Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Engelenpoort 11 november 2023: De Engelen gaan ons helpen bij het maken van een nieuw begin

engelenpoort

Leestijd: 5 min.

Er worden in de laatste fase van het jaar 2023 drie Engelenpoorten geopend, die verband houden met elkaar en je gaan helpen met de afronding van dit jaar. We bewegen ons namelijk naar het nieuwe jaar 2024, met een nieuwe energiefrequentie, waarin we nieuwe situaties en relaties gaan aantrekken voor een verdere ontwikkeling.

De Engelenpoort van 11 november is de tweede van deze reeks van drie Engelenpoorten die ons gaat helpen met de voorbereiding van het aankomende jaar. De eerst Engelenpoort vond plaats op 10 oktober 2023 (10-10) en de laatste is op 12 december 2023 (12-12). Iedere Engelenpoort heeft een ander thema en komen er rond deze Engelenpoorten hoge energiefrequenties naar de aarde om ons bewustzijn te verruimen en een spirituele verandering in gang te zetten. Deze Engelenpoorten zullen een sterke transformerende werking hebben, waarbij we veel veranderingen door kunnen maken.

Tijdens deze Engelenpoort staat de uitwerking van het getal 11 centraal, dat verband houdt met je ego-bewustzijn en je ik-kracht. En kan je meer willen kiezen voor jezelf en je richten op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bij de Engelenpoort horen ascentie-klachten

Door de trillingsverhogingen kun je veel last hebben van ascentiesymptomen. Jouw energietrilling wordt hoger en je paranormale gaven komen daardoor in ontwikkeling. Ook je intuïtie wordt voelbaar sterker en je durft er meer op te vertrouwen dat jouw Hogere Leiding je de juiste kant op stuurt. De ascentiesymptomen die je kunt ervaren kunnen zijn: last hebben van je onderbuik, darmklachten hebben, intense dromen hebben, onrustig of heel vast slapen, last hebben van onderrug, vermoeidheid enz. Het is belangrijk gehoor te geven aan de behoefte van je lichaam en voldoende water te drinken in deze periode. Als lichamelijke klachten aanhouden raden we aan een arts te raadplegen.

Meestergetal 11, een nieuw begin

De dubbele getallen in de datum zorgen ervoor dat bepaalde energievelden een extra sterke uitwerking hebben op ons esoterische lichaam. Het dubbele Meestergetal 11 verwijst naar het maken van een nieuw begin. Je kunt dan ook midden in een relatie of situatie zitten waarin je iets aan het afronden bent, om vervolgens een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen. En hierbij kun je veel positieve energie ervaren! En ondersteuning krijgen van de Engelen.

Uitwerking Engelenpoort

Rond de periode van de Engelenpoort kunnen er veel veranderingen plaatsvinden in jouw bewustzijn en jouw gevoelswereld. Je kunt meer gaan kijken naar hetgeen jij wilt en waar jouw behoeftes liggen. Situaties en relaties kunnen een verandering ondergaan. En helpt de energie van deze Engelenpoort jou om meer jezelf op nummer één te zetten, voor jezelf op te komen, keuzes te maken die goed zijn voor jou persoonlijke groei en die passen bij jouw veranderde behoeften. Het draait nu even allemaal om jou en mag je nu dus ook goed voor jezelf zorgen. Voldoende rust tijdens deze Engelenpoort kan essentieel zijn om tot inzichten te komen over wat jouw zielsmissie is en welke doelen je wilt stellen voor jouw persoonlijke/spirituele ontwikkeling. Door de energie van deze Engelenpoort kan namelijk jouw spirituele pad zich openbaren. Je kunt je daarnaast ook uitgedaagd voelen om te durven kiezen voor jezelf en de angst los te laten dat je je hierdoor misschien schuldig gaat voelen of egoïstisch overkomt. De Engelen zullen je hierin ook steunen, zodat jij volledig jouw intuïtie kunt volgen. Daarnaast kun je ook meer de leiding willen nemen over jouw eigen leven en kan je contact verbreken met mensen die jou steeds naar beneden willen halen. Je wilt je verbinden met mensen die jou positieve energie geven!

De energie van de zon en jouw lichtlichaam

Het getal 1 hoor in de astrologie bij de zon. En de invloed van de zon zal dan ook belangrijk zijn rond deze Engelenpoort. Door de hogere energiefrequenties van deze Engelenpoort en andere poortdagen, kan jij steeds gevoeliger worden en wordt jouw lichtlichaam steeds groter. Jouw lichtlichaam is het fijnstoffelijk lichaam, gevuld met licht dat jouw ziel uitstraalt. Hoe meer licht er in jouw lichtlichaam aanwezig is, hoe gevoeliger je bent en hoe meer genezende energie je bij je draagt. De zon, de zee en ook de natuur, zijn dan essentieel voor jou om jouw lichtlichaam op te kunnen laden. De Engelen kunnen je dan ook helpen om stappen te maken naar het buitenland, naar een warmer klimaat, zodat jij op kunt laden aan de warmte en het licht van de zon. In de periode van deze periode kun je veel fantaseren/dagdromen over een leven in het buitenland. En word jij hierop afgestemd, waardoor je je ook wat slaperig kunt voelen, moeilijk kunt aarden en/of een slechte concentratie kunt hebben. Je lijkt tijdelijk met één been in het hier en nu te zijn en met de andere been in jouw toekomst.

Wanneer voel je de energie van de Engelenpoort nog meer?

Op 20 november zal de energie van deze Engelenpoort opnieuw sterk voelbaar zijn en kunnen thema’s die rond 11 november speelden opnieuw jouw aandacht vragen. En ook zal 23-11-23 een bijzondere dag zijn door de spiegelende getallen in de datum. Je kunt merken dat gevoel en verstand meer in balans komen door emotionele situaties en de bijzondere spirituele inzichten, die je hierbij kunnen helpen.

Hoe gaan de Engelen ons helpen?

De Engelen willen ons graag behulpzaam zijn tijdens deze energieportalen en zullen dan ook via verschillende wegen aan ons persoonlijke boodschappen geven. Je kunt intense dromen hebben met een bijzondere betekenis. Of komt jouw boodschap via een ander persoon, zoals een medium, via (tarot)kaartleggingen, een bericht via social media of lees je een artikel, waarvan je voelt dat het voor jou geschreven is. Maar ook kan je plotseling een ingeving krijgen. Engelen houden ook van muziek en kunnen via bepaalde liedjes jou een boodschap geven. Zij hopen via deze wegen de juiste ondersteuning te geven en een hart onder de riem te steken!

Tweelingzielen maken een nieuwe start

Tweelingzielen kunnen een intense periode achter de rug hebben en de steun van de Engelen goed gebruiken. De Engelen zullen dan ook klaar staan om tweelingzielen dichterbij elkaar te brengen en wordt er nieuw leven in de relaties van tweelingzielen geblazen. Hun aantrekkingskracht kan heel sterk zijn rond deze dag. En dit kan ertoe leiden dat ze niet alleen verdieping gaan vinden in zichzelf, maar ook met elkaar. Zij kunnen door de energie van deze Engelenpoort duidelijker naar elkaar communiceren over waar hun behoeften liggen en wat ze nodig hebben om te kunnen groeien binnen hun spirituele ontwikkeling. Door bijzondere spirituele ervaren die tweelingzielen kunnen ervaren rond deze Engelenpoort, kunnen ze nieuwe ingevingen ontvangen over hoe hun proces verder zal lopen en kan duidelijk worden welke gezamenlijke zielsmissie zij hebben. Er kunnen belangrijke beslissingen gemaakt worden, waardoor deze Engelenpoort voor hen als een nieuw begin zal voelen. Wanneer je niet samen bent met je tweelingziel, kun je inzichten krijgen in hoe jij jouw zelfliefde kunt versterken. Je wilt niet meer anderen pleasen, maar juist meer voor jezelf opkomen en leiding nemen over je eigen leven. Je kunt dan ook hard aan de slag gaan om jouw leven leuk te maken, zodat wanneer het de juiste tijd is, jouw tweelingziel in jouw leven kan komen.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis Engelenpoort

Wil jij meedoen met onze online Lichtreis met geleide meditatie en afstandshealing, om de energiefrequenties van deze Engelenpoort te kunnen integreren, je voor te bereiden op een nieuwe fase van je leven en waarin je mooie boodschappen en helende energie kunt ontvangen van de Engelen? Dan nodigen we je van harte uit om aan deze helende reis mee te doen.

Geleide meditatie
Tijdens de geleide meditatie nemen we je mee op een innerlijke reis naar een tropisch strand, waar een zeemeermin, die op een rots in de zee zit een boodschap heeft voor jou over jouw spirituele groei en toekomst. Ook krijg je van haar een getal, wat een tijdsaanduiding kan zijn, voor wanneer er belangrijke veranderingen gaan komen in jouw leven. Verder neemt ze je mee naar de sprookjesachtige onderwaterwereld en wanneer je in bij een tempel komt, ontmoet je Neptunus, god van de zee. Hij kijkt samen met jouw naar emoties, die nog spelen en met name emoties rondom jouw liefdesleven. Teruggekomen op het strand opent zich de Engelenpoort en ontvang jij van Hogere Lichtwezens en Engelen een healing, waardoor alles in jouw liefdesleven beter gaat stromen. Zij zullen met de diamanten lichtcodes werken en jou helpen het diamanten bewustzijn steeds meer te integreren in jouw energiesysteem. En helpen met de verbinding tussen jou en jouw (toekomstige) partner sterker te maken.

Tijdens deze Lichtreis kan je tijdelijk even in een andere dimensie komen, zodat je meer openstaat voor informatie uit de Hogere Lichtwerelden. En kan jij jouw tweelingziel ontmoeten, als hij of zij in jouw leven is. Heb jij jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan jij voorbereid worden op een toekomstige ontmoeting. Er gaan nl. veel ontmoetingen en belangrijke veranderingen plaatsvinden tussen tweelingzielen de komende jaren.

Afstandshealing
De healing kan ervoor zorgen dat je makkelijker in deze hogere vibratie komt, emotionele blokkades opgelost kunnen worden en jouw energetisch systeem opgeschoond wordt. Ook heeft de healing een zeer sterke uitwerking op tweelingzielen, doordat de liefdevolle verbinding versterkt wordt tussen tweelingzielen en zij een hartverbinding hebben via een gouden koord. Vooral in moeilijke periodes kan deze energie voor verlichting en optimisme zorgen. En gaan er vaker geluksmomenten gecreëerd worden tussen hen.

We nodigen je dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende Lichtreis!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Engelenpoort lichtreizen