Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Drie super nieuwe manen op een rij 09-02, 10-03 en 08-04: Extra sterke uitwerking op tweelingzielen

super nieuwe maan

Leestijd: 3 min.

In de maanden februari, maart en april komen er 3 super nieuwe manen voor, die een extra sterke uitwerking gaan hebben op tweelingzielen. De maan, hoewel die nauwelijks te zien is, staat dan dichter bij de aarde dan anders. Bovendien vindt er ook tijdens de nieuwe maan in april een zonsverduistering plaats. In deze maanden kunnen er veel veranderingen plaatsvinden. Emoties worden versterkt, waardoor tweelingzielen voor belangrijke beslissingen komen te staan. Zij willen destructieve situaties en relaties achter zich laten om nieuwe stappen te kunnen maken voor hun toekomst. Om de hogere energiefrequenties, komende uit de hogere lichtwerelden, te kunnen integreren, en jou te ondersteunen bij alle veranderingen die plaatsvinden, geven wij op deze speciale dagen 9 februari, 10 maart en 8 april Tweelingziel-Lichtreizen, met daarin een geleide meditatie en afstandshealing.

Super nieuwe maan in Waterman 9 februari:

Deze nieuwe maan staat in het vrijheidslievende teken Waterman. En hierdoor kunnen tweelingzielen het gevoel hebben dat ze meer vrijheid willen. Ze willen losbreken uit de sleur en willen vernieuwing in hun leven. Hun rebelse kant kan naar boven komen. En kunnen zij eraan toe zijn om meer zelfstandig worden. Ze kunnen samen of apart van elkaar van richting veranderen in hun leven. Al deze veranderingen kunnen gepaard gaan met het loslaten van oude, stagnerende relaties en situaties om meer ruimte te maken voor een tweelingziel in hun leven. Het kan zijn dat ze willen gaan samenwerken of van werk willen veranderen om zich voor te bereiden op hun gezamenlijke zielsmissie. Maar ook bijv. meer zelfvoorzienend willen leven in de natuur en/of in het buitenland. En kan, als ze dit nog niet samen gaan vormgeven, de één de weg vrijmaken voor de ander door alvast stappen te maken hierin. Ook onverwachte verhuizingen kunnen er plaatsvinden en kan het zomaar zijn dat je dichterbij een (nieuwe) tweelingziel in je leven komt te wonen. Of ga je de stap nemen om met je tweelingziel te gaan samenwonen. Een spannende tijd met onverwachte wendingen!

Super nieuwe maan in Vissen 10 maart:

Deze nieuwe maan maakt tweelingzielen extra gevoelig voor energieën, waardoor ze in de war kunnen zijn over welke gevoelens van henzelf zijn en welke van de ander. Ook de telepathische verbinding met jouw tweelingziel kan sterker zijn dan ooit. En kun je magische, spirituele ervaringen hebben die jou helpen om tot diepere inzichten te komen over jouw tweelingzielproces. Duidelijk kan worden dat jullie je willen inzetten voor een spiritueel doel, maar dat er nog wat innerlijk werk verricht mag worden, voordat jullie verder kunnen. Jij en jouw tweelingziel kunnen namelijk rond deze super nieuwe maan geconfronteerd worden met destructief gedrag van jezelf of van jouw tweelingziel, zoals verslavingen, slachtoffergedrag of een enorme passiviteit en lamlendigheid. Hier kunnen dieper liggende emoties onder zitten die (nog) niet doorvoeld en verwerkt zijn. En dit kan een behoorlijk stagnerende werking hebben, waardoor er vanuit jou of jouw tweelingziel een ultimatum/grens gesteld wordt of het contact (tijdelijk) verbroken wordt. Er moet een verandering komen! Tweelingzielen kunnen dan ook besluiten om zich meer terug te trekken om heling te vinden voor oude pijn. Muziek, gedichten of het maken van kunst kan ingezet worden om heling te vinden.

Super nieuwe maan in Ram met zonsverduistering 8 april:

De zonsverduistering, die samenvalt met de nieuwe maan en op de gedeeltelijke maansverduistering van 20 april volgt, kan een keerpunt aangeven. Emoties kunnen door de zonsverduistering sterk uitvergroot worden. En kan deze super nieuwe maan aanvoelen als een rollercoaster voor tweelingzielen. Doordat de nieuwe maan in het vurige teken Ram staat kan er veel sprake zijn van aantrek- en afstootgedrag. De seksuele aantrekkingkracht tussen tweelingzielen kan sterker zijn dan anders. Maar de behoefte naar een bepaalde onafhankelijkheid, het gevoel niet gezien/gehoord te worden door je twin of boosheid richting hem of haar kan ervoor zorgen dat je jouw tweelingziel weer wilt afstoten. Er kunnen knopen doorgehakt worden. En beslissingen die in deze periode gemaakt worden kunnen een grote impact hebben op de andere tweelingziel, waardoor er veel emoties los komen. Tweelingzielen kunnen los van elkaar daadkrachtiger worden, meer voor zichzelf opkomen en onafhankelijker worden. En kunnen ze elkaar hierin (indirect) stimuleren. En door de samenstand van de nieuwe maan met Cheiron, kan er veel oude boosheid loskomen om losgelaten te worden. Mercurius, die retrograde loopt en samen staat met de super nieuwe maan, kan ervoor zorgen dat tweelingzielen veel terugkijken naar het verleden en radicaal besluiten om contacten te verbreken die niet meer in hun leven passen. Deze super nieuwe maan zal door de dubbele getallen 8 (8-4-8), die in de datum voorkomen, een voorbereiding zijn op de Leeuwenpoort van 8 augustus. Dan gaan veel tweelingzielen een grote shift doormaken. In het artikel over de Leeuwenpoort, die we tegen die tijd zullen publiceren, zal hier meer over bekend worden.

Serie van 3 Lichtreizen voor tweelingzielen 

Om de hogere energiefrequenties, komende uit de hogere lichtwerelden, te kunnen integreren, geven wij op deze speciale dagen 9 februari, 10 maart en 8 april Tweelingziel-Lichtreizen, met daarin een geleide meditatie en afstandshealing.Iedere super nieuwe maan heeft een andere uitwerking, waar meer over te lezen zal zijn in onze artikelen op onze website.
Je kunt met deze serie van drie meedoen voor een kortingsprijs. Je betaalt dan €50,00 i.p.v. €58,50. Maar natuurlijk kan je ook met elke afzonderlijke Lichtreis meedoen.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email