Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Engelenpoort 12 december 2023: Hoop en optimisme voor de toekomst

Engelenpoort

Leestijd: 5 min.

We zijn bijna aan het einde gekomen van de afrondende drie laatste maanden van het jaar. En deze periode kan een intense periode zijn geweest of nog zijn. Aan veel (karmische) situaties kan een einde zijn gekomen en heb je veel emoties of negatieve denkpatronen los kunnen laten.
In deze fase hebben drie Engelenpoorten je kunnen helpen met grote bewustzijnsveranderingen.
Hoge energiefrequenties zijn nl. rond deze dagen naar de aarde gekomen om jouw bewustzijn te verruimen en een spirituele verandering in gang te zetten. Deze Engelenpoorten hadden ieder een eigen uniek thema, met een sterke transformerende werking, waarbij we in een steeds hogere trilling zijn gekomen. En door de innerlijke veranderingen die je aan het doormaken bent, kan het zijn dat er in jouw buitenwereld veranderingen nodig zijn. Deze veranderingen gaan in het jaar 2024 meer vorm krijgen en gaat onze spirituele ontwikkeling een boost krijgen. Deze Engelenpoorten zijn dan ook een voorbereiding op het nieuwe jaar 2024.

Ook hebben deze Engelenpoorten veel invloed op tweelingzielen, omdat 2024 een zéér belangrijk jaar zal zijn voor hen! Zij gaan op zoek naar een verdere spirituele ontwikkeling en dieper contact samen en kunnen optimistischer zijn over hun gezamenlijke toekomst.

Laatste Engelenpoort van dit jaar

De Engelenpoort van 12 december is de laatste van deze reeks, waarvan de eerste op 10 oktober (10-10) plaatsvond en een sterke transformerende werking had. De tweede, op 11 november (11-11), heeft aan kunnen voelen als een nieuwe begin. Rond de Engelenpoort 12-12 ga je je meer richten op de toekomst. Jupiter (getal 3) heeft namelijk een sterke invloed tijdens deze Engelenpoort. Jupiter is de planeet van groei en expansie en kan jij je onder zijn invloed jouw pijlen gericht hebben op de toekomst. Je kunt je dan ook voor de toekomst meer optimistisch voelen en meer mogelijkheden zien voor een spirituele groei.

Dubbele getallen

Elk getal heeft een eigen kosmische kracht met een unieke trilling. En de meervoudige getallen in de datum zorgen ervoor dat bepaalde energievelden een extra sterke uitwerking hebben op ons esoterische lichaam. De getallen 1 en 2 komen meerdere keren voor in de datum. En ook heeft het getal 3 (1+2) zijn invloed. Het getal 1 hoort bij de Zon, het getal 2 bij de Maan en het getal 3 bij Jupiter. De Zon (getal 1) daagt je meer uit om naar buiten te treden met jouw talenten en jouw hart te volgen. De Maan (getal 2) brengt je dichterbij je gevoel en stimuleert het versterken van de basisveiligheid in jezelf. En zal Jupiter (getal 3) ons optimistischer maken over onze toekomst. Je kunt weer een lichtpuntje aan de horizon zien en zie je meer mogelijkheden voor expansie en spirituele groei. Deze planeet zal in 2024 veel invloed hebben. Hij gaat nl. eind van het jaar weer direct lopen, waardoor we het nieuwe jaar vol enthousiasme over nieuwe plannen voor de toekomst ingaan.

Uitwerking Engelenpoort: kruin- en derde oogchakra in ontwikkeling

Deze Engelenpoort is de laatste van dit jaar en heeft een bijzondere uitwerking omdat onze spirituele ontwikkeling een boost zal krijgen. De Engelen zullen veel werken aan onze kruin- en derde oogchakra om ons te helpen ons bewustzijn te verruimen. Je kunt dan ook een druk of sensaties voelen bovenop je hoofd en op je voorhoofd, wanneer deze chakra’s in ontwikkeling komen. Doordat de kruin- en derde oogchakra zich meer gaan openen tijdens deze Engelenpoort, kunnen we meer inzichten krijgen in wat nu precies onze oude emotionele blokkades zijn. Je kunt nl. geraakt worden in jouw oude pijn. En ook kan duidelijker worden welke destructieve patronen we nog mogen loslaten. We gaan onder invloed van deze Engelenpoort meer de diepte in om onze relaties en bepaalde situaties eens onder de loep te nemen. Je kunt op zoek gaan naar “de waarheid” en onderzoeken waar gezondheidsproblemen en verslavingen vandaan komen. Jouw haarscherpe intuïtie kan jou hierbij helpen. Veel kwartjes kunnen dus gaan vallen! De vele inzichten die je kunt krijgen in deze maand, gaan jou stimuleren om knopen door te hakken, uit een slachtofferrol te stappen, angsten/onzekerheden achter je te laten en weer open te staan om nieuwe avonturen aan te gaan. Je wilt je niet meer laten tegenhouden door negatieve gevoelens en overtuigen. En positieve affirmaties kunnen jou hierbij helpen. Door de energiefrequenties van deze Engelenpoort kunnen ook jouw helende en paranormale gaven in een versnelde ontwikkeling komen. Hierdoor kun je je wat minder goed geaard voelen en veel dagdromen of dromen en visioenen ontvangen over jouw toekomst. Op veel vragen kan je nu een antwoord krijgen. Ook binnen jouw carrière kan er een positieve verandering komen. Je kunt van baan veranderen, verdwijnen negatieve personen op de werkvloer, waardoor de sfeer verbetert of krijg je nieuwe taken, waardoor je meer uitgedaagd wordt en jij je verder kunt ontwikkelen. Misschien wil je ook een eigen onderneming op spiritueel gebied starten/uitbreiden of een meer spirituele aanpak integreren op de werkvloer. Daarnaast kunnen er ook unieke kansen op jouw pad komen en zie je een manier om schulden af te betalen, uit een financiële nood te komen en/of meer financiële veiligheid in te bouwen. De Engelen zullen je hierin begeleiden en helpen om alles in goede banen te leiden. Plannen om in het buitenland te wonen, werken en/of te bouwen, zullen nu meer van de grond komen. Of komen er allerlei ideeën tot je over een project of retraite die je wilt starten in het buitenland. En dit kan jou weer optimistisch maken over waar jouw leven naartoe gaat. We zullen dan ook meer geluksmomenten ervaren rond deze Engelenpoort!

Boodschappen en hulp van de Engelen

De Engelen willen ons graag nog meer behulpzaam zijn en zullen dan ook via verschillende wegen ons persoonlijke boodschappen geven. Zo kun je intense dromen hebben met een bijzondere betekenis. Of komt jouw boodschap via een ander persoon, zoals een medium, via (tarot)kaartleggingen, een bericht via social media of lees je een artikel, waarvan je voelt dat het voor jou geschreven is. Maar ook kan je plotseling een ingeving krijgen. Of valt je oog op iets dat voor jou een bijzondere betekenis heeft. Of krijg je via bepaalde liedjes een boodschap. De Engelen zullen je ondersteunen in het loslaten van onverwerkte emoties en krachtig, maar ook liefdevol voor jezelf op te komen. Wanneer je verder onderzoek wilt doen naar de waarheid, zullen de Engelen je helpen met het vinden van de informatie die je nodig hebt, om bepaalde situaties en relaties beter te begrijpen. Ook zullen de Engelen je helpen met psychische problematieken. Deze kunnen tijdelijk erger worden, wanneer veel onverwerkte emoties explosief naar boven komen.

Ascentiesymptomen

Door de trillingsverhogingen kun je ook last hebben van ascentiesymptomen. De ascentiesymptomen die je nu kunt ervaren kunnen zijn hartkloppingen, duizeligheid, klachten aan de onderbuik, druk ervaren op het voorhoofd, intense dromen hebben, onrustig of heel vast slapen, last hebben van onderrug, vermoeidheid enz. Het is belangrijk gehoor te geven aan de behoefte van je lichaam en voldoende water te drinken in deze periode. Als lichamelijke klachten aanhouden raden we aan een arts te raadplegen.

Tweelingzielen

Voor Tweelingzielen is dit een bijzondere tijd. Ze kunnen eerlijk naar zichzelf en elkaar zijn en elkaar stimuleren om de diepte in te gaan en te onderzoeken waar hun oude pijn vandaan komt. Ze kunnen dan ook vele inzichten krijgen over hoe het verleden/hun opvoeding invloed heeft gehad op hoe ze momenteel in relatie tot elkaar staan. Ook kunnen ze meer aan de slag gaan om ook daadwerkelijk emoties te gaan voelen en doorvoelen, om ze vervolgens los te kunnen laten. En dit is misschien niet altijd even makkelijk. De Engelen zullen hen dan ook helpen met het wijzen van de juiste weg voor eventuele hulp. Let dus goed op “aanwijzingen” uit jouw omgeving, die jouw aandacht vragen.
Tweelingzielen kunnen optimistischer zijn over hun toekomst samen, ondanks dat het soms niet helemaal soepel loopt tussen hen. En kunnen zij er meer vertrouwen in krijgen dat hun relatie gaat slagen, doordat zij beiden werken aan hun spirituele ontwikkeling. Zij kunnen plannen maken voor gezinsuitbreiding of om te gaan reizen.

Wanneer tweelingzielen niet in contact zijn of tijdelijk fysiek gescheiden zijn, kunnen ze een zeer sterk telepathische contact hebben. Ze helpen elkaar op afstand, doordat ze gedachten en gevoelens van elkaar kunnen opvangen en op deze manier ook positieve en liefdevolle energie naar elkaar kunnen sturen. Ook kunnen zijn in deze periode mooie en/of verhelderende boodschappen krijgen over hun twin via dromen.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis Engelenpoort

Wil jij meedoen met onze Lichtreis met geleide meditatie en afstandshealing, om de energiefrequenties van deze Engelenpoort te kunnen integreren, je voor te bereiden op een nieuwe fase van je leven en waarin je mooie boodschappen en helende energie kunt ontvangen van de Engelen? Dan nodigen we je van harte uit om aan deze helende reis mee te doen.

Geleide meditatie
In deze meditatie ga je naar een mooi natuurgebied, waar je bij een beekje tot rust komt en er vervolgens een eenhoorn, als boodschapper van de Engelen, jouw een boodschap geeft en een getal. Dit getal kan een aanwijzing van een tijdsaanduiding zijn voor wanneer er een belangrijke verandering in jouw leven komt. Vervolgens vlieg je, zittend op zijn rug, via een regenboog naar een andere dimensie. En brengt hij jou bij een witte tempel, waar Engelen op jouw wachten. Ook ontmoet jij daar jouw tweelingziel. En samen ontvangen jullie de hogere energiefrequenties van deze Engelenpoort, die een grote uitwerking gaan hebben op al jouw cellen van jouw lichaam. En gaat de uitwerking van de Engelenpoort kracht bij zetten, zodat jij je positiever gaat voelen over jouw toekomst. Alle negatieve energie in jouw systeem lost op en wordt via jouw benen en voeten afgevoerd. En ook voel je dat de energetische koorden, die je hebt met mensen die een negatieve invloed hebben in jouw leven, verbroken worden. Tijdens de meditatie kan je tijdelijk even in een andere dimensie komen, zodat je meer openstaat voor informatie uit de Hogere Lichtwerelden.

Afstandshealing
De healing is gericht op het helen van onverwerkte trauma’s en waarbij jouw dna geactiveerd wordt en jouw paranormale gaven meer tot ontwikkeling kunnen komen. De healing kan ook doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie verbonden zijn met een gouden koord van hart tot hart. Heb jij jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan jij voorbereid worden op een toekomstige ontmoeting.

We nodigen je dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende Lichtreis!

Klik hier voor meer info en om je aan te melden.

eenhoorn lichtreis