gaan, om uit de vicieuze cirkel te komen.
Jullie kunnen dit los van elkaar doen of samen.  Hierdoor kunnen jullie meer openheid, compassie en liefde voor elkaar gaan voelen. En kan de relatie onverwachts een positieve wending krijgen, wanneer het voorheen wat stroef verliep tussen jullie.

Kaart 3

Losmaken

Jij en/of jouw tweelingziel komen los van een situatie of relatie.

Deze kaart geeft aan dat jij en/of jouw tweelingziel dit nieuwe jaar zich gaat losmaken van een  remmende situaties/relatie. En hierdoor gaan er nieuwe ontwikkeling plaatsvinden. Er gaat meer ruimte komen voor een positievere energie tussen jullie en meer ruimte om dichterbij te komen. Deze kaart kan ook betekenen dat jij of jouw tweelingziel wat verstikkend kan zijn en jullie elkaar meer gaan loslaten, zodat je je niet geremd voelt in jouw ontwikkeling.

Kaart 4

Een nieuwe tweelingziel

Er komt een nieuwe tweelingziel op jouw pad.

Deze kaart geeft aan dat je merkt dat je met jouw huidige tweelingziel niet verder komt. En ben je bang dat er niemand anders bestaat op deze aarde waarmee je zo’n diepe liefde ervaart. Echter komt er voor jou dit jaar een onverwachte wending, waarbij een nieuwe tweelingziel (zielsdeel) op jouw pad gaat komen. En geheel nieuwe ontwikkelingen gaan plaatsvinden. Je zult versteld staan wanneer deze diepe onvoorwaardelijke liefde ook met de nieuwe tweelingziel ervaren wordt. Wanneer je vaak het getal 4 of een bliksemschicht ziet, komt de nieuwe tweelingziel dichterbij. Laat je maar verrassen!