Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Healing

Je kunt last hebben van emotionele blokkades. Zo kunnen er gebeurtenissen plaatsvinden in jouw leven die een oude pijn uit jouw verleden of zelfs vorige levens kunnen triggeren. Of heb je last van onverklaarbare spanningsklachten en merk je dat je je hierdoor moe voelt en niet lekker in je vel zit. Een healing kan jou dan helpen.

Een healing geven wij op afstand en duurt ongeveer 30 min. Tijdens deze 30 min. mag je ontspannen gaan liggen of zitten om de helende energie te ontvangen. De afstandshealing helpt bij het losmaken van emotionele blokkades uit jouw jeugd of vorige levens, het opheffen van spanningen in het lichaam en is bedoeld ter ondersteuning van jouw persoonlijk ascentieproces. Ook helpt de healing je vrij te maken van de opgevangen energie van anderen/jouw tweelingziel en negatieve beïnvloedingen. Meer over negatieve beïnvloedingen, kan je lezen in het hoofdstuk “Huis en aurareiniging”.

Deze afstandshealing is voor iedereen geschikt, ook voor kinderen. Mocht je een healing willen voor een kind, adviseren wij om voor de eerste healing een korte reading van 30 min te doen, om goed in kaart te brengen waar precies het probleem ligt.

Na de afstandshealing sturen wij nog een email met onze bevindingen en eventuele adviezen, die wij door hebben gekregen van onze gidsen.

Voor meer informatie over de kosten kun je kijken bij de topic “tarieven”.

healing heling

Wil je graag meer informatie en/of een afspraak maken voor een afstandshealing?
Stuur ons dan een email.

Reactietijd: binnen 24uur m.u.v. de weekenden