Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Engelenpoort 4-4-2024: Verwacht het onverwachte!

Engelenpoort

Leestijd: 5 min.

Op donderdag 4 april wordt er een Engelenpoort geopend, die de laatste is van een reeks van drie Engelenpoorten. De eerste van deze reeks viel op 2 februari en de tweede op 3 maart. Deze drie Engelenpoorten houden verband met elkaar en stimuleren ons om meer in actie te komen om onze lotsbestemming vorm te gaan geven. Je kunt door deze drie Engelenpoorten, het gevoel hebben dat stilstand niet meer mogelijk is en dat er wel een verandering moet komen! Engelenenergie en boodschappen van de Engelen gaan ons ondersteunen om het oude achter ons te laten en ons ondersteunen bij het nemen van belangrijke nieuwe beslissingen. Jouw motivatie en daadkracht kunnen een boost krijgen!

Ascentie-klachten

Door de trillingsverhogingen, die plaatsvinden tijdens een Engelenpoort, kun je ook last hebben van ascentiesymptomen. Ascentiesymptomen zijn tijdelijke fysieke en/of emotionele klachten die erop wijzen dat er een energetische opschoning plaatsvindt. En jij aan het ascenderen bent. Jouw energietrilling wordt hoger en je paranormale gaven komen daardoor in ontwikkeling. Ook je intuïtie wordt voelbaar sterker en je durft er meer op te vertrouwen, dat jouw “Hogere Leiding” je de juiste kant op stuurt. Vooral kan je last hebben van hoofdpijn, hartkloppingen, emotionele schommelingen, verdriet, intense dromen hebben, onrustig of heel vast slapen, last hebben van onderrug, vermoeidheid enz.

Het getal 4 hoort bij de vernieuwende planeet Uranus

Hogere energiefrequenties, die tijdens een Engelenpoort naar de aarde komen, verruimen ons bewustzijn en zorgen voor een spirituele verandering. Elke Engelenpoort heeft een eigen uniek thema. Deze Engelenpoort heeft een extra sterke uitwerking, doordat het getal 4, horende bij Uranus, maar liefs 4x in de datum voorkomt (4, 4, 2+0+2, 4). De energie van deze Engelenpoort is dus extra intens en dit kan ervoor zorgen dat er veel onverwachte situaties zich voor gaan doen, die jouw leven een nieuwe richting opsturen. De vernieuwende planeet Uranus kan nl. grillig werken. Je kunt je extra gespannen voelen. Uranus is revolutionair, excentriek en kan zorgen voor plotselinge ingevingen en veranderingen. Hierdoor kan je een sterke drang hebben naar vrijheid, jouw eigen unieke weg te gaan en kun je je daardoor erg onrustig voelen. Je zou het liefst willen uitbreken uit een situatie! De Engelen ondersteunen ons met de transitie naar een nieuwe fase die kan aanbreken en voor oplossingen voor eventuele problemen waar je tegenaan loopt. En is deze Engelenpoort door de dubbele getallen 8 een voorbereiding op de Leeuwenpoort.

Er komt vernieuwing in jouw leven

Tijdens deze Engelenpoort kun je een bepaalde sleur in je leven beu zijn. Je bent toe aan nieuwe ontwikkelingen. En deze Engelenpoort kan ervoor zorgen dat onverwachts iets op je pad komt, je een bericht krijgt of er bepaalde ontwikkelingen plaatsvinden, waardoor jij een nieuwe richting op gaat in je leven. En deze nieuwe richting brengt een positieve energie met zich mee. Je kunt je weer gemotiveerd voelen om iets nieuws aan te gaan, uit je comfortzone te stappen en nu daadwerkelijk in actie te komen. Je mag hierin jouw intuïtie volgen. De Engelen begeleiden je op deze nieuwe weg en geven je signalen/tekens ter bevestiging van dat je op de goede weg zit.

Onverwachte wendingen

Tijdens deze Engelenpoort kun je ook voelen dat jouw kruinchakra meer openstaat. En dat je ontvankelijker bent voor ingevingen. Heel onverwachts kunnen er dan ook bijzondere ingevingen tot jou komen die ervoor zorgen dat je meer duidelijkheid krijgt over een relatie en/of situatie. Of wordt duidelijk welke stappen je mag nemen. Deze ingevingen zorgen ervoor dat je makkelijker beslissingen kunt maken. En dit kan tevens inhouden dat je bepaalde contacten wilt verbreken en jij je meer wilt verbinden met mensen die gelijk gestemd zijn. En misschien wel willen werken aan een gezamenlijke missie/opdracht.

Meer vrijheid

Door de hogere energiefrequenties van deze Engelenpoort kunnen we dus een grotere drang hebben naar vrijheid. En de Engelen gaan jou dan ook helpen bij het loslaten van angsten, die jou weerhouden om meer vrijheid in ons leven te creëren. Je wilt meer op eigen benen gaat staan en jouw eigen unieke weg volgen. En als lichtwerker kan het zijn dat je niet voor de gangbare weg kiest in het leven. Vooral wanneer je je onderdrukt of klein gehouden hebt gevoeld, kun je nu willen losbreken en een alternatieve route nemen in je leven. Zo kun je besluiten om je baan op te zeggen, een eigen onderneming te starten of verder uit te breiden. Of wil je gaan reizen, naar het buitenland verhuizen, zelfvoorzienend gaan wonen zoals bijv. in een camper/ tiny house/ Yurt enz. En zelfs hele gezinnen kunnen besluiten om hun levens om te gooien wanneer ze genoeg hebben van de negatieve effecten die het maatschappelijk systeem heeft op henzelf en de ontwikkeling van hun kinderen. Grote veranderingen kunnen dan ook plaatsvinden die ervoor zorgen dat je meer vrijheid zal ervaren in jouw leven!

Boodschappen van de Engelen

Zoals tijdens elke Engelenpoort willen de Engelen ook nu ons graag behulpzaam zijn en zullen dan ook via verschillende wegen aan ons persoonlijke boodschappen geven. Dat kan zijn via intense dromen met een bijzondere betekenis. Of komt jouw boodschap via een ander persoon, een bericht via social media of lees je een artikel waarvan je voelt dat het voor jou geschreven is. Je oog kan op iets vallen, dat voor jou een bijzondere betekenis heeft. Een liedje kan in je gedachte komen met een mooie boodschap. Maar ook kan je plotseling een ingeving krijgen over jouw toekomst en waar deze precies heengaat. En dit kan jou zeer hoopvol stemmen en jou motiveren stappen vooruit te maken op vlakken waar misschien jij lange tijd hebt stilgestaan!

Tweelingzielen

Voor tweelingzielen is dit ook een bijzondere Engelenpoort, omdat er 4x het getal 4 in de datum voorkomt. En tweelingzielen altijd sterk reageren op dagen met meervoudige, dubbele getallen in de datum. Er kunnen veel onverwachte wendingen plaatsvinden in hun leven en dit kan ook betekenen dat ze zich plotseling losmaken van een situatie en/of (karmische) relatie, als zij merken dat dit hen tegenhoudt in hun ontwikkeling. Er kan dus meer ruimte gemaakt worden voor jouw tweelingziel om in jouw leven te komen. Daarnaast kunnen zij veel nieuwe ideeën krijgen over wat zij samen willen gaan doen in de toekomst. En kunnen ze nu al stappen nemen en hun leven omgooien om hun wensen voor de toekomt te kunnen realiseren. Plotselinge besluiten kunnen genomen worden en ervaren zij veel daadkracht om nu eens serieus veranderingen door te zetten. Het blijft allemaal niet meer bij ideeën, maar de daad wordt bij het woord gevoegd. Tweelingzielen die een tijdje geen contact hebben gehad met elkaar, kunnen rond deze dag onverwachts met elkaar in contact komen. Dit kan via een berichtje of omdat ze elkaar onverwachts ergens tegen komen. Maar ook kan dit de perfecte tijd zijn om een (nieuwe) tweelingziel tegen te komen. Dit kan een hele spirituele ontwikkeling in gang brengen. Het wordt dus een spannende tijd waarin je vooraf niet precies weet wat er gaat gebeuren. De Engelen helpen je dan ook met het loslaten van de controle en je sturing te geven over welke richting jij op mag gaan. Je mag je laten verrassen!

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis Engelenpoort

Wil jij meedoen met onze Lichtreis met geleide meditatie en afstandshealing, om de energiefrequenties van deze Engelenpoort te kunnen integreren, je voor te bereiden op een nieuwe fase van je leven en waarin je mooie boodschappen en helende energie kunt ontvangen van de Engelen? Dan nodigen we je van harte uit om aan deze helende reis mee te doen.

Geleide meditatie
In deze geleide meditatie loop je een pad door bossen en langs weilanden, waar je van een lieveheersbeestje een boodschap en een getal krijgt. Dit getal kan een tijdsaanduiding zijn voor wanneer er een belangrijke verandering komt in jouw leven. Vervolgens kom je bij een kapel, waar je de liefdevolle energie van Jezus voelt en hij voor jou een boodschap heeft over jouw situatie. Jezus wil jou graag de weg wijzen op jouw spirituele pad en hoop geven voor de toekomst. Want je bent hier op aarde met een speciale missie. Engelen begeleiden je vervolgens naar een bijzondere krachtplek in de tuin, waar je in een piramide plaats mag nemen. En ga je samen kijken naar welke stap je nu kunt zetten om jouw toekomst te verwezenlijken. Dan opent zich het energie-portaal. De energie van het energieportaal gaat via een energiestraal jouw kruinchakra in en heeft een grote uitwerking op al jouw cellen van jouw lichaam. En gaat jouw helderziende, heldervoelende en helderhorende gaven versterken. Deze energie gaat de uitwerking van het portaal kracht bij zetten, zodat jij je intuïtie en hart gaat volgen en belangrijke beslissingen gaat maken voor jouw toekomst.

Tijdens de meditatie kan je tijdelijk even in een andere dimensie komen, zodat je meer openstaat voor informatie uit de Hogere Lichtwerelden.

Afstandshealing
De aftandshealing is gericht op het helen van onverwerkte trauma’s, waarbij jouw dna geactiveerd wordt en jouw paranormale gaven meer tot ontwikkeling kunnen komen. De healing kan ook doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie verbonden zijn met een gouden koord van hart tot hart. Heb jij jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan jij voorbereid worden op een toekomstige ontmoeting.

We nodigen je dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende droomreis!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

pleiaden tekens uit de natuur