Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Engelenpoort 7 juli 2024: Dolfijnen-energieportaal

dolfijn lichtreis

Leestijd: 5 min.

Een dag na de nieuwe maan in Kreeft opent zich op zondag 7 juli de Engelenpoort 7-7, het Dolfijnenenergie-portaal. Er komt nl. 2x het getal 7 in de datum voor en is het getal 7 een heilig getal. Het getal 7 staat voor spiritualiteit, mystiek, magie, compassie en spirituele verlichting en hoort in de astrologie bij de gevoelige planeet Neptunus. Een bijzondere dag waarbij er hogere energiefrequenties naar de aarde komen om ons bewustzijn te verruimen en een spirituele verandering in gang te zetten. Deze energiefrequenties zorgen ervoor dat onze helende gaves versterkt worden en blije, speelse en optimistische energie in ons vergroot wordt. We komen hierdoor in een positieve energiestroom en laten we de zwaarte achter ons.

Ascentie-klachten

Door de trillingsverhogingen die rond deze dag plaatsvinden kan je last hebben van ascentie-klachten. Hierbij kan je denken aan hoofdpijn, hartkloppingen, emotionele schommelingen, het hebben van intense dromen, onrustig of heel vast slapen, last hebben van de onderrug, vermoeidheid, vocht vasthouden enz. Ook kunnen jouw paranormale gaven ontwikkeld worden en is jouw intuïtie voelbaar sterker. Dat heeft als gevolg dat je er meer op durft te vertrouwen dat jouw “Hogere Leiding” jou de juiste kant op stuurt.

De energie van Neptunus is voelbaar

Door het dubbele getal 7 zal de energie van Neptunus sterk voelbaar zijn tijdens deze dag en ons extra gevoelig maken voor de invloeden uit andere dimensies. En doordat Neptunus enkele dagen geleden retrograde is gaan lopen, zal de uitwerking van deze Engelenpoort vooral werkzaam zijn in onze innerlijke belevingswereld. Zie jij vaak het getal 7, dan weet jij dat je afgestemd wordt op de frequenties van deze Engelenpoort. En je voorbereid wordt of een nieuwe fase van je leven!

Dolfijnen-energiefrequenties

Neptunus is in de mythologie ook de God van de zee en alles wat daarin leeft. En zullen er op deze dag dan ook hogere energiefrequenties van de Dolfijnen-energie op ons inwerken. Dolfijnen-energie heeft een hogere trilling, dat ons blij, gelukkig, optimistisch en speels maakt. Het doet alle zwaardere energie verdwijnen.

Bijzondere spirituele ontwikkeling

Daarnaast zorgen de hogere energiefrequenties ervoor dat we een versneld spiritueel ontwikkelingsproces doormaken. Je kunt ervaren dat jouw chakra’s in ontwikkeling komen en paranormale en helende gaven versterkt worden. Jouw intuïtie kan op deze dag heel sterk zijn en kan je veel ingevingen van de Engelen ontvangen over jouw toekomst, jouw huidige situatie, jouw werk en/of over jouw relaties. Ook kan je heldere dromen hebben met een betekenis, die jou de antwoorden geven waarnaar jij mogelijk al een tijd naar op zoek was. Daarnaast kan je, doordat de sluier tussen de aardse dimensie en andere dimensies dun is, toegang vinden tot bijv. de natuurwezens of buitenaardse Lichtwezens, waarmee jij bewust of onbewust samenwerkt. En ook het contact met overleden dierbaren kan nu gelegd worden. Je kunt mystieke ervaringen hebben, waarbij het mogelijk is om tijdelijk in een andere dimensie te verkeren.

Je kunt boodschappen ontvangen van de Engelen

De Engelen willen ons graag behulpzaam zijn en zullen dan ook via verschillende wegen aan ons persoonlijke boodschappen geven. Engelen houden bijv. van muziek en kunnen bepaalde liedjes ook een boodschap zijn. Zij hopen jou via deze weg te kunnen ondersteunen en een hart onder de riem te kunnen steken. Let dus goed op de tekst van liedjes die in je hoofd opkomen of liedjes die je ergens hoort, waarvan je het gevoel hebt dat ze voor jou oren bedoelt zijn. Ook witte veertjes zullen aangeven dat de Engelen bij je zijn om je te ondersteunen. En als je afbeeldingen van dolfijnen ziet, weet jij dat je afgestemd wordt op hun hogere energievelden. En dat je momenteel bezig bent met het doormaken van een bijzondere spirituele transformatie. Je kunt dan ook gevoeliger zijn voor ingevingen, visioenen en dromen.

Een illusie armer 

Nu de Neptunus-energie sterker voelbaar is tijdens deze Engelenpoort, kunnen we een illusie armer zijn wat betreft onze ideeën en wensen rondom het gezinsleven. Jouw romantisch idee over het hebben van een partner en kinderen kan toch anders uitpakken of uitgepakt zijn dan je had gehoopt. Misschien merk je dat je jezelf teveel moet opofferen en wegcijferen. En dat er zo geen ruimte is voor een wat spannender liefdesleven of een uitdagend carrièrepad. Het kan dan ook heel goed zijn dat dit voor innerlijke onrust zorgt en jij, door ingevingen van de Engelen, nieuwe alternatieve ideeën ontvangt over hoe je jouw leven vorm kunt geven, zodat je alsnog het liefdesleven en jou carrière vorm kunt geven zoals jij dat in eerste instantie wilde.

Tweelingzielen

Voor tweelingzielen kan dit een hele bijzondere periode zijn. Zij kunnen een sterk telepathische verbinding ervaren. En voelen wat de ander ervaart op afstand. Ingevingen en dromen kunnen duidelijkheid geven over waar jullie staan in het tweelingzielproces. En je kunt tot het besef komen dat wanneer je een gezin hebt met een (ex) karmische partner of een gezin wilde met je tweelingziel, dit toch allemaal niet zo rooskleurig hoeft te worden als dat het lijkt. Misschien heeft je (ex)partner of tweelingziel je misleid en begin je dat nu in te zien. Dit kan gekwetste gevoelens naar boven halen. Je kunt je hierdoor een slachtoffer voelen van een situatie en boos zijn op het feit dat je misschien de kans bent misgelopen om een gezin of een romantisch liefdesleven met je tweelingziel of iemand anders op te bouwen. Daarnaast kun je door omstandigheden vastzitten in de situatie, waardoor het nu nog lastig kan zijn om bijv. dichterbij je tweelingziel te komen of dat gezellige gezinsleven op te bouwen. En heb je het gevoel je te moeten opofferen voor het hogere doel. Je kunt ook erg terug verlangen naar het verleden en de mooie momenten die je had met je tweelingziel. En besef je je dat je nog wat innerlijk werk mag verrichting om een nieuwe start te kunnen maken met hem of haar. Zo kan het zijn dat de Engelen je gaan helpen met het loslaten van de angst om je tweelingziel te verliezen, zodat er meer balans kan komen in jullie contact. De nieuwe inzichten die tot jou kunnen komen in de periode van deze Engelenpoort, kunnen ervoor zorgen dat je onverwacht beslissingen neemt om jouw hart te volgen. En dus angsten achter je gaat laten om een sprong in het diepe te maken!

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis Engelenpoort met kaartlegging

Wil jij meedoen met onze Lichtreis met geleide meditatie en afstandshealing, om de energiefrequenties van deze Engelenpoort te kunnen integreren, je voor te bereiden op een nieuwe fase van je leven en waarin je mooie boodschappen en helende energie kunt ontvangen van de Dolfijnen? Dan nodigen we je van harte uit om aan deze helende reis mee te doen.

Kaartlegging
Na afloop van de Lichtreis ontvang je als extraatje een email, met daarin een link naar een kaartlegging, die een boodschap kan geven over wat deze Engelenpoort voor jou kan betekenen. We maken dan gebruik van de “Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen Orakelkaarten” van Doreen Virtue.

Geleide meditatie
In deze meditatie ga je naar een tropisch strand van Maui, Hawai, dat een belangrijke krachtplaats is van de aarde en waar de vulkaan Haleakala correspondeert met het hartchakra. Een lieve vrouw komt jou een Lomi Lomi massage geven om jou meer in balans te brengen en als voorbereiding op een healing met dolfijnen. Dolfijnen zijn de Engelen van de oceaan en gaan ons helpen met het openen van onze harten. Dolfijnen hebben een grote liefde voor de aarde en voor alles wat leeft. Ze zijn vrolijk en maken ons blij. Zij weten zwaardere energieën te transformeren, lichtere energie te brengen en jou in alle speelsheid te helpen creëren wat jij wilt in jouw leven. Tijdens de meditatie kan je tijdelijk even in een andere dimensie komen, zodat je meer openstaat voor informatie uit de Hogere Lichtwerelden.

Deze dolfijnen-energie heeft ook een sterke uitwerking op tweelingzielen, omdat dit de aantrekkingskracht, vreugde en liefde versterkt tussen tweelingzielen. Vooral in moeilijke periode kan deze energie voor verlichting en optimisme zorgen tussen hen. En gaan er vaker geluksmomenten gecreëerd worden tussen hen.

We nodigen je dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende Lichtreis!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

dolfijn2