Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Engelenpoort 9 september 2024

Engelenpoort

Leestijd: 6 min.

De Engelenpoort 9-9 op 9 september is een belangrijk portaal, dat ons gaat helpen bij de overgang van de periode na de Leeuwenpoort naar de drie laatste maanden van het jaar 2024. In deze laatste drie maanden sluiten we het jaar 2024 af en bereiden we ons voor op 2025, dat een afrondend jaar zal zijn. Het jaar 2025 heeft nl. het getal 9, het laatste getal van de getallenreeks. De hoge energiefrequenties, die naar de aarde komen, zorgen ervoor dat we meer daadkracht ervaren om belangrijke beslissingen te nemen. Je wilt het roer omgooien en de passie weer terug brengen in je leven! En gaan de Engelen jou helpen jou om de moed te vinden om de juiste richting te kiezen. En onzekerheden achter je te laten.

Je kunt last hebben van ascentiesymptomen

Door de trillingsverhogingen kun je veel last hebben van ascentie-klachten. Deze klachten zijn tijdelijke fysieke en/of emotionele klachten die erop wijzen dat er een energetische opschoning plaatsvindt en jij aan het ascenderen bent. Jouw energietrilling wordt hoger en je paranormale gaven komen in ontwikkeling. Ook je intuïtie wordt voelbaar sterker en je durft er meer op te vertrouwen dat jouw Hogere Leiding jou de juiste richting op stuurt. De ascentie-klachten, die je kunt ervaren kunnen zijn: klachten aan het hoofd, migraines, ontstekingen, koorts, intense dromen hebben, onrustig of vast slapen, last hebben van onderrug, vermoeidheid enz. Het is belangrijk gehoor te geven aan de behoeftes van je lichaam en voldoende water te drinken in deze periode. Als lichamelijke klachten aanhouden raden we aan een arts te raadplegen.

De invloed van Mars is voelbaar: meer daadkracht en avontuur

Tijdens deze Engelenpoort komt er 2x het getal 9 in de datum voor. Het getal 9 hoort bij Mars en doordat 9 tevens het laatste getal in de getallenreeks is, geeft het daarmee een afronding aan. Mars is de planeet van passie, hartstocht en daadkracht en gaat je stimuleren om in actie te komen en een einde te maken aan hetgeen er niet meer bij jou past. Hierdoor kan er meer ruimte komen voor jouw persoonlijk proces. Mars stimuleert dus de mannelijke energie in ons en staat in verbinding met ons egobewustzijn.

De Engelen helpen met het overwinnen van onzekerheden

Ook maakt de Mars-energie het avontuurlijke in ons los. Je kunt dan ook nieuwe uitdagingen aan willen gaan, omdat je voelt dat er nieuwe ontwikkelingen mogen plaatsvinden. Maar kan je ook geconfronteerd worden met jouw angsten en onzekerheden. En heb je de neiging om te willen vluchten in een droomwereldje. De Engelen helpen je hierbij door te bevestigen dat je op de goede weg zit middels tekens of liedjes. En kan je hierdoor de moed vinden om toch de stappen te nemen, die jouw hart je ingeeft.

Supermaan en maansverduistering: we staan op een keerpunt

Over iets meer dan een week is er een supermaan met maansverduistering. En dit betekent dat we voor een keerpunt staan. Deze maansverduistering is nu al werkzaam en zal al het nodige in beweging zetten. Rond deze Engelenpoort kunnen we dan ook op verschillende gebieden voorbereid worden op de veranderingen die gaan plaatsvinden. Zo kan het zijn dat er nu een einde komt aan een liefdesrelatie, een vriendschap, een situatie op het werk/je baan of mag je aan je gezondheid gaan werken. Deze maansverduistering zorgt ervoor dat je verdere stappen gaat nemen om jouw dromen waar te maken. Maar kan jij je ook extra emotioneel en somber voelen, wanneer er een einde komt aan situaties.

Door de bomen het bos niet meer zien

We kunnen wat chaos ervaren in ons denken en in onze gevoelswereld. En kan het dus heel goed zijn dat we onze gedachten en gevoelens proberen te ordenen om zo de juiste beslissingen te kunnen maken. Maar zien we door de bomen het bos niet meer. Dit kan behoorlijk frustrerend zijn, vooral als er een tijdsdruk voelbaar is. Maar omdat deze Engelenpoort ons stimuleert on het oude af te ronden, kunnen er onverwachte situaties ontstaan, die ervoor zorgen dat je knopen gaat doorhakken. Vooral wanneer je erachter komt dat je een tijdje in een illusie hebt geleefd en jij je behoorlijk gekwetst voelt hierdoor.

Loslaten van negatieve gedachten 

Tijdens deze Engelenpoort kun je ook merken dat je jouw weg naar geluk remt of blokkeert door negatieve gedachten. Misschien wil je heel graag een cursus doen of geven, meer zichtbaar zijn op social media, artikelen of boeken schrijven. Of wil je een nieuwe taal leren om in het buitenland te kunnen gaan werken/wonen. Maar kan je last hebben van bijv. faalangst of de angst om niet goed genoeg te zijn. Ook kun je erg streng zijn voor jezelf en te kritisch naar jezelf kijken. Vooral wanneer je weinig discipline hebt om aan de slag te gaan en last hebt van zelfmedelijden en jij je liever wilt terugtrekken. En is het de juiste tijd om nader te onderzoeken waar deze negatieve gedachtepatronen vandaan komen. De Engelen willen je helpen om deze gedachten om te buigen, zodat je de toekomst positiever kunt zien en je meer ontspannen in het leven staat. Je kunt een nieuwe start maken met een positievere mindset. Meditaties, affirmaties en het opschrijven van je gevoelens kunnen ondersteunend werken.

Je bent het waard!

Ook een uitwerking van deze Engelenpoort kan zijn, dat jouw zorgzame en verzorgende kant naar boven komt. En jij anderen het gevoel weet te geven dat ze een bijzondere waardevolle betekenis hebben in jouw leven. Maar mag je ook meer duidelijk krijgen voor jezelf hoeveel jij jezelf waard vindt. De Engelen willen je dan ook helpen om je gevoel van eigenwaarde te versterken en meer grenzen aan te geven en gevoelens, gedachten en jouw behoeften uit te durven spreken. De Engelen willen je namelijk laten weten dat je niet voor niks deze waardevolle plek in dit leven hebt ingenomen en mag je dus volledig in je kracht gaan staan.

Wat is er voor tweelingzielen merkbaar?

Tweelingzielen kunnen deze Engelenpoort als een rollercoaster ervaren. Ze kunnen erachter komen dat ze iets teveel op een roze wolk hebben gezeten. En wanneer ze met de realiteit geconfronteerd worden, kan dit voor behoorlijk wat explosieve emoties zorgen, zoals boosheid en verdriet. Maar ook diepe gekwetste gevoelens en het gevoel het niet waard te zijn om liefde te ontvangen kan sterk aanwezig zijn. Zij kunnen dan ook in een slachtofferrol willen stappen, waarbij ze veel pessimistische gedachten hebben. Of kan het zijn dat ze deze gevoelens en gedachten overnemen van hun tweelingziel en zij zich hierdoor somber en zwaar voelen. Voor hen is het een goede tijd om te werken aan minderwaardigheidsgevoelens. Evenals aan het versterken van hun zelfliefde en eigenwaarde. Zodat ze de moed hebben om beslissingen te kunnen gaan maken die hen dichterbij hun droomleven brengt. Ze kunnen zich dus minder gaan aantrekken van wat anderen van hen vinden en hun eigen unieke weg kiezen.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis Engelenpoort

Wil jij meedoen met onze Lichtreis, met geleide meditatie en afstandshealing, om de energiefrequenties van deze Engelenpoort te kunnen integreren, je voor te bereiden op een nieuwe fase van je leven en waarin je mooie boodschappen en helende energie kunt ontvangen van de Engelen? Dan nodigen we je van harte uit om aan deze helende reis mee te doen.

Geleide meditatie
In deze geleide meditatie nemen we je mee naar een mooi park. En heeft een uil een boodschap en een getal voor jou over jouw situatie, waarin je een transformatie aan het doormaken bent. Het getal kan een tijdsaanduiding zijn voor wanneer er belangrijke veranderingen gaan plaatsvinden in jouw leven. Vervolgens kom je bij een vijver en nodigt Aartsengel Michael jou uit om met hem mee te gaan in een bootje. Hij zal belangrijke verbindingen verbreken met de mensen waar jij karma hebt ingelost en de band wilt verbreken. Op een eilandje kom je bij een grote tempel, waar Lichtwezens jou een healing geven en diamanten plaatsen in jouw chakra’s, om jou af te stemmen op het “Diamanten Bewustzijn”. Ook ontmoet jij daar jouw tweelingziel, als hij of zij in jouw leven is.

De afstandshealing is gericht op het transformeren van onverwerkte trauma’s en negatieve overtuigingen. Deze healing kan doorwerken op jouw tweelingziel, doordat jullie in verbinding staan met elkaar door een gouden koord van hart tot hart. Heb jij jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan jij voorbereid worden op een toekomstige ontmoeting. Tijdens de meditatie kan je tijdelijk even in een andere dimensie komen, zodat je meer openstaat voor informatie en healing uit de Hogere Lichtwerelden.

We nodigen je dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende droomreis!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

uil lichtreis