Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Engelenpoort/Waterman-energieportaal 2 februari 2024: Alles komt in een stroomversnelling!

Engelenpoort2

Leestijd: 5 min.

Op vrijdag 2 februari opent zich een bijzonder Engelen-portaal: het Waterman-energieportaal. Dit portaal is de eerste van een reeks van drie portalen, die ons meer in ons kracht gaan zetten en ons gaan helpen knopen door te hakken en belangrijke beslissingen te maken. Want februari, maart en april zijn drie belangrijke maanden, doordat alle planeten weer direct lopen en alles in stroomversnelling komt. De tweede en derde van deze reeks zullen zijn op is 3 maart en 4 april en houden alle drie verband met elkaar. Engelenenergie en boodschappen van de Engelen gaan ons ondersteunen en ons stimuleren om meer in actie te komen om onze droomwensen en lotsbestemming vorm te geven. Je kunt het gevoel hebben dat je niet meer terug kunt en niets meer bij het oude kunt laten!

Je kunt last hebben van Ascentie-symptomen

Door de trillingsverhogingen kun je rond deze dag last hebben van ascentie-symptomen. Ascentie-symptomen zijn tijdelijke fysieke en/of emotionele klachten, die erop wijzen dat er een energetische opschoning plaatsvindt en jij aan het ascenderen bent. Jouw energietrilling wordt hoger en je paranormale gaven komen daardoor in ontwikkeling. Ook wordt jouw intuïtie voelbaar sterker en durf je er meer op te vertrouwen dat jouw Hogere Leiding je de juiste kant op stuurt. De ascentiesymptomen die je nu kunt ervaren kunnen zijn: hoofdpijn, hartkloppingen, emotionele schommelingen, verdriet, intense dromen hebben, onrustig of heel vast slapen, last hebben van onderrug, vermoeidheid, een overprikkeld zenuwstelsel enz. Het is belangrijk gehoor te geven aan de behoefte van je lichaam en voldoende water te drinken in deze periode. Je kunt in deze periode ook behoefte hebben aan het reinigen van je lichaam. Als lichamelijke klachten aanhouden raden we aan een arts te raadplegen.

Afstemming vindt plaats op het Waterman-tijdperk

We worden door hogere energiefrequenties, die vanaf Sirius naar de aarde komen, afgestemd op het Watermantijdperk. Dit is het tijdperk, waarin we gaan streven naar rechtvaardigheid en er meer broederschap gaat ontstaan en we revolutionaire en vernieuwende ideeën gaan doorvoeren. Deze energiefrequenties gaan ons helpen om grote sprongen te maken in onze spirituele ontwikkeling. De Waterman-invloed zal sterk zijn. En dit betekent dat we streven naar vernieuwing, vrijheid en gelijkheid. Individuele vrijheid zal hierbij centraal staan.

Voorbereiding op de Leeuwenpoort

Jouw intuïtie zal sterker zijn dan ooit. We worden met deze krachtige nieuwe energieën voorbereid op de Leeuwenpoort van 8 augustus, waarin we nog meer in onze kracht gaan komen en ons hart gaan volgen. En wanneer er belangrijke ontmoetingen en gebeurtenissen gaan plaatsvinden, die ons voorbereiden op onze toekomst. Voordat we klaar zijn om de energie van de Leeuwenpoort te integreren, bereiden we ons tijdens deze Engelenpoort voor, door de basis in onszelf te versterken en vooral oud verdriet los te laten.

Alles in een stroomversnelling

Nu alle planeten weer direct zijn gaan lopen en doordat de uitwerking van het Chinees Nieuwjaar, samen met de super nieuwe maan in Waterman, die over een week gaan plaatsvinden en al voelbaar zijn, kan je het gevoel hebben in een stroomversnelling te zijn gekomen en een nieuwe start te willen maken. Je kunt je onrustig en opstandig voelen en kunnen er doorbraken komen. Onze energie kan een boost krijgen om onze dromen te gaan realiseren. Maar ook kunnen er veel onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden, waardoor je een druk kunt voelen om belangrijke stappen te gaan maken. De Waterman-energie kan nogal grillig zijn en uitwerken als een bliksemschicht. Je hebt dan de keuze: laat je je leiden door angst of durf jij jouw intuïtie te volgen?

Je krijgt hulp van de Engelen

De Engelen spreken met jou via jouw intuïtie. Zij helpen jou met jouw nieuwe pad en helpen jou met het maken van belangrijke beslissingen. Zij stimuleren jou je hart te volgen en het oude, zwaardere, achter je te laten. Je kunt boodschappen van hen krijgen via dromen, ingevingen, tekens uit de natuur of het zien van dubbele getallen. Je kunt een liedje in je hoofd krijgen, waarvan de tekst een boodschap is voor jou. Of valt jouw oog op iets, met een symbolische betekenis. Ook brengen zij plotseling nieuwe contacten op jouw pad. Mensen, die belangrijk zijn voor jouw toekomst.

Wat is de invloed van deze Engelenpoort?

Het Waterman-energieportaal kan ervoor zorgen dat we meer spanningen ervaren in situaties en relaties, met als gevolg dat er de nodige veranderingen plaatsvinden. Onder invloed van dit portaal kun je o.a. geconfronteerd worden met het thema “veiligheid”. Misschien voelde jij je in het verleden niet veilig, heb je een onveilig gevoel gehad tijdens jouw opvoeding, met name binnen de relatie met jouw moeder. En heeft dit gevoel van onveiligheid ervoor gezorgd dat jij je snel teveel of minderwaardig voelde en jij het gevoel had dat je er niet mocht zijn. Hierdoor kan je hoge eisen stellen aan jezelf, veel zelfkritiek hebben, last hebben van faalangst en de angst voelen om verlaten te worden. En kan er een tekort aan zelfliefde zijn, doordat er bijv. in jouw opvoeding niet genoeg aandacht en liefde was voor jou. Je kunt dan ook besluiten om hiermee aan de slag te gaan door emoties meer toe te laten via het luisteren naar of het maken van muziek, dans of kunst. Ook kan je hulp zoeken bij alternatieve therapeuten, waarbij je dichterbij de onverwerkte emoties komt en deze samen kunt delen.

Op werkgebied kan dit energieportaal jouw creatieve en zorgzame kant doen activeren. En je kunt dan ook nieuwe plannen bedenken binnen het werkveld, die te maken hebben met het verzorgen van anderen. Mogelijk wil je de minder bedeelden in de samenleving meer aandacht geven.

Daarnaast kan je je creativiteit inzetten om jouw plannen vorm te geven en/of jezelf op een unieke wijze meer zichtbaar te maken op bijv. social media en de wereld te laten weten welke diensten jij te bieden hebt. Wanneer jij jouw authentieke zelf meer laat zien, zullen deuren vanzelf open gaan en nieuwe kansen zich aandienen om een groei door te maken.

Tweelingzielen

Tweelingzielen kunnen een hele sterke aantrekkingskracht ervaren tijdens Engelenpoort-dagen. En kan hun intuïtie extra sterk. Ze kunnen spontane ingevingen krijgen over hoe het proces van hun tweelingziel verloopt en wat er nog tussen hen instaat. Zij kunnen merken dat door onverwerkte blokkades die tussen hen instaan, zij elkaar geen veiligheid kunnen bieden. En kan het zijn dat ze wat emoties uit het verleden mogen opruimen, voordat ze weer dichterbij elkaar kunnen komen.

Er kunnen oude gekwetste gevoelens een rol spelen. En het gevoel dat je jouw tweelingziel en/of karmische partner nog niet hebt kunnen vergeven voor iets wat hij/zij in het verleden gedaan heeft. Mogelijk heb je altijd veel gegeven hebt in de relatie en de ander niet hetgeen terug gegeven heeft wat jij nodig had. En wil je je nu liever terugtrekken en jouw eigen weg gaan.
Of kan de behoefte om je te richten op je eigen gezin/familie sterk aanwezig zijn. Waardoor je onverwachts het contact wilt verbreken met jouw tweelingziel en/of karmische partner, om de basis in jezelf te versterken.

Ook kunnen er situaties afgerond zijn, waardoor er juist meer contact met jouw tweelingziel mogelijk is. Een groep tweelingzielen heeft namelijk op collectie niveau besloten om rustig aan dichterbij elkaar te komen en hun relatie verder uit te diepen. En merken zij dat zij steeds meer op één lijn zitten qua ideeën voor de toekomst. Zij kunnen zich dan ook richten op het creëren van hun eigen gezin en een huiselijke sfeer en op een mogelijke nieuwe plek om te wonen.

Serie van 3 Engelenpoort-Lichtreizen

Om de hogere energiefrequenties, komende uit de hogere lichtwerelden, te kunnen integreren, geven wij op de speciale poortdagen 2 februari, 3 maart en 4 april Engelenpoort-Lichtreizen, met daarin een geleide meditatie en afstandshealing. Hiermee vormen wij met vele andere Lichtwerkers een veld van licht rondom de aarde, wat het collectief bewustzijn positief zal beïnvloeden. Iedere Engelenpoort heeft een ander thema, waar meer over te lezen zal zijn in onze artikelen op onze website.
Je kunt met deze serie van drie meedoen voor een kortingsprijs. Je betaalt dan €50,00 euro i.p.v. €58,50. Maar natuurlijk kan je ook met elke afzonderlijke Lichtreis meedoen.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis Engelenpoort

Wil jij meedoen met onze online Lichtreis, met geleide meditatie en afstandshealing, om de energiefrequenties van deze Waterman-energieportaal te kunnen integreren, je voor te bereiden op een nieuwe fase van je leven en waarin je mooie boodschappen en helende energie kunt ontvangen van de Lichtwezens van Sirius? Dan nodigen we je van harte uit om aan deze helende reis mee te doen.

Geleide meditatie
In deze geleide meditatie ga je naar een tropisch strand, waar je een Indianenjongen ontmoet, die samen met jou gaat mediteren op het strand en jij een ingeving krijgt over een nieuwe richting die jij wilt opgaan. Ook zie jij een getal verschijnen in de lucht, een getal kan een tijdsaanduiding zijn voor wanneer er een belangrijke verandering komt in jouw leven. Vervolgens neemt de Indianenjongen jou mee naar zijn stam, waar het opperhoofd jou uitnodigt om deel te nemen aan een ceremonie, waarbij het Waterman-energieportaal wordt geopend. Samen met de andere leden van de stam en met jouw tweelingziel vormen jullie een cirkel rond een kampvuur.

De energie van dit portaal gaat via een energiestraal jouw kruinchakra in en heeft een grote uitwerking op al jouw cellen van jouw lichaam. En gaat jouw helderziende, heldervoelende en helderhorende gaven versterken. Deze energie gaat de uitwerking van het portaal kracht bij zetten, zodat jij je intuïtie en hart gaat volgen en belangrijke beslissingen gaat maken voor jouw toekomst.
Aartsengel Michael, die ook aanwezig is tijdens deze ceremonie, is er om de verbinding met jouw tweelingziel te versterken en helpt jou de kracht en moed te vinden om jouw zielsmissie te realiseren.

Tijdens de meditatie kan je tijdelijk even in een andere dimensie komen, zodat je meer openstaat voor informatie uit de Hogere Lichtwerelden.
Dit portaal heeft ook een zeer sterke uitwerking op tweelingzielen. Vooral in moeilijke periode kan deze energie voor verlichting en optimisme zorgen tussen hen. En gaan er veel onverwachte wendingen komen in hun situatie.

We nodigen je dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende Lichtreis!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

indianenvrouw lichtreis