Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Engelenpoort 10 oktober 2023: De Engelen gaan ons helpen bij innerlijke transformaties

transformatie

Leestijd: 5 min.

Er worden in de laatste fase van het jaar 2023 drie belangrijke Engelenpoorten geopend, die verband houden met elkaar en je gaan helpen met de afronding van dit jaar. De Engelenpoort op 10 oktober is de eerste van deze reeks, waarvan de tweede op 11 november (11-11) zal plaatsvinden en de de laatste op 12 december (12-12). Iedere Engelenpoort heeft een ander thema.

Deze laatste fase van het jaar is een belangrijke periode, waarin er veel beslissingen gemaakt worden en veranderingen plaatsvinden. En zullen deze Engelenpoorten een voorbereiding zijn op het nieuwe jaar 2024, een jaar waarin jouw expansiedrang groot zal zijn. Jouw spirituele ontwikkeling verdieping gaat vinden. En hetgeen je graag wilt voor jouw leven gaat vormgeven. Daarbij gaan er veel levenslessen geleerd worden.

Ook gaan deze Engelenpoorten veel invloed hebben op tweelingzielen, omdat zij, wanneer zij een verdere spirituele groei willen doormaken, het diepere contact met elkaar zullen moeten aangaan de komende maanden en in het jaar 2024. Zij kunnen het gevoel krijgen dat het nu of nooit is!

Hoge energiefrequenties verhogen onze trilling

Er komen rond de Engelenpoorten hoge energiefrequenties naar de aarde om ons bewustzijn te verruimen en een spirituele verandering in gang te zetten. Deze Engelenpoorten zullen een sterke transformerende werking hebben, waarbij we steeds in een hogere trilling komen. En geven wij voor deze speciale dagen online Lichtreizen om de hogere energiefrequenties van deze Engelenpoorten te kunnen integreren. Zodat we gezamenlijk, als lichtwerkers, de energietrilling van de aarde verhogen en naar een hoger plan brengen.

Pluto zet transformaties in gang

In de datum van deze Engelenpoort komt 2x het getal 10 voor. Pluto, horende bij het getal 10, heeft een extra sterke uitwerking tijdens deze Engelenpoort, doordat Pluto morgen weer direct gaat lopen. Er kunnen veel innerlijke transformaties in gang worden gezet. Pluto haalt namelijk onze diepgewortelde emoties naar de oppervlakte, emoties die al voor een langere tijd weggestopt kunnen zijn. Hierbij kan je denken aan diepgewortelde angsten, zoals angsten om mensen te verliezen, bindings- en verlatingsangst. Of kunnen zaken zoals seksueel en/of machtsmisbruik, aan het licht komen. Hierdoor gaan we eerst door een emotioneel diep dal, om vervolgens deze emoties te kunnen doorvoelen, verwerken, los te laten en er als herboren uit te komen. Pluto is nl. de planeet van de dood en wedergeboorte. Het einde van iets is tevens ook het begin van iets nieuws! De Engelen zullen je dan ook helpen om heling te vinden voor hetgeen er los komt.

Hulp en boodschappen van de Engelen

De Engelen zullen je ondersteunen in het loslaten van deze emoties en je helpen om krachtig, maar ook liefdevol voor jezelf op te komen. Wanneer je verder onderzoek wilt doen naar de waarheid, zullen de Engelen je helpen met het vinden van de informatie die je nodig hebt om bepaalde situaties en relaties beter te begrijpen. Ook zullen de Engelen je helpen met psychische problematieken. Deze kunnen tijdelijk erger worden, wanneer veel onverwerkte emoties explosief naar boven komen. De Engelen kunnen ons dan ook via verschillende wegen persoonlijke boodschappen geven. Zo kun je intense dromen hebben met een bijzondere betekenis. Of komt jouw boodschap via een ander persoon, zoals een medium, via (tarot)kaartleggingen, een bericht via social media of lees je een artikel, waarvan je voelt dat het voor jou geschreven is. Maar ook kan je plotseling een ingeving krijgen. Of valt je oog op iets dat voor jou een bijzondere betekenis heeft. Via bepaalde liedjes kunnen zij ons ook een boodschap geven, want Engelen houden van muziek. Zij hopen jou via deze wegen te kunnen ondersteunen en een hart onder de riem te kunnen steken.

Last van ascentie-klachten

Door de trillingsverhogingen van deze Engelenpoorten kun je veel last hebben van ascentie-klachten. Deze klachten kunnen zijn: klachten aan de onderbuik, geslachtsorganen, blaas, urinewegen, last hebben van de dikke darm, intense dromen hebben, onrustig of heel vast slapen, last hebben van onderrug, vermoeidheid enz. Het is belangrijk gehoor te geven aan de behoefte van je lichaam en voldoende water te drinken in deze periode. Als lichamelijke klachten aanhouden raden we aan een arts te raadplegen.

Tweelingzielen

Voor tweelingzielen kan dit een intense Engelenpoort zijn. Ze kunnen nu in situaties komen waarin de angst om zich te binden en/of verlaten te worden door je tweelingziel naar voren komt. En ook jaloerse gevoelens en de drang om controle te hebben over de ander kan sterk gevoeld worden. Emoties worden intenser ervaren en oude pijn kan door de hogere energiefrequenties van deze Engelenpoort explosief naar boven komen. Waardoor zij zich gaan beseffen dat ze de confrontatie met hun diepste pijn aan mogen gaan, alles mogen doorvoelen om het vervolgens te kunnen verwerken. En dit verwerkingsproces kunnen ze los van elkaar doen of steunen ze elkaar hierin. Wanneer ze echter deze confrontatie niet aangaan en geen verdere spirituele ontwikkeling doormaken, kunnen ze in een stagnerende vicieuze cirkel blijven hangen en kan de andere tweelingziel zomaar afhaken. Tweelingzielen kunnen dus het gevoel hebben dat het nu of nooit is! En dat, als ze los willen komen van destructieve patronen, ze niet meer kunnen vluchten voor onverwerkte emoties. Deze Engelenpoort zal dan ook de nodige transformaties in gang zetten.

Serie van 3 Engelenpoorten

Om de hogere energiefrequenties, komende uit de hogere lichtwerelden, te kunnen integreren, geven wij op deze speciale dagen 10 oktober, 11 november en 12 december Engelenpoort-Lichtreizen, met daarin een geleide meditatie en afstandshealing. Hiermee vormen wij met vele andere Lichtwerkers een veld van licht rondom de aarde, wat het collectief bewustzijn positief zal beïnvloeden. Iedere Engelenpoort heeft een ander thema, waar meer over te lezen zal zijn in onze artikelen op onze website.
Je kunt met deze serie van drie meedoen voor een kortingsprijs. Je betaalt dan €47,50 euro i.p.v. €55,50. Maar natuurlijk kan je ook met elke afzonderlijke Lichtreis meedoen.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis

Wil jij meedoen met onze Lichtreis met geleide meditatie en afstandshealing, om de energiefrequenties van deze Engelenpoort te kunnen integreren, je voor te bereiden op een nieuwe fase van je leven en waarin je mooie boodschappen en helende energie kunt ontvangen van de Engelen? Dan nodigen we je van harte uit om aan deze helende reis mee te doen.

Geleide meditatie
Tijdens deze helende reis wordt je meegenomen naar een natuurgebied, waar een witte duif voor jou een boodschap en een getal heeft, als je aan het uitrusten bent bij een beekje. Dit getal kan een aanduiding zijn voor wanneer er een verandering gaat komen in jouw leven. Vervolgens helpt een prachtig natuurwezen jou, door jou te laten kijken in een spiegel, de liefde voor jezelf te herstellen. En je te laten zien wie jij in essentie bent en zodat jij de juiste keuzes maakt in je leven, die leiden naar meer geluk en liefde. Dan komt een Engel jou halen om naar een krachtplaats te gaan, waar een fonkelende Bergkristal de energie zuiver houdt. En waar je samen met jouw tweelingziel, wanneer hij of zij in jouw leven is, en jouw zielenfamilie de energiefrequenties van de Engelenpoort mag ontvangen.

Tijdens de meditatie kan je tijdelijk even in een andere dimensie komen, zodat je meer openstaat voor informatie uit de Hogere Lichtwerelden. En kan de healing doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie verbonden zijn met een gouden koord van hart tot hart. Heb jij jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan jij voorbereid worden op een toekomstige ontmoeting.

We nodigen je dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende Lichtreis!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

lichtreis engelenpoort