Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Herfst-equinox 23 september 2023: Tijd om de balans op te maken

herfst equinox

Leestijd: 3 min.

Mabon is een feest binnen de Keltische traditie, waarin de mensen de Goden bedankten voor een goede oogst of een vruchtbaar jaar. Ook vroeg men bescherming voor de winterperiode. Dit feest duidt tevens het begin van de herfst aan. Dag en de nacht zijn dan even lang, waardoor er een evenwicht is tussen licht en donker. Een mooi moment om even stil te staan en dankbaar te zijn voor wat je hebt geoogst in je leven. En stil te staan bij of er genoeg balans is in je leven.
We keren meer naar binnen en bereiden ons voor op de aankomende winter. We richten ons weer meer op onze innerlijke belevingswereld en zijn de afrondingsfase van het jaar ingegaan.

We veranderen van het astrologische teken Maagd naar Weegschaal

Daarnaast gaan we om 8.50 uur van het teken Maagd naar het teken Weegschaal. En ook het astrologische teken Weegschaal is op zoek naar evenwicht en leeft graag in harmonie met zijn omgeving. De Weegschaal zoekt verbinding met anderen, waardoor jouw aandacht nu naar relaties kan gaan. De relaties in de liefde, met familie, vrienden, collega’s enz. worden nu onder de loep genomen. En natuurlijk ook hoe jij in relatie staat met jezelf!

De invloed van de dubbele getallen 23 en 5

Op de dag van de Herfst-equinox komt er 2x het getal 23, opgeteld het getal 5, voor in de datum. Het getal 2 heeft betrekking op de maan, die o.a. ons gevoelsleven aangeeft en op welke manier wij zoeken naar emotionele veiligheid. Het getal 3 hoort bij Jupiter, planeet van expansie, bewustwording en optimisme. En het getal 5 bij Mercurius, planeet van denken, communicatie, verkeer en handel. De maan en deze planeten zullen dan ook een extra invloed hebben op hoe wij ons voelen rond deze equinox. En dat kan betekenen dat we even een stapje terug doen, keren ons wat meer naar binnen en reflecteren en analyseren over wat er precies gezegd en gebeurd is binnen situaties of relaties. Je kunt daardoor veel inzichten krijgen en een spirituele ontwikkeling doormaken. Je kunt je afvragen of je voldoende emotionele veiligheid hebt gekend in jouw jeugd en dit een invloed had op jouw relaties? Misschien wil je door angsten, zoals de angst om alleen te zijn te veel controle hebben op jouw omgeving. En mag je je beseffen dat je juist anderen meer vrijheid mag geven door ze meer los te laten, wat ten goede kan komen voor jullie relatie.

Ook kan je er bij stilstaan of jij nog wel leeft volgens jouw overtuigingen of mag je door nieuw verkregen inzichten jouw overtuigingen bijstellen. Mogelijk heb je meer behoefte aan vrijheid en avontuur en wil je je gaan richten op de toekomst en op het leven in het buitenland. Waarbij je er ook voor wilt zorgen dat er genoeg financiële zekerheid is.

Mogelijk wil je op werkgebied een andere richting op en je meer dienstbaar opstellen naar anderen toe of een spirituele praktijk op gaan zetten. En mag je jouw organisatorische, mediamieke en creatieve talenten en empathisch vermogen gaan inzetten. Je wilt meer leven in vrijheid en je laten leiden door de stroming van het leven.

Gezondheidsproblemen en verslavingen kunnen worden aangepakt. En wil je gezonder gaan leven. Onverwerkte emoties kunnen ten grondslag liggen aan chronische ziektes en verslavingen en wil je dit gaan onderzoeken. Soms kan het ervaren van bepaalde gevoelens verwarrend zijn, weet je niet waar ze vandaan komen. Er mag dan ook gekeken worden, met bijv. een medium of regressietherapeut, naar trauma’s uit vorige levens. Wanneer deze niet goed verwerkt zijn kunnen die een (destructieve) uitwerking hebben op je jezelf en op jouw omgeving.

Diepe zielenwonden helen met je partner/tweelingziel

Het kan een mooie periode zijn om aandacht te besteden aan het helen van oude wonden met en/of van je partner of tweelingziel. Jullie kunnen elkaar spiegelen in oude emotionele pijn en destructief gedrag. Mogelijk voelde jij je niet gezien of begrepen in jouw jeugd of voelde jij je eenzaam. En kan jouw partner/tweelingziel jou stimuleren om je creatieve kant te tonen, je talenten in te zetten en meer op de voorgrond te treden. Zodat je emotioneel en financieel onafhankelijk wordt.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis Heling met je tweelingziel

Voor deze speciale dag, 23-09-’23, geven wij de online Lichtreis “Heling met je tweelingziel” gaan we je technieken leren om heling te vinden tussen jou en jouw tweelingziel. Onverwerkte pijn kan vaak nu nog in de weg staan om samen een harmonieuze en liefdevolle relatie of verbinding te vormen.
In de meditatie gaan we eerst contact maken met het solaire licht om jouw energietrilling te doen verhogen. Vervolgens zal er een ontmoeting plaatsvinden met je tweelingziel en vinden jullie heling voor de gedeeltes van de onverwerkte emoties, die op dat moment los mogen komen. Er zal vervolgens een samensmelting tussen jullie zielen plaatsvinden, die ervoor zorgt dat jullie verbinding naar een hoger niveau wordt gebracht.

Wanneer je deze oefeningen vaker toepast zal dit wonderbaarlijke transformaties in gang zetten bij jou en jouw tweelingziel. De energietrilling van jullie aardse verbinding zal verhoogd worden, waardoor er een versnelde bewustzijnsverhoging kan plaatsvinden en oude onverwerkte trauma’s hierdoor sneller opgelost kunnen worden.

Wij zullen deze geleide meditatie begeleiden met een afstandshealing, zodat de emotionele blokkades die loskomen opgeschoond worden. Veel Lichtwezens en persoonlijke gidsen gaan ons hierbij helpen.

We beginnen met een korte lezing, waarin we verdere informatie met jullie delen, waarna er een ontspanningsoefening met geleide meditatie volgt, die wij begeleiden samen met vele Lichtwezens en persoonlijke gidsen middels een afstandshealing. De healing kan ervoor zorgen dat je makkelijker in deze hogere vibratie komt, emotionele blokkades opgelost kunnen worden en jouw energetisch systeem opgeschoond wordt.

Wij nodigen jou van harte uit om met ons mee te doen met deze helende Lichtreis.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

tweelingzielen