Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Innerlijk kind therapie

Met behulp van online “Innerlijk kind therapie -sessies” gaan we verschillende destructieve patronen, met onderliggende emotionele blokkades opsporen, zodat jij jezelf kan (leren) bevrijden van deze oude pijn. En zodat jij jezelf meer gaat durven openstellen voor anderen, dichterbij jouw eigen intuïtie komt en je geen (onbewuste) behoefte meer voelt om negatieve situaties op te zoeken, die jouw pijn raken.
Deze “Innerlijke kind therapie -sessies” kunnen je helpen je weer vrij, onbevangen en speels te voelen en lichter in het leven te staan. En weer onvoorwaardelijk van jezelf te gaan houden.

Is Innerlijk kind therapie iets voor jou?

Voor een kind is het belangrijk om zich te kunnen ontwikkelen in een sfeer van veiligheid en liefde, in een sfeer waarin je geaccepteerd wordt door jouw ouders of opvoeders en begrepen, gezien en gehoord wordt. Belangrijk is een sfeer, waarin je voldoende steun en stimulans krijgt om de wereld te ontdekken en te leren, wie jij bent als individu en waar jouw kwaliteiten liggen.
Misschien herken je dat er in jouw jeugd geen gunstige omstandigheden waren om jezelf te ontplooien en/of zich situaties hebben voorgedaan, waarin jouw ouders je niet de (emotionele) steun hebben konden bieden, waar jij zo naar verlangde. Daardoor kan het zijn, dat jij je bewust of onbewust hebt aangepast aan de verwachtingen van jouw ouders/opvoeders, om de aandacht, liefde en bevestiging te krijgen die je nodig had. Ook kan je een beschermingsmechanisme hebben ontwikkeld, om ervoor te zorgen dat je niet weer gekwetst zal worden. Dit kan zich uiten in destructieve patronen, waar je nu in je dagelijks leven last van hebt. Denk bijvoorbeeld aan het hebben van bindings- en verlatingsangst, dat jou belemmert in het hebben van fijne vriendschaps-, werk- of liefdesrelaties. Of dat je steeds een (onbewuste) behoefte voelt om met mensen in zee te gaan, waarvan je weet dat ze je niet steunen, maar je juist in een negatieve spiraal trekken en jij uiteindelijk niet het fijne leven leidt dat jij graag zou willen. Om jou te helpen bewust te worden en los te komen van destructieve/oude disfunctionerende patronen, maken we gebruik van Innerlijk kind therapie. 

innerlijk kind therapie 2

De 3 Innerlijk kind sessies

We bieden 3 sessies van ongeveer 45 tot 60 min via skype of Whatsapp videobellen, waarin we samen met jou gaan kijken wat precies de blokkades en negatieve denkpatronen zijn waar jij last van hebt en hoe ze ontstaan zijn. Ook maken we hierbij gebruik van channeling om informatie van jouw gidsen over jouw proces te channelen. Verder ga jij een geleide meditatie doen, waarin je terug gaat kijken naar hoe jij je als kind en zelfs al in de baarmoeder voelde. Ook krijg je oefeningen mee om thuis te doen en verdere adviezen voor eventuele vervolgtherapie of het gebruik van Bachremedies, edelstenen enz. We adviseren om, als het mogelijk is, deze sessies op te nemen, zodat je deze later nog eens terug kunt luisteren.


Sessie 1
We gaan in een gesprek terugkijken naar gebeurtenissen in jouw jeugd en welke blokkades en negatieve patronen/overtuigingen er bij jou spelen. Wij channelen voor jou informatie over de belangrijkste en ingrijpendste gebeurtenissen uit jouw verleden.

Sessie 2
We gaan samen met jou een geleide meditatie doen, waarin we terug gaan kijken hoe jij je als kind hebt gevoeld en welk effect dat heeft gehad op jouw dagelijkse functioneren en waarin er tevens healing plaatsvindt voor oude pijn. Eventueel krijg je een opdracht voor aanvullende oefeningen, die je thuis kunt doen, om verdere inzichten te krijgen.

Sessie 3
We bespreken jouw opdracht en ervaringen met de therapie. Daarnaast geven we eventuele verdere adviezen voor een vervolgtherapie, over of verlenging van de Innerlijk kind sessies nodig is, advies voor het gebruik van Bachremedies of geneeskrachtige stenen enz.


Voor meer informatie over de kosten kun je kijken bij de topic “tarieven”.

Wil je graag meer informatie en/of een afspraak maken voor de online Innerlijk kind therapie?
Schrijf ons dan een email.

Reactietijd: binnen 24uur m.u.v. de weekenden