Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Engenlenpoort 6 juni 2023: Veel invloed op ons liefdesleven

Engelenpoort

Leestijd: 5 min.

Tijdens de Engelenpoort 6-6 op 6 juni komen er hogere liefdes-energiefrequenties naar de aarde om ons bewustzijn te verruimen en een spirituele verandering in gang te zetten. Onze intuïtie kan extra sterk zijn en we kunnen meer open staan voor informatie uit de Lichtwerelden. En doordat er twee keer het getal 6 in de datum voorkomt, zal Venus, planeet van de liefde, schoonheid en harmonie, veel invloed hebben tijdens deze Engelenpoort. En zal deze Engelenpoort een uitwerking hebben op ons liefdesleven en onze financiën. En kunnen er veel transformaties plaatsvinden doordat Venus recht tegenover Pluto staat. Pluto kan een crisis veroorzaken in jouw liefdesleven en financiën.

Ascentieklachten

Door de trillingsverhogingen die plaatsvinden tijdens een Engelenpoort, kun je last hebben van ascentiesymptomen. Jouw energietrilling wordt hoger en je paranormale gaven komen daardoor in ontwikkeling. Ook je intuïtie wordt voelbaar sterker en je durft er meer op te vertrouwen, dat jouw Hogere Leiding je de juiste kant op stuurt. Vooral kan je last hebben van hoofdpijn, hartkloppingen, emotionele schommelingen, verdriet, intense dromen hebben, onrustig of diep slapen, last hebben van onderrug, vermoeidheid enz.

Hoe is de energie van deze Engelenpoort voelbaar?

De Engelen maken op deze dag gebruik van de energie van Venus om ons te helpen een versnelling te maken in ons ontwikkelingsproces. Vooral op het gebied van de liefde en het hebben van emotionele en financiële veiligheid kunnen er rond deze dag veel veranderingen plaatsvinden.
Je kunt je rond deze dag extra emotioneel zijn. Door de hogere energiefrequenties die op deze dag naar de aarde komen en inwerken op onze hartchakra, kan er verdriet loskomen over dat je een liefde in je leven mist, jij je alleen voelt en/of dat je liefde en aandacht hebt gemist in jouw jeugd. En doordat Pluto recht tegenover Venus staat en Venus eind juli retrograde gaat lopen, kunnen relaties onder druk komen te staan. Pluto veroorzaakt nl. omwentelingen en crisissen. Het einde van iets, kan tevens een nieuw begin betekenen. De Engelen zullen jou sturing geven en jou begeleiden met de verwerkingsprocessen, die hieraan gekoppeld zitten. Zingen, muziek maken of luisteren, creatief bezig zijn of in de natuur wandelen kan voor jou nu helend werken.

Ondersteuning van de Hathors

Niet alleen de Engelen zullen ons begeleiden tijdens dit portaal, maar ook de Hathors kunnen sterker voelbaar zijn. Zij zijn een ver ontwikkeld vrouwenvolk uit de tijd van het Oude Egypte die met hoge liefdes-energiefrequenties, kleuren en muziek werkten om heling te brengen. Ze hebben een hartvormig gezicht, kleine naar buitenstaande oortjes en een liefdevolle uitstraling. Ze zijn geascendeerd en leven in een andere dimensie op Venus. Door hun invloed kan je ook behoefte hebben aan andere kleuren in huis of wil je andere of meer gekleurde kleding dragen. De frequentie van kleuren kunnen namelijk een helend effect hebben. Ook kan jouw oog vallen op piramides, sfinxen of andere voorwerpen die naar Egypte verwijzen en voor jou een aanwijzing zijn dat de Hathors er zijn om jou te begeleiden.

Vrouwelijke energie

De vrouwelijke energie zal sterker voelbaar zijn deze maand. En dat zorgt ervoor dat we meer in contact komen met onze vrouwelijke kant; onze emoties, onze intuïtie, zachtheid, creativiteit, rust/geduld, verzorgend voor jezelf en anderen. En gebruik maken van onze zintuigen. We kunnen beter geaard zijn. We maken een dieper contact met onszelf om te kunnen helen en meer liefde toe te laten in ons leven, zodat we kunnen geven vanuit balans. Ook zal de vrouwelijke energie verbindend werken en kunnen er situaties ontstaan waarin je weer samen komt met jouw zielenfamilie.

Werken aan zelfliefde

Daarnaast heeft deze Engelenpoort ook invloed op onze eigenwaarde en zelfliefde. Door de hogere liefdesfrequenties kan jij ook daadwerkelijk voelen dat jij waardevol bent, zodat je er beter naar kunt handelen. Hierdoor kan je besluiten om bepaalde contacten, die jou naar beneden halen in jouw energie, te stoppen. En lukt het je om het gevoel van medelijden voor anderen achter je te laten. Het wordt tijd om voor jezelf te kiezen. Ook kan jij besluiten om een uiterlijke make-over te nemen. En besteed je aandacht aan nieuwe kleding of een nieuw kapsel. Maar ook kan je nieuwe aankopen doen, met meer kwaliteit, om bijv. de energie in huis te verhogen.

Boodschappen van de Engelen

De Engelen zullen je rond deze dag via verschillende wegen jou persoonlijke boodschappen geven om jou een hart onder de riem te steken. Hun leiding kan dan ook sterk voelbaar zijn. Je kunt veel ingevingen krijgen rond deze dag, over jouw toekomst en waar deze precies heen gaat of intense dromen hebben met een bijzondere betekenis. Mogelijk komt jouw boodschap via een ander persoon, een bericht via social media of lees je een artikel, waarvan je voelt dat het voor jou geschreven is. Ook kan jouw oog op iets vallen, dat voor jou een bijzondere betekenis heeft. Of kunnen de Engelen je boodschappen geven via muziek en zijn bepaalde liedjes een boodschap. En wanneer je hartjes ziet, zal dit een aanwijzing zijn dat jouw liefdesleven jouw aandacht vraagt.

Tweelingzielen

Vooral op Tweelingzielen hebben Engelenpoorten een bijzonder sterke uitwerking. Voor hen kan deze Engelenpoort betekenen dat de liefde tussen hen gaat opbloeien of dat er weer een liefdevol contact komt. Ze kunnen meer hun gevoelens en emoties uiten naar elkaar, wat hen dichterbij elkaar kan brengen. Ook kunnen ze meer begrip en compassie voelen voor elkaar. En kunnen ze de focus willen leggen op wat ze samen in de toekomst willen gaan doen.
Wanneer tweelingzielen niet bij elkaar zijn, kan deze Engelenpoort ervoor zorgen dat ze heling vinden voor verdriet dat tussen hen in staat. Dit verdriet kan uit vorige levens komen, waarin ze elkaar verloren waren of niet bij elkaar konden zijn. Ook kunnen zij werken aan het thema “zelfliefde” om destructief gedrag en destructieve patronen tussen hen te doorbreken.
Tweelingzielen kunnen rond deze dag ook elkaar onverwachts ontmoeten of een berichtje van of over elkaar ontvangen. En kunnen liedjes die je op deze dag hoort een speciale boodschap bevatten over het proces tussen jou en je tweelingziel.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis 

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis Engelenpoort

Wil jij meedoen met onze Lichtreis met geleide meditatie en afstandshealing, om de energiefrequenties van deze Engelenpoort te kunnen integreren, je voor te bereiden op een nieuwe fase van je leven en waarin je mooie boodschappen en helende energie kunt ontvangen van de Engelen? Dan nodigen we je van harte uit om aan deze helende reis mee te doen.

Geleide meditatie
In deze meditatie nemen we je mee naar een mooi strand, waar je in de zee een parel vindt, die jou verbindt met de liefdesenergie en jou meer in verbinding brengt met anderen. Intuïtief krijg je een boodschap en een getal door over jouw situatie: het getal kan een tijdsaanduiding zijn voor wanneer er een belangrijke verandering plaats gaat vinden in jouw leven.
Wanneer de Godin Isis verschijnt, gaat zij samen met de Hathors jou helpen bij het loslaten van oude emoties en van oude denkpatronen of negatieve overtuigingen over jouzelf als vrouw. En wil zij je helpen om een stukje heling te vinden voor oude pijn, die ontstaan is in de vrouwenlijn van jouw verleden. Ze neemt je mee naar een rond plein, waar je met andere gelijkgestemde vrouwen de helende energiefrequenties van de Engelen zal ontvangen. De energie die tussen de vrouwen uit de vrouwencirkel stroomt kan jou de kracht en moed geven om het leven te gaan leiden dat jij wilt.

Tijdens de meditatie kan je tijdelijk even in een andere dimensie komen, zodat je meer openstaat voor informatie uit de Hogere Lichtwerelden. En de healing is erop gericht om de krachtige vrouwelijke energie weer in balans te brengen en om weer in contact te komen met onze zachte liefdevolle, verzorgende, intuïtieve en helende kant. En met de diepe wijsheden die wij in ons dragen.

We nodigen je dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende Lichtreis!

Klik hier voor meer info en om je aan te melden.