Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Engelenpoort 9 september 2023: Meer moed, assertiviteit en daadkracht!

engelenpoort

Leestijd: 5 min.

De Engelenpoort 9-9 op 9 september is een belangrijk portaal, dat ons gaat helpen bij de overgang van de periode na de Leeuwenpoort, naar de drie laatste maanden van het jaar 2023. In deze laatste drie maanden ronden we het jaar 2023 af en bereiden we ons voor op 2024. De hogere energiefrequenties, die naar de aarde komen, zorgen ervoor dat we meer daadkracht krijgen en dat we knopen doorhakken. Je kunt er bv. zomaar voor kiezen om contacten te verbreken en het roer om te gooien. We kunnen assertiever worden en belangrijke besluiten voor onszelf maken. Iets wat een hele uitdaging kan zijn, omdat er rond deze Engelenpoort ook veel getwijfeld kan worden tussen gevoel en verstand en of je wel het juiste doet. Maar je kunt gerust zijn: de Engelen helpen jou om de moed te vinden om de juiste richting te kiezen. En onzekerheden achter je te laten.

Je kunt last hebben van ascentie-klachten

Door de trillingsverhogingen kun je veel last hebben van ascentie-klachten. Deze klachten zijn tijdelijke fysieke en/of emotionele klachten die erop wijzen dat er een energetische opschoning plaatsvindt en jij aan het ascenderen bent. Jouw energietrilling wordt hoger en je paranormale gaven komen in ontwikkeling. Ook je intuïtie wordt voelbaar sterker en je durft er meer op te vertrouwen dat jouw Hogere Leiding je de juiste richting op stuurt.
De ascentie-klachten, die je kunt ervaren kunnen zijn: klachten aan het hoofd, migraines, ontstekingen, koorts, intense dromen hebben, onrustig of heel vast slapen, last hebben van onderrug, vermoeidheid enz. Het is belangrijk gehoor te geven aan de behoefte van je lichaam en voldoende water te drinken in deze periode. Als lichamelijke klachten aanhouden raden we aan een arts te raadplegen.

De invloed van Mars is voelbaar

Tijdens deze Engelenpoort komt er 2x het getal 9 in de datum voor. Het getal 9 hoort bij Mars en doordat 9 tevens het laatste getal in de getallenreeks is, geeft het daarmee een afronding aan. Mars is de planeet van passie, hartstocht en daadkracht en gaat je stimuleren om in actie te komen en een einde te maken aan oude en destructieve situaties. Waardoor we meer aandacht hebben voor ons persoonlijk proces. Mars stimuleert dus de mannelijke energie in ons en staat in verbinding met ons egobewustzijn.

Leiding nemen over je eigen leven

Tijdens deze Engelenpoort kan er veel boosheid loskomen. Deze boosheid kan vooral te maken hebben met het gevoel dat je niet gezien en/of gehoord wordt. En wanneer je niet met respect wordt behandeld. De spanning kan flink oplopen en wanneer je er genoeg van hebt, kan je uit je slof schieten en eens flink voor jezelf opkomen. Ook kan je opkomen voor onrechtvaardigheid. En plotseling knopen doorhakken en onverwachts belangrijke en grote levensbeslissingen maken, die ervoor zorgen dat er een nieuwe, frisse start gemaakt kan worden in jouw leven. Je kunt bv. besluiten om met de liefde van je leven naar het buitenland te vertrekken, ondanks dat jouw familie het er niet mee eens is. Of besluit je te stoppen met jouw baan, omdat er te veel conflicten zijn op je werk en jullie niet meer op één lijn zitten. Je durft meer de leiding te nemen over je eigen leven en je wilt je niet meer laten domineren, kleineren of onderdrukken!

Een abrupt einde betekent dat er nieuwe deuren opengaan

Door de energiefrequenties van deze Engelenpoort, kun je je heel goed bewust worden van wat je wel en niet wilt in je leven. Vooral situaties of relaties waarin je veel ongeduld, irritatie of boosheid ervaart, kunnen nu abrupt tot een einde komen. Je durft dan ook meer voor jezelf op te komen, iets wat je voorheen misschien wat spannend vond. En je trekt je minder aan van wat anderen van je denken of vinden. De Engelen vragen je vertrouwen er in te houden dat wanneer er een einde aan een situatie komt, er ook nieuwe deuren voor je open zullen gaan. Zij zullen je begeleiden met deze overgang.

De Engelen helpen met het overwinnen van onzekerheden

De Mars-energie, die tijdens deze Engelenpoort sterk voelbaar is, maakt het avontuurlijke in ons los. Je kunt dan ook nieuwe uitdagingen aan willen gaan, omdat je voelt dat er nieuwe ontwikkelingen mogen plaatsvinden. Maar kan je ook geconfronteerd worden met jouw angsten en onzekerheden. De Engelen helpen je hierbij door te bevestigen dat je op de goede weg zit middels tekens of liedjes. En kan je hierdoor de moed vinden om toch de stappen te nemen die jouw hart je ingeeft.

Contacten verbreken

Ook kan het heel goed zijn dat je contacten verbreekt met bijv. familie, vrienden, kennissen of collega’s. Dit kan gepaard gaan met ruzies en/of conflicten waarin je nu meer voor jezelf opkomt. Je laat niet meer over je heen lopen en je kunt relaties verbreken met mensen die geen positieve energie meer brengen in jouw leven en die niet jouw plannen steunen. Hierdoor kan het zijn dat er nieuwe contacten op jouw pad gaan komen met mensen uit jouw zielenfamilie, waarmee jij een sterke band voelt en waarmee je samen verder kunt.

Tweelingzielen

Tweelingzielen reageren sterk op Engelenpoorten en dagen waarin dubbele getallen in de datum voorkomen. Zij kunnen rond deze dag een sterke aantrekkingskracht ervaren en veel emoties en gedachten van elkaar opvangen. Maar dit kan ook betekenen dat ze lichamelijke klachten kunnen ervaren door de energie die ze voelen van elkaar. Je kunt dan ook hoofdpijn, migraine of koorts krijgen. En je extra prikkelbaar voelen als jouw tweelingziel nog ergens boos over is.

Tweelingzielen kunnen daarnaast veel nadenken over gebeurtenissen en gesprekken die tussen hen hebben plaatsgevonden in het verleden. En kunnen ze proberen alles in het juiste perspectief te plaatsen. Vervolgens kan er duidelijk worden waar bepaalde boosheid of het hebben van een kort lontje vandaan komt. En kan er veel boosheid verwerkt worden onder invloed van de hogere energiefrequenties van de Engelenpoort. Tweelingzielen helpen elkaar hiermee.

Ook hebben ze een sterk gevoel vooruit te willen komen. En wanneer dat niet lukt, doordat de andere tweelingziel of anderen geen stappen zet en jou te veel afremt, zullen ze elkaar meer gaan loslaten.

Tweelingzielen gaan meer de moed krijgen om de leiding over hun leven te nemen in karmische relaties, wanneer ze het gevoel hebben dat de relatie niet meer gelijkwaardig is. Ze kunnen dan ook besluiten een nieuwe richtingen op te gaan. En dit kan ook betekenen dat je los mag komen van je karmische partner, om meer het leven te gaan leiden wat je wilt. Je mag hierin vertrouwen op de sturing van de Engelen en kunnen tweelingzielen hier veel tekens over krijgen, zoals dromen met een betekenis, het zien van witte veertjes, of iets waar je oog op valt, dat een aanwijzing kan zijn. En wanneer je jouw intuïtie volgt, gaan alle deuren voor je open.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis Engelenpoort

Wil jij meedoen met onze Lichtreis, met geleide meditatie en afstandshealing, om de energiefrequenties van deze Engelenpoort te kunnen integreren, je voor te bereiden op een nieuwe fase van je leven en waarin je mooie boodschappen en helende energie kunt ontvangen van de Engelen? Dan nodigen we je van harte uit om aan deze helende reis mee te doen.

Geleide meditatie
In deze meditatie nemen we je mee naar een mooi park. En heeft een uil een boodschap en een getal voor jou over jouw situatie, waarin je een transformatie aan het doormaken bent. Het getal kan een tijdsaanduiding zijn voor wanneer er belangrijke veranderingen gaan plaatsvinden in jouw leven. Vervolgens kom je bij een vijver en nodigt Aartsengel Michael jou uit om met hem mee te gaan in een bootje. Hij zal belangrijke verbindingen verbreken met de mensen waar jij karma hebt ingelost en de band wilt verbreken. Op een eilandje kom je bij een grote tempel, waar Lichtwezens jou een healing geven en diamanten plaatsen in jouw chakra’s, om jou af te stemmen op het “Diamanten Bewustzijn”. Ook ontmoet jij daar jouw tweelingziel, als hij of zij in jouw leven is.

Healing
De afstandshealing is gericht op het transformeren van onverwerkte trauma’s en negatieve overtuigingen. Deze healing kan doorwerken op jouw tweelingziel, doordat jullie in verbinding staan met elkaar door een gouden koord van hart tot hart. Heb jij jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan jij voorbereid worden op een toekomstige ontmoeting. Tijdens de meditatie kan je tijdelijk even in een andere dimensie komen, zodat je meer openstaat voor informatie en healing uit de Hogere Lichtwerelden.

We nodigen je dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende Lichtreis!

Klik hier voor meer info en om je aan te melden.

Lichtreis engelenpoort