Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Engelenpoort 6-6 op 6 juni 2024: Veel invloed op ons liefdesleven

Engelenpoort1

Leestijd: 7 min.

Tijdens de Engelenpoort 6-6 op 6 juni komen er hogere liefdes-energiefrequenties naar de aarde om ons bewustzijn te verruimen en een spirituele verandering in gang te zetten. Onze intuïtie kan extra sterk zijn en we kunnen meer open staan voor informatie uit de Lichtwerelden. En doordat er twee keer het getal 6 in de datum voorkomt, zal Venus, planeet van de liefde, schoonheid en harmonie, veel invloed hebben tijdens deze Engelenpoort. Doordat de nieuwe maan in Tweelingen samenvalt met deze Engelenpoort en de nieuwe maan samen staat met Venus, kan je het gevoel hebben dat je een nieuwe start wilt maken op gebied van jouw liefdesleven en jouw financiën.

Ascentieklachten

Door de trillingsverhogingen die plaatsvinden tijdens een Engelenpoort, kun je last hebben van ascentiesymptomen. Jouw energietrilling wordt hoger en je paranormale gaven komen daardoor in ontwikkeling. Ook je intuïtie wordt voelbaar sterker en je durft er meer op te vertrouwen, dat jouw Hogere Leiding je de juiste kant op stuurt. Vooral kan je last hebben van hoofdpijn, hartkloppingen, emotionele schommelingen, verdriet, intense dromen hebben, onrustig of diep slapen, last hebben van onderrug, vermoeidheid enz.

Hoe is de energie van deze Engelenpoort voelbaar?

De Engelen maken op deze dag gebruik van de energie van Venus om ons te helpen een versnelling te maken in ons ontwikkelingsproces. Vooral op het gebied van de liefde en op het gebied van emotionele en financiële veiligheid, kunnen er rond deze dag veel veranderingen plaatsvinden. En omdat Venus samen staat met de nieuwe maan in Tweelingen, precies op de dag van deze Engelenpoort, heeft de Tweelingen-energie hierin ook veel invloed. Je kunt hierdoor extra het gevoel hebben een nieuwe start te maken en aandacht te besteden aan jouw zelfliefde, jouw liefdesleven en/of jouw carrière.

Werken aan zelfliefde, voor jezelf kiezen

Daarnaast heeft deze Engelenpoort ook invloed op onze eigenwaarde en zelfliefde. Je kunt wat in de knoop zitten met minderwaardigheids- en schuldgevoelens. Of gevoelens dat je niet goed genoeg bent. Maar de Engelen willen je hierbij helpen. Door de hogere liefdesfrequenties die zij brengen, kan jij gaan voelen dat jij waardevol bent en een belangrijke rol hebt op deze aarde. En dit kan ook een positieve invloed hebben op het contact met anderen en op werkgebied. Het kan duidelijker worden wat jouw zielsmissie is en waar op werkgebied jij graag jouw aandacht en liefde in wilt steken. Oordelen van anderen wil je laten varen en durf je meer te kiezen voor hetgeen jij wilt gaan doen. Hierdoor kun je dus ook besluiten om bepaalde contacten, die jou naar beneden halen in jouw energie, te stoppen. En lukt het je om het gevoel van medelijden voor anderen of pleasegedrag achter je te laten en besluit je om je op jezelf te richting, zodat je meer in je kracht kunt komen.

Ondersteuning van de Hathors

Niet alleen de Engelen zullen ons begeleiden tijdens dit portaal, maar ook de Hathors kunnen sterker voelbaar zijn. Zij zijn een ver ontwikkeld vrouwenvolk uit de tijd van het Oude Egypte die met hoge liefdes-energiefrequenties, kleuren en muziek werkten om heling te brengen. Ze hebben een hartvormig gezicht, kleine naar buitenstaande oortjes en een liefdevolle uitstraling. Ze zijn geascendeerd en leven in een andere dimensie op Venus. Door hun invloed kan je ook behoefte hebben aan andere kleuren in huis of kleding. De frequentie van kleuren kunnen namelijk een helend effect hebben. Ook kan jouw oog vallen op piramides, sfinxen of andere voorwerpen die naar Egypte verwijzen en voor jou een aanwijzing zijn dat de Hathors er zijn om jou te begeleiden.

Vrouwelijke energie

De vrouwelijke energie zal sterker voelbaar zijn deze maand. En dat zorgt ervoor dat we meer in contact komen met onze vrouwelijke kant; onze emoties, onze intuïtie, zachtheid, creativiteit, rust/geduld, verzorgend voor jezelf en anderen. We kunnen beter geaard zijn en een dieper contact met onszelf voelen om te kunnen helen en meer liefde toe te laten in ons leven, zodat we kunnen geven vanuit balans. Ook zal de vrouwelijke energie verbindend werken en kunnen er situaties ontstaan waarin je weer samen komt met jouw zielenfamilie.

Boodschappen van de Engelen

De Engelen zullen je rond deze dag via verschillende wegen jou persoonlijke boodschappen geven om jou een hart onder de riem te steken. Hun leiding kan dan ook sterk voelbaar zijn. Je kunt veel ingevingen krijgen rond deze dag, over jouw toekomst en waar deze precies heen gaat of intense dromen hebben met een bijzondere betekenis. Mogelijk komt jouw boodschap via een ander persoon, een bericht via social media of lees je een artikel, waarvan je voelt dat het voor jou geschreven is. Ook kan jouw oog op iets vallen, dat voor jou een bijzondere betekenis heeft. Of kunnen de Engelen je boodschappen geven via muziek en zijn bepaalde liedjes een boodschap. En wanneer je hartjes ziet, zal dit een aanwijzing zijn dat jouw liefdesleven jouw aandacht vraagt.

Perfecte tijd om te gaan daten

Tijdens deze Engelenpoort kunnen we wat meer luchtige energie brengen in ons liefdesleven. We kunnen wat flirteriger zijn en onze partner of date willen amuseren met humor en leuke verhalen. En je kunt veel moeite willen doen om er jeugdiger uit te zien voor je partner of wanneer je vrijgezel bent. Het kan dan ook heel goed zijn dat je kiest voor een nieuw kapsel, een trendy outfit en/of wil je make-up gebruiken om er verzorgd uit te zien. Ook face-yoga kan iets zijn waarmee je je wilt bezig houden om er jonger uit te zien. Dit is dan ook de ideale tijd voor vrijgezellen om weer te gaan daten. Vooral omdat de nieuwe maan samenvalt met deze Engelenpoort en je daardoor extra sterk het gevoel kunt hebben dat je een nieuwe start wilt maken op gebied van de liefde.

De uitwerking van deze Engelenpoort op tweelingzielen

Op tweelingzielen heeft deze Engelenpoort een bijzonder sterke uitwerking door de dubbele getallen in de datum, waar tweelingzielen altijd sterk op kunnen reageren. Voor hen kan deze Engelenpoort betekenen dat de liefde tussen hen gaat opbloeien of dat er weer een liefdevol contact komt. Ze kunnen de zwaarte achter zich willen laten en meer optimistisch zijn over hun contact. Ze kunnen echter door omstandigheden “gedwongen” worden om toch meer de diepte in te gaan en hun gevoelens en emoties te uiten naar elkaar. Dit kan gaan over schuldgevoelens, pessimistische gedachten over hun situatie en onzekerheden waar ze tegenaan lopen. Het delen van hun gedachten en gevoelens kan hen wat dichterbij elkaar brengen. En kunnen ze onder invloed van deze Engelenpoort meer begrip en compassie voelen voor elkaar, waardoor er meer liefde kan stromen. Tweelingzielen die plannen hebben om samen te gaan werken, kunnen nu daden bij het woord voegen. En in actie willen komen om plannen vorm te geven. Ook nieuwe ideeën voor de toekomst kunnen gemaakt worden. En helpen de Engelen bij het zoeken naar harmonische oplossingen voor obstakels die ze ervaren. Wanneer tweelingzielen niet bij elkaar zijn, kan deze Engelenpoort ervoor zorgen dat ze heling vinden voor verdriet dat tussen hen in staat. Dit verdriet kan uit vorige levens komen, waarin ze elkaar verloren waren of niet bij elkaar konden zijn. Ook kunnen zij werken aan het thema “zelfliefde” om destructief gedrag en destructieve patronen tussen hen te doorbreken. Tweelingzielen kunnen rond deze dag ook elkaar onverwachts ontmoeten of een berichtje van of over elkaar ontvangen. En kunnen liedjes die je op deze dag hoort een speciale boodschap bevatten over het proces tussen jou en je tweelingziel.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis Engelenpoort

Wil jij meedoen met onze Lichtreis met geleide meditatie en afstandshealing, om de energiefrequenties van deze Engelenpoort te kunnen integreren, je voor te bereiden op een nieuwe fase van je leven en waarin je mooie boodschappen en helende energie kunt ontvangen van de Engelen? Dan nodigen we je van harte uit om aan deze helende reis mee te doen.

Geleide meditatie
In deze geleide meditatie nemen we je mee naar een mooi strand, waar je in de zee een parel vindt, die jou verbindt met de liefdesenergie en jou meer in verbinding brengt met anderen. Intuïtief krijg je een boodschap en een getal door over jouw situatie: het getal kan een tijdsaanduiding zijn voor wanneer er een belangrijke verandering plaats gaat vinden in jouw leven.
Wanneer de Godin Isis verschijnt, gaat zij samen met de Hathors jou helpen bij het loslaten van oude emoties en van oude denkpatronen of negatieve overtuigingen over jouzelf als vrouw. En wil zij je helpen om een stukje heling te vinden voor oude pijn, die ontstaan is in de vrouwenlijn van jouw verleden. Ze neemt je mee naar een rond plein, waar je met andere gelijkgestemde vrouwen de helende energiefrequenties van de Engelen zal ontvangen. De energie die tussen de vrouwen uit de vrouwencirkel stroomt kan jou de kracht en moed geven om het leven te gaan leiden dat jij wilt.

Tijdens de meditatie kan je tijdelijk even in een andere dimensie komen, zodat je meer openstaat voor informatie uit de Hogere Lichtwerelden. En de healing is erop gericht om de krachtige vrouwelijke energie weer in balans te brengen en om weer in contact te komen met onze zachte liefdevolle, verzorgende, intuïtieve en helende kant. En met de diepe wijsheden die wij in ons dragen.

We nodigen je dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende Lichtreis!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

venus