Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Engelenpoort 7 juli 2023: De Dolfijnen-energie zorgt voor veel posotieve veranderingen

dolfijn2

Leestijd: 7 min.

Vrijdag 7 juli is een bijzondere dag. Waarom is deze dag bijzonder kan je je afvragen? Op deze dag vindt er de opening plaats van het Dolfijnen-energieportaal. Er komt maar liefs 3x het getal 7 in de datum voor. Het getal 7 is een heilig getal en staat voor spiritualiteit, mystiek, magie,compassie en spirituele verlichting en hoort in de astrologie bij de gevoelige planeet Neptunus.

Spirituele verandering wordt in gang gezet

Zoals gezegd opent zich op deze dag het Dolfijnen-energieportaal, wat tevens een Engelenpoort is, waarbij er hogere energiefrequenties naar de aarde komen om ons bewustzijn te verruimen en een spirituele verandering in gang te zetten. Deze energiefrequenties zorgen ervoor dat stapsgewijs onze helende gaves versterkt worden en blije, speelse en optimistische energie in ons vergroot wordt. We komen hierdoor in een positieve energiestroom en laten we de zwaarte achter ons. Een dag met veel “happy moments”!

Ascentie-klachten

Door de trillingsverhogingen die rond deze dag plaatsvinden kan je last hebben van ascentie-klachten. Hierbij kan je denken aan hoofdpijn, hartkloppingen, emotionele schommelingen, het hebben van intense dromen, onrustig of heel vast slapen, last hebben van onderrug, vermoeidheid, vocht vasthouden enz. Ook kunnen jouw paranormale gaven ontwikkeld worden en is jouw intuïtie voelbaar sterker. Dat heeft als gevolg dat je er meer op durft te vertrouwen dat jouw “Hogere Leiding” jou de juiste kant op stuurt.

De energie van Neptunus is voelbaar

Door het meervoudige getal 7 zal de energie van Neptunus sterk voelbaar zijn tijdens deze dag en ons extra gevoelig maken voor de invloeden uit andere dimensies. Neptunus loopt retrograde en zal de uitwerking van deze Engelenpoort vooral werkzaam zijn in onze innerlijke belevingswereld. Zie jij vaak het getal 7, 77 of 777, dan weet jij dat je afgestemd wordt op de frequenties van deze Engelenpoort. En je voorbereid wordt of een nieuwe fase van je leven!

Dolfijnen-energiefrequenties

Neptunus is in de mythologie ook de God van de zee en alles wat daarin leeft. En er zullen op deze dag dan ook hogere energiefrequenties van het Dolfijnen-energieportaal op ons inwerken. Dolfijnen-energiefrequenties bezitten een hogere trilling, wat maakt dat we ons blij, gelukkig, optimistisch en speels voelen. En kunnen we dan ook eindelijk zeggen dat er een lichtere tijd aan gaat komen door de uitwerking van deze energiefrequenties. 65y

Veranderingen in het bewustzijn

De Dolfijnen-energiefrequenties hebben een sterke werking op ons bewustzijn. Zij zorgen ervoor dat negatieve denkpatronen steeds minder ruimte krijgen en plaatsmaken voor positieve gedachten. Je kunt je dan ook optimistischer voelen over jouw werk, over hetgeen je in de toekomst wilt gaan doen, jouw vriendschaps-, familie-, en werkrelaties en over jouw gezondheid. Ook kunnen we meer gaan inzien wat er in bepaalde situaties en relaties speelt en wat mogelijke oplossingen kunnen zijn. Ons invoelend vermogen kan sterker zijn dan ooit en weten we daarmee een ingang te vinden bij anderen. Zodat zij een eventuele starre blik en koppigheid meer los weten te laten. We weten anderen te helpen met het verruimen van hun bewustzijn door de juiste vragen te stellen en kennis te delen.

Bijzondere spirituele ontwikkelingen

Daarnaast zorgen de Dolfijnen-energiefrequenties ervoor dat we een versneld spiritueel ontwikkelingsproces doormaken. Deze energiefrequenties zorgen ervoor dat onze chakra’s in ontwikkeling komen en onze paranormale en helende gaven versterkt worden. Jouw intuïtie kan op deze dag heel sterk zijn en kan het zijn dat je veel ingevingen van de Engelen ontvangt over jouw toekomst, jouw huidige situatie, jouw werk en/of over jouw relaties. Ook kan je heldere dromen hebben met een betekenis, die jou de antwoorden geven waarnaar jij mogelijk al een tijd naar op zoek was. Daarnaast kan je, doordat de sluier tussen de aardse dimensie en andere dimensies dun is, toegang vinden tot bijv. de natuurwezens of buitenaardse Lichtwezens, waarmee jij bewust of onbewust samenwerkt. En ook het contact met overleden dierbaren kan nu gelegd worden. Je kunt mystieke ervaringen hebben, waarbij het mogelijk is om tijdelijk in een andere dimensie te verkeren.

Trillingsverhogingen en manifestatiekracht

Tijdens dit energieportaal vinden er trillingsverhogingen plaats die ervoor zorgen dat we naar een hogere energiefrequentie kunnen stijgen. Oude situaties en contacten die niet meer bij je passen kunnen hierdoor eindigen. En kunnen we ons hierdoor lichter voelen. Nieuwe deuren kunnen voor ons open gaan in de “nieuwe realiteit” die zich aandient. En kan het zomaar zijn dat je nieuwe ideeën krijgt, nieuwe mensen op je pad komen die jou verder kunnen helpen en jouw leven op een positieve manier verandert. Ook hetgeen wat jij graag wilt aantrekken in jouw leven lijkt een stuk makkelijker te gaan in deze hogere energiefrequentie.

Emotionele blokkades kunnen loskomen

Maar voordat we deze hogere energietrillingen kunnen vasthouden, kan het zijn dat er eerst nog sombere gevoelens naar boven komen. Gevoelens zoals het je niet thuis voelen op aarde en verlangen naar een hoger ontwikkelde samenleving, zoals dat bijv. in Lemurië en Atlantis is geweest. De minder leuke uitwerking van deze Engelenpoort is dus dat er ook depressieve gevoelens naar boven kunnen komen die hiermee verband houden. Je kunt geneigd zijn ervoor weg te rennen en afleiding te zoeken door obsessief ergens mee bezig te zijn, te vluchten in een droomwereldje of jezelf te verliezen in een verslaving.

Je kunt boodschappen ontvangen van de Engelen

De Engelen willen ons graag behulpzaam zijn en zullen dan ook via verschillende wegen aan ons persoonlijke boodschappen geven. Engelen houden bijv. van muziek en kunnen bepaalde liedjes ook een boodschap zijn. Zij hopen jou via deze weg te kunnen ondersteunen en een hart onder de riem te kunnen steken. Ook witte veertjes zullen aangeven dat de Engelen bij je zijn om je te ondersteunen. En als je afbeeldingen van dolfijnen ziet, weet jij dat je afgestemd wordt op hun hogere energievelden.

Hulp van de Engelen om blokkades los te laten

De Engelen willen voor vandaag de boodschap meegeven dat als wanneer de energie niet goed stroomt en het je niet lukt om jouw dromen te manifesteren, het kan zijn dat er diepgewortelde emoties en negatieve overtuigingen in de weg staan en jou blokkeren. Je mag dan ook de aandacht terug naar binnen richten om te voelen wat de oorzaak is van deze pijn. De Engelen zullen je helpen met het beter te aarden, bij het krijgen van inzichten over deze gevoelens en emoties, om ze beter te kunnen verwerken en los te laten. Dit loslaten van gewonde delen in ons zelf zal in fases gaan. Wat jou ook kan helpen is om naar de zee te gaan en je te verbinden met de helende frequenties van de Dolfijnen-energie. Of om via meditatie verbinding te leggen met deze prachtige wezens en weer te voelen wat jouw missie hier is op aarde.

Tweelingzielen

Tweelingzielen kunnen dit als een bijzondere dag ervaren en het kan zijn dat zij regelmatig euforische geluksmomenten krijgen. Door ingevingen, dromen en visioenen die ze zomaar plotseling kunnen ontvangen over het proces met hun tweelingziel, kunnen ze optimistisch en blij zijn. En ook zal hun telepathische contact versterkt worden en kunnen ze hierdoor allerlei gesprekken houden met elkaar op afstand. En worden hun gedachten, gevoelens en de richting die ze op willen in het leven, op elkaar afgestemd. Wanneer je merkt dat je in de relatie met je tweelingziel niet verder vooruit komt en er afstand ontstaat, kan je zomaar afgestemd worden op een nieuwe tweelingziel (zielsdeel) in jouw leven. Nieuwe oplossingen kunnen zich aandienen voor problemen die tweelingzielen ervoeren. En kunnen er binnenkort onverwachte wendingen plaatsvinden, waardoor zij een totaal andere richting inslaan. Een nieuwe, lichtere fase kan aanbreken!

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis Engelenpoort

Wil jij meedoen met onze Lichtreis met geleide meditatie en afstandshealing, om de energiefrequenties van deze Engelenpoort te kunnen integreren, je voor te bereiden op een nieuwe fase van je leven en waarin je mooie boodschappen en helende energie kunt ontvangen van de Dolfijnen? Dan nodigen we je van harte uit om aan deze helende reis mee te doen.

Geleide meditatie
In deze meditatie ga je naar een tropisch strand van Maui, Hawai, dat een belangrijke krachtplaats is van de aarde en waar de vulkaan Haleakala correspondeert met het hartchakra. Een lieve vrouw komt jou een Lomi Lomi massage geven om jou meer in balans te brengen en als voorbereiding op een healing met dolfijnen. Dolfijnen zijn de Engelen van de oceaan en gaan ons helpen met het openen van onze harten. Dolfijnen hebben een grote liefde voor de aarde en voor alles wat leeft. Ze zijn vrolijk en maken ons blij. Zij weten zwaardere energieën te transformeren, lichtere energie te brengen en jou in alle speelsheid te helpen creëren wat jij wilt in jouw leven. Tijdens de meditatie kan je tijdelijk even in een andere dimensie komen, zodat je meer openstaat voor informatie uit de Hogere Lichtwerelden.

Uitwerking op tweelingzielen
Deze dolfijnen-energie heeft ook een zeer sterke uitwerking op tweelingzielen, omdat dit de aantrekkingskracht, vreugde en liefde versterkt tussen tweelingzielen. Vooral in moeilijke periode kan deze energie voor verlichting en optimisme zorgen tussen hen. En gaan er vaker geluksmomenten gecreëerd worden tussen hen.

We nodigen je dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende Lichtreis!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

dolfijnen1