Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Jupiter naar tweelingen 26 mei 2024

engelenpoort

Leestijd: 3 min.

Op 26 mei gaat Jupiter van teken verwisselen en gaat van het aardse teken Stier naar het luchtteken Tweelingen en blijft daar ruim een jaar. En omdat Jupiter nu met Venus samen staat, zal deze dag een grote invloed hebben op jouw liefdesleven en op werkgebied. Het mooie aspect dat Jupiter maakt op deze dag met Pluto, zorgt voor de nodige transformaties. Er kan een einde komen aan situaties die tevens een nieuw begin aankondigen!

Jupiter

Jupiter is de planeet van expansie, die aangeeft op welke manier jij een groei door wilt maken, die over jouw geloofsovertuiging gaat en aangeeft wat jou hoop en geluk brengt. Jupiter staat o.a. voor groei, optimisme, avontuur, toekomst , filosoferen, religie, studie, genezing en gezondheid.

Jupiter naar Tweelingen

Jupiter in Tweelingen betekent dat je meerdere interesses kunt hebben en je kennis wilt vergroten. Je bent nieuwsgierig en hongerig naar nieuwe kennis. Je kunt enthousiast zijn en jouw nieuw opgedane kennis willen delen met anderen. Want door de tweelingeninvloed ben je erg nieuwsgierig en leergierig.

Jouw aantrekkingskracht wordt sterker

Nu staat Jupiter samen met de zon en de liefdesplaneet Venus. Dit maakt dat er in jouw liefdesleven verschillende mensen kunnen zijn waar jij verliefd op bent of een sterke band mee voelt. Je weet je charme in te zetten en jouw humor te gebruiken om de aantrekkingskracht te versterken. En het kan goed zijn dat je het heerlijk vindt om aandacht te krijgen, wanneer anderen je bijv. berichten sturen. Hierdoor kun je een beetje in een droomwereldje zitten en helpt dit tevens om eventuele zorgen tijdelijk te vergeten.

Uitbreiding van jouw werkzaamheden

Jupiter kan er ook voor zorgen dat we uitbreiden met werkzaamheden. Zo kun je behoorlijk handig zijn en klusjes doen waarmee je extra inkomsten kunt genereren. Misschien wil je ook een nieuwe start maken en in het buitenland een stuk land (met huis) kopen en daar meerdere huisjes plaatsen om te verhuren en je inkomsten te vergroten. Ook kan het heel goed zijn dat je zelf producten maakt die je verkoopt. En weet je door de juiste berichten/content te posten op social media, aandacht te vragen voor deze producten en verkoop je meer dan ooit te voren.

Meer vrijheid

Verder kan het zijn dat je verschillende interesses hebt en een opleiding vindt waarin je deze interesses verder kunt uitdiepen. Je wilt namelijk meer uitdaging, meer je creativiteit kwijt kunnen en misschien ook wel meer op de voorgrond treden. Door de invloed van Jupiter heb je ook veel behoefte aan vrijheid en heb je er behoefte aan om dit binnen je carrière te creëren. Dit kan je bijv doen door een eigen onderneming te starten of goede afspraken te maken met je baas over dat je zelf wilt bepalen wanneer en waar je werkt. En dit kan bijdragen aan een betere balans in je leven tussen werk en ontspanning en ruimte voor een spirituele ontwikkeling.

De invloed van Pluto

Omdat Jupiter ook een mooi aspect maakt met Pluto kan het zijn dat jij, je partner of iemand uit je omgeving geheel onverwachts zwanger raakt. Of zal dit binnenkort gebeuren. Overleden dierbaren kunnen je hierover een bericht doorgeven of tekens over geven. Ook kun je een bijzonder bericht van of over je tweelingziel ontvangen en kan dit het einde van de relatie of fase betekenen waarin jullie zitten. En kan dit tevens een nieuw begin aankondigen.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email