Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Engelenpoort 3 maart 2024: Meer geluk in je leven!

engelenpoort

Leestijd: 6 min.

Op zondag 3 maart wordt er een Engelenpoort geopend, die de tweede is van een reeks van drie Engelenpoorten. De eerste van deze reeks viel op 2 februari en de laatste zal zijn op 4 april en houden alle drie verband met elkaar. Engelenenergie en boodschappen van de Engelen gaan ons ondersteunen en ons stimuleren om meer in actie te komen om aan onze toekomst te werken en onze lotsbestemming vorm te geven. Voelbaar is dat alles in een stroomversnelling is gekomen doordat er sinds eind januari er een einde is gekomen aan de retrogradegang van de vernieuwende planeet Uranus en nu weer alle planeten direct lopen. Stilstand is niet meer mogelijk!

Er komen tijdens een Engelenpoort hogere energiefrequenties naar de aarde om ons bewustzijn te verruimen en een spirituele verandering in gang te zetten. Deze Engelenpoort is bijzonder omdat er twee keer het getal 3, horende bij Jupiter, in de datum voorkomt. En heeft deze planeet van groei en expansie een extra sterke uitwerking op deze dag.

Elke Engelenpoort heeft een eigen uniek thema, met een sterke transformerende werking, waarbij we steeds in een hogere trilling komen. En zal dit bij deze Engelenpoort vooral het thema zijn dat je je gaat richten op je toekomst, je horizon gaat verbreden en aandacht gaat besteden aan jouw spirituele groei.

Het getal 3 hoort bij de geluksplaneet Jupiter

Elk getal heeft een eigen kosmische kracht met een unieke frequentie. En de dubbele getallen in de datum zorgen ervoor dat deze energiefrequenties inwerken op ons esoterische lichaam. Dit heeft vervolgens weer invloed op onze spirituele ontwikkeling en maakt dit emotionele blokkades los. We kunnen ons dan ook extra emotioneel voelen tijdens Engelenpoorten. Het getal 3 hoort numerologisch gezien bij Jupiter, de geluksplaneet. En zal de uitwerking van Jupiter dus extra sterk zijn rond deze dag. En omdat Jupiter de planeet van groei, voorspoed en geluk is, kan je je daardoor optimistischer voelen en meer hoopvol zijn voor jouw toekomst. Je kunt meer mogelijkheden zien voor groei en expansie. En ga je jezelf nieuwe doelen stellen voor jouw toekomst. Je kunt je hierover enthousiast voelen.

Bezig zijn met de toekomst: jouw behoeftes veranderen

Deze Engelenpoort stimuleert ons om te kijken naar hoe ons leven er nu uitziet en wat je graag zou willen voor de toekomst. D.m.v meditaties kun je meer duidelijk krijgen of je nu op de goede weg zit. En of jouw korte en lange termijndoelen haalbaar en concreet zijn. Misschien wil je teveel tegelijk en mag je alles meer stapje voor stapje uitwerken. Of mag je je plannen herzien als blijkt dat jouw behoeften, situaties en/of relaties aan het veranderen zijn. Zo kan het zijn dat je meer behoefte krijgt aan rust, wil je liever in de natuur wonen, dichtbij de zee of in de bergen. Of wil je juist van baan veranderen, zodat je meer ruimte vindt voor jouw spirituele ontwikkeling en om te reizen. De Engelen zullen je begeleiden om het juiste pad te bewandelen en eventuele obstakels te overwinnen.

Jouw plannen om naar het buitenland te gaan

Als je plannen hebt om naar het buitenland te reizen, daar te werken en/of te wonen, dan kan dit een vervolg krijgen. Jouw drang om je meer te verbinden met de zee, de bossen en dieren kan namelijk sterker worden. En dit kan betekenen dat je je gaat verbinden met een nieuwe plek (in het buitenland). Je kunt hierover nieuwe ideeën krijgen en vinden er ook afstemmingen plaats tussen jou en de nieuwe plaats waarmee je je gaat verbinden. Door deze afstemmingen kan je veel lopen dagdromen en een druk voelen op je voorhoofd bij je derde oogchakra en/of bovenop je hoofd bij je kruinchakra.

Verdieping vinden

Door de energiefrequenties van deze Engelenpoort kun je ook bezig zijn met het vinden van verdieping in jezelf, in je werk, op het gebied van gezondheid en in relaties tot anderen. Je kunt intellectueel uitgedaagd en gestimuleerd willen worden, je horizon willen verbreden en jouw bewustzijn willen verruimen. Je kunt dan ook besluiten om eens met je neus in de boeken te duiken en nieuwe kennis op te doen. Of meer gesprekken voeren (online) met anderen over bepaalde onderwerpen, om wat wijzer te worden. Ook kun je besluiten om een opleiding te gaan volgen die jou gaat helpen om verdieping of uitbreiding te vinden op werkgebied. Hierbij kan de angst naar boven komen dat je iets niet goed kunt, je bang bent om fouten te maken of dingen vergeet. De Engelen zullen je de moed geven om door te zetten en je te helpen groeien op persoonlijk vlak.

Spirituele leraar

Één van de dingen die nu jouw aandacht kan vragen zijn onverwerkte emotionele blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Het kan zijn dat je nu merkt dat je eerlijk naar jezelf mag zijn over het feit dat er patronen zijn die jou niet meer dienen en dat er een verandering mag komen in je gedrag, denken en/of in je gevoel. En kun je er baat bij hebben om de hulp in te schakelen van een een coach/therapeut/paragnost/medium om jou te helpen de onverwerkte blokkades te verwerken. Vooral wanneer zij contact kunnen maken met de Engelen om jou boodschappen door te geven. De bewustwording van wat er in het verleden/vorige levens is gebeurt, kan tot doorbraken leiden in jouw spirituele ontwikkeling. Daarnaast kan je je ook gemotiveerd voelen om zelf als een spiritueel leraar aan de slag te gaan en anderen te helpen. Of wil je specifiek met kinderen gaan werken om hen te leren omgaan met hun gevoeligheid en emoties.

Boodschappen van de Engelen

De Engelen willen ons graag behulpzaam zijn en zullen dan ook via verschillende wegen aan ons persoonlijke boodschappen geven. Zo kun je intense dromen hebben met een bijzondere betekenis. Of komt jouw boodschap via een ander persoon, een bericht via social media of lees je een artikel waarvan je voelt dat het voor jou geschreven is. Of valt je oog op iets dat voor jou een bijzondere betekenis heeft. Maar ook kan je plotseling een ingeving krijgen over jouw toekomst en waar deze precies heengaat. Engelen houden ook van muziek en kunnen bepaalde liedjes ook een boodschap zijn. Zij hopen jou via deze weg te kunnen ondersteunen en een hart onder de riem te steken. En dit kan jou zeer hoopvol stemmen en jou motiveren stappen vooruit te maken op vlakken waar misschien jij lange tijd hebt stilgestaan!

Ascentiesymptomen tijdens de Engelenpoort

Door de trillingsverhogingen kun je ook last hebben van ascentiesymptomen. Ascentiesymptomen zijn tijdelijke fysieke en/of emotionele klachten die erop wijzen dat er een energetische opschoning plaatsvindt. En jij aan het ascenderen bent. Jouw energietrilling wordt hoger en je paranormale gaven komen daardoor in ontwikkeling. Ook je intuïtie wordt voelbaar sterker en je durft er meer op te vertrouwen, dat jouw Hogere Leiding je de juiste kant op stuurt. De ascentiesymptomen die je nu kunt ervaren kunnen zijn: hoofdpijn, hartkloppingen, emotionele schommelingen, verdriet, intense dromen hebben, onrustig of heel vast slapen, last hebben van onderrug, vermoeidheid enz. Maar ook in het bijzonder last hebben van de heupen, dijen en lever. Het is belangrijk gehoor te geven aan de behoefte van je lichaam en voldoende water te drinken in deze periode. Je kunt in deze periode ook behoefte hebben aan het reinigen van je lichaam. Als lichamelijke klachten aanhouden raden we aan een arts te raadplegen.

Tweelingzielen

Door de meervoudige getallen in de datum hebben Engelenpoorten veel invloed op tweelingzielen. Zij kunnen hierdoor een sterke aantrekkingskracht en/of telepathische verbinding ervaren met elkaar rond deze dag. En de behoefte om verdieping te vinden in de relatie met elkaar en een persoonlijke groei door te maken, kan ook sterker zijn dan anders. Tweelingzielen kunnen een spiritueel leraar zijn voor elkaar. En een helende werking hebben. Ze leren elkaar om eerlijk te zijn naar zichzelf en de ander. Misschien zit je in een karmische relatie, maar wil je meer vrijheid om ook de verbinding met je tweelingziel verder te onderzoeken. En wordt het tijd om meer open en eerlijk te zijn hierover naar je karmische partner. Tweelingzielen kunnen meer willen analyseren en verbanden leggen tussen de invloed van hun opvoeding en gebeurtenissen in het nu. Vooral wanneer ze tegen onzekere gevoelens, minderwaardigheidsgevoelens en/of schuldgevoelens aanlopen. Ze kunnen actief aan de slag gaan om oude patronen te doorbreken, angsten achter zich te laten en zelfvertrouwen op te bouwen. En door bepaalde inzichten die ze krijgen, kunnen ze de toekomst (samen) positiever in gaan zien. Verder kunnen tweelingzielen veel nieuwe ideeën krijgen over wat zij in de toekomst willen gaan doen. Of kunnen ze veel afstemmingen ervaren op het buitenland als ze daar naartoe willen. Ze kunnen zich dan ook een beetje dromerig voelen, niet goed geaard zijn en allerlei sensaties ervaren bij hun kruin- en derde oogchakra. Ook kunnen zij dromen of andere boodschappen krijgen over elkaar of over hun toekomst.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis Engelenpoort

Wil jij meedoen met onze online Lichtreis, met geleide meditatie en afstandshealing, om de energiefrequenties van deze Engelenpoort te kunnen integreren, je voor te bereiden op een nieuwe fase van je leven en waarin je mooie boodschappen en helende energie kunt ontvangen van de Engelen? Dan nodigen we je van harte uit om aan deze helende reis mee te doen.

Geleide meditatie
In deze geleide meditatie ga je naar een mooi natuurgebied, waar je bij een beekje een boodschap krijgt van een Elfje en een getal. Dit getal kan een tijdsaanduiding zijn voor wanneer er een positieve verandering komt in jouw leven. En geeft de kleur van een bloem, waar jouw oog op valt, aan waar jij nog aan mag werken. Vervolgens helpt Aartsengel Michael jou om koorden door te snijden met mensen waarmee karma is ingelost. En begeleidt hij jou door de Engelenpoort naar de “Tempel van Genezing”. In deze tempel wachten velen Lichtwezens op jou, waaronder de ver ontwikkelde lichtwezens van Sirius, de Hathors uit het Oude Egypte en de Engelen. En waar jij een healing ontvangt en afgestemd wordt op een nieuw energieveld, het energieveld van het Diamanten Bewustzijn. Dit bewustzijn gaat je helpen om vol liefde, compassie en mededogen door het leven te gaan. Met deze energie kan je jezelf en mensen om je heen transformeren. Ook ontmoet jij in de tempel jouw tweelingziel.

Tijdens de meditatie kan je tijdelijk even in een andere dimensie komen, zodat je meer openstaat voor informatie uit de Hogere Lichtwerelden. En jij bijzondere boodschappen kunt ontvangen over jouw liefdesleven en toekomst.

Deze Engelenpoort heeft ook een zeer sterke uitwerking op tweelingzielen. Vooral in moeilijke periodes kan deze energie voor verlichting en optimisme zorgen tussen hen. En gaan er vaker geluksmomenten gecreëerd worden tussen hen. En deze energie kan ervoor zorgen dat jullie je positiever gaan voelen over de toekomst.

We nodigen je dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende droomreis!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.