Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

De Leeuwenpoort 08-08-2023

leeuw3

Leestijd: 5 min.

Ieder jaar, op 8 augustus, vindt er de opening van een bijzonder energieportaal plaats, nl. de Leeuwenpoort. Een belangrijke gebeurtenis en voor veel mensen de aankondiging van een nieuwe cyclus, waarin zij meer naar voren gaan treden met hun talenten en meer in hun kracht gaan staan. Een opwindende periode, waarin er veel veranderingen plaatsvinden. Gebeurtenissen en veranderingen, die de toon zetten voor het komende jaar. Alles waar jij voor naar de aarde gekomen bent en gekozen hebt om te gaan doen, kan in een stroomversnelling komen!

Energiefrequenties van Sirius komen naar de aarde

Op deze dag wordt er een portaal geopend, waardoor er vernieuwende energiefrequenties vanaf de planeet Sirius naar de aarde komen. Dit heeft als gevolg dat de energie rondom de aarde niet alleen verandert, maar dit ook een invloed heeft op ons fijnstoffelijk lichaam. Deze energiefrequenties activeren ons DNA, waardoor onze spirituele ontwikkeling in een versnelling kan komen en onze paranormale gaven meer worden geopend. Ook wordt ons bewustzijn groter en kan er oude wijsheid, opgeslagen in ons celgeheugen, naar boven komen. 

Lichtwezens van Sirius helpen ons met onze zielsmissie

Er zijn veel Lichtwezens van Sirius aanwezig op of vlakbij de aarde rond deze periode. Je kunt dan ook hun aanwezigheid voelen en bijv. blauwe lichtbolletjes waarnemen. Sommige zien zelfs ruimteschepen en veel dubbele getallen, aangezien de Lichtwezens van Sirius erg verbonden zijn met getallen en via deze weg ook communiceren met ons. Je kunt dan ook de betekenis van dubbele getallen opzoeken om te achterhalen wat ze je proberen duidelijk te maken. ‘s Nachts kan je ook ervaren dat je hun ruimteschepen betreedt, waar je “downloads” krijgt, er healingen plaatsvinden en waar jij helpt anderen te helen. Daarnaast helpen zij ons af te stemmen op o.a. onze zielsmissie, ons energiesysteem op te schonen en werken ze aan ons energetisch systeem om onze paranormale vermogen te vergroten. Je kunt dan ook in deze periode merken dat jouw behoeftes veranderen, jij van koers wilt veranderen in jouw leven en/of volledig voor jouw zielsmissie wilt gaan. Hetgeen waarvoor jij naar de aarde bent gekomen kan duidelijk worden!

Is jouw planetaire afkomst van Sirius?

Veel mensen, met een planetaire oorsprong van o.a. Sirius, zijn hier op aarde met een speciale missie. Het zijn Lichtwerkers en mensen die vernieuwing brengen en de weg vrij maken voor de generaties die na hen komen. Maar voordat zij aan hun zielsmissie beginnen, kunnen zij vele uitdagingen tegenkomen. Zo kunnen zij eerst over angsten en onzekerheden moeten stappen, om vervolgens vol overgave hun hart te kunnen volgen. De energie van de Leeuwenpoort kan je hierbij helpen.

Omdat de opening van de Leeuwenpoort in de astrologische Leeuw-maand valt, lijken de mensen die van Sirius komen vaak van karakter en uiterlijk op een Leeuw. Ze hebben bv. krullend, wat langer haar en/of bijzondere ogen. Ze kunnen “Leeuw” in hun naam hebben en zich aangetrokken voelen tot de kleuren turquoise en goud. Ze zijn herkenbaar aan hun sterke band met de natuur en hebben veel affectie met de Indianen, maar ook met het oude Egypte. Meestal kunnen ze slecht tegen onrechtvaardigheid en hebben een sterke drang om hun eigen weg te zoeken en hun eigen unieke manier van leven te vinden.

Ook hebben ze dikwijls bijzondere talenten en zijn “hooggevoelig”. Door hun hooggevoeligheid hebben ze veel te kampen met vermoeidheid en ziektes. Door het zich soms niet thuis voelen in deze maatschappij en onverwerkte emoties uit hun jeugd of vorige levens, hebben ze soms de neiging om te vluchten en deze emoties niet te voelen en dat kan bv. in verslavingen resulteren.

Ieder jaar een ander thema

Ieder jaar heeft de Leeuwenpoort een ander thema. Het thema, wat in deze periode bij jou speelt, gebeurtenissen die plaatsvinden en mensen, die jij rond deze datum ontmoet, kunnen het komende jaar een belangrijke plaats in jouw leven innemen en een grote rol gaan spelen in jouw toekomst. Je kunt dus even stil staan bij wat nu veel van jou aandacht vraagt. Is dat een relatie, verhuizing, ander werk, gezondheid, een studie? Je kunt een sterke drang hebben om een nieuw pad te kiezen, hiervoor belangrijke beslissingen nemen en in actie te komen voor hetgeen jij staat!

Uitwerking Leeuwenpoort: Plotselinge veranderingen!

Doordat de Leeuw-energie sterk voelbaar is en de Leeuw een geboren leider is, wil je meer leiding gaan nemen over jouw leven, in jouw kracht komen en naar buiten gaan treden met jouw talenten. Je hebt het gevoel om je niet langer meer op te offeren voor anderen. Je kunt er plotseling voor kiezen om een andere richting in te slaan en jouw hart te gaan volgen. En worden we door gebeurtenissen min of meer gedwongen om een verandering door te maken en angsten en onzekerheden los te laten.

Doordat de nawerking van de Supermaan in Waterman van afgelopen 1 augustus nog sterk voelbaar is, kan je een sterke drang voelen naar vrijheid en te gaan leven volgens jouw unieke manier! Het Watermantijdperk wordt geactiveerd, met als thema: vrijheid, gelijkheid en broederschap. Dat kan als gevolg hebben dat dominant en egocentrisch gedrag steeds minder wordt getolereerd!

Mogelijk besluit je een nieuwe richting op te gaan op werkgebied. Het kan zijn dat collega’s een dominante of egocentrische kant laten zien en jij het gevoel hebt dat je niet meer op één lijn zit met hen. En dat je graag op een gelijkwaardige manier zou willen samenwerken. Er kunnen conflicten ontstaan en dit kan er onverwachts voor zorgen dat je ontslag neemt of ontslagen wordt. Je kunt dan ook uitgedaagd worden om je intuïtie te volgen, meer jouw creativiteit en talenten in te zetten en een nieuwe weg in te slaan. En ga je nu eindelijk doen wat jij altijd al hebt willen doen! Deze nieuwe ontwikkelingen kunnen je meer optimisme brengen en een betere geldstroom.

Relaties en samenwerkings-verbanden kunnen tot een einde komen, wanneer deze niet meer bij jouw passen. Mensen kunnen door de mand vallen, wanneer zij onzuivere bedoelingen hebben. Het kan zijn dat er mensen zijn, die misbruik willen maken van jouw paranormale gaven, goedheid, creativiteit, gevoeligheid of verslavingsgevoeligheid. Zo kunnen bijv. collega’s jouw werk willen kopiëren, zodat ze meer op de voorgrond kunnen treden. Hier kan een grote onzekerheid achter schuilgaan, onzekerheid om met eigen talenten op de voorgrond te treden. Door het oude achter je te laten kan er ruimte komen voor nieuwe contacten. Er kunnen dan ook ontmoetingen plaatsvinden in deze periode met mensen waarmee jij wel verder kunt.

Ook kan je ermee geconfronteerd worden dat je wat egocentrisch en/of bazig gedrag vertoont en je hiermee mensen afstoot. En mag je de destructieve patronen ombuigen naar positieve patronen door meer te onderzoeken en te analyseren wat er in het verleden is gebeurd en waardoor dit gedrag is ontstaan. Hierdoor kan jij een ware transformatie ondergaan.

Zwangerschap

Er gaan veel zwangerschappen ontstaan in de periode rond de Leeuwenpoort. Veel hooggevoelige kinderen willen naar de aarde komen. En dat is nodig om vernieuwing te brengen op de aarde. Wanneer je een kinderwens hebt, kan je je werk willen aanpassen, om dit te kunnen combineren met de zorg voor kinderen.

Ziekte en ascentiesymptomen

Er zijn ook mensen die tijdelijk ziek worden en last hebben van ascentieverschijnselen, waardoor ze tijd hebben voor het verwerken van emoties en het integreren van de nieuwe energiefrequenties. Je kunt je dan ook emotioneler voelen, moe zijn, onrustig slapen, bijzondere spirituele ervaringen hebben, hartkloppingen ervaren of duizelig zijn. Maar ook kan je diepe geluksmomenten ervaren. En wanneer je niet genoeg aandacht besteedt aan onverwerkte emoties en/of jij je hart niet volgt, kunnen lichamelijke klachten erger worden. Verder zullen wij steeds meer alternatieve manieren gaan vinden voor genezing, omdat de reguliere medicijnen je lichaam te veel kunnen vervuilen en je daardoor zieker kunt worden. De vervuiling is een groot probleem aan het worden, vooral de vervuiling van de lucht, water en ons voedsel, waardoor mensen ziek worden. En kunnen vooral problemen aan de longen gaan opspelen. De Zon, horend bij de Leeuw, speelt ook een steeds belangrijkere factor in onze gezondheid, vooral voor de mensen die Sirius-energie bij zich dragen. Hun lichaam/DNA wordt steeds meer aangepast op het gebruiken van zonlicht als directe bron van energie. Zonlicht wordt steeds meer gebruikt, om ons fysieke lichaam en fijnstoffelijk lichaam (aura en lichtlichaam) te voeden, zodat organen beter gaan werken, we ons vitaler voelen en onze genezende energie sterker wordt. Je kunt dan ook besluiten om naar het buitenland te verhuizen.

Tweelingzielen

Voor tweelingzielen betekent de Leeuwenpoort een start van een nieuwe periode. Zij hebben steeds meer de behoefte aan vrijheid en hun leven op hun eigen unieke wijze vorm te gaan geven. En worden uitgedaagd om hun hart te gaan volgen. En betekent dit dat ze wellicht een vriendschap, relatie of werk moeten gaan loslaten, om vervolgens een nieuwe richting in te slaan. In hun situatie kunnen er veel onverwachte wendingen plaatsvinden. Vooral wanneer ze de druk voelen van dat er veranderingen moeten komen. Ze kunnen dan ook grote stappen maken en beslissingen nemen die een shockeffect op hun omgeving kunnen hebben.

Zo kan het ook zijn dat tweelingzielen het niet langer meer volhouden om bij een karmische partner te blijven. Misschien voel je je niet gehoord en gezien door je partner. En heb je het gevoel dat jij niet belangrijk genoeg bent voor hem/haar. Of voel je geen gelijkwaardigheid en is er geen verdere spirituele groei mogelijk. Schaduwkanten, zoals narcistisch/egocentrisch gedrag en woede uitbarstingen kunnen duidelijker naar voren komen. Achterliggend kan er een diepe angst om verlaten te worden spelen. En zorgen al deze gevoelens ervoor dat er een wig gedreven wordt tussen jou en je karmische partner.

Tweelingzielen die in contact zijn met elkaar, kunnen uitgedaagd worden om meer diepgang te vinden in hun contact. Waarbij er mogelijk eerst door “de weerstand tegen veranderingen” heen gebroken mag worden. Zij mogen meer contact maken met hun diepere gevoelens, die bij hen spelen en deze naar elkaar uitspreken. Ook kunnen ze geconfronteerd worden met dominant en/of egocentrisch gedrag. En mogen ze werken aan het versterken van hun zelfliefde en zelfvertrouwen.

Tussen tweelingzielen, die al langere tijd uit elkaar zijn, is het mogelijk dat de connectie gedeeltelijk verbroken worden en er ruimte wordt gemaakt voor een nieuwe liefde/tweelingziel. Het kan dus heel goed zijn dat jouw ziel in meerdere delen gesplitst is en er een nieuw zielsdeel (tweelingziel) op je pad komt, waarmee je je wel verder kunt ontwikkelen. Je kunt dus weer opnieuw alle heftigheid van een tweelingzielverbinding ervaren met een nieuw persoon. Een spannende tijd kan dit worden!

Daarnaast kun je in deze periode ook steeds meer dubbele getallen zien en ook tekens die verband houden met je tweelingziel. Of je kunt veel dromen of ingevingen krijgen met een betekenis en boodschap. Je kunt magische ervaringen hebben en visioenen waarn

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis Leeuwenpoort met kaartlegging

De opening van de Leeuwenpoort-portaal is een belangrijke dag, waarin er hoge energiefrequenties via Sirius naar de aarde komen en onze trilling gaan verhogen. Deze dag kondigt een nieuwe fase aan, waarin er nieuwe deuren open gaan en jij meer naar buiten gaat treden en in je kracht gaat staan. De Leeuwenpoort stimuleert dan ons ook om ons los te maken van alle negatieve invloeden in ons leven en om ons hart te gaan volgen. En om deze energiefrequenties van dit belangrijke portaal in ons energetisch systeem te integreren is deze Lichtreis bedoeld. En geven wij online een korte lezing, ontspanningsoefening en geleide meditatie. Met als extraatje maar liefst 2 kaartleggingen; een algemene kaartlegging met een boodschap voor jou over wat de Leeuwenpoort voor jou kan betekenen en een kaartlegging speciaal voor tweelingzielen. Je ontvangt hiervoor na de Lichtreis een email.

Geleide meditatie
Tijdens de meditatie nemen we je mee naar een oerbos, waar een leeuw voor jou een boodschap en een getal heeft om meer duidelijkheid te geven in jouw situatie. Vervolgens neemt de leeuw je mee op een spirituele reis naar een bijzondere krachtplaats, waar ook jouw tweelingziel is. En waar je de ceremonie mee gaat maken van de opening van het Leeuwenpoort-portaal, onder leiding van Godin Isis, Godin van de vruchtbaarheid, magie, mysterie en liefde. Je kunt tijdens deze helende reis tijdelijk in een hogere dimensie komen, waardoor je makkelijker toegang kunt krijgen tot hogere informatie. Het kan je helpen inzichten te krijgen in jouw zielsmissie, jouw situatie met jouw tweelingziel en spirituele ontwikkelingsproces.

Lichtwerkers van Sirius en de Hathors komen ons helpen met de healing, waarin jouw pijnappelklier geactiveerd wordt en jouw intuïtieve gaven versterkt worden. En er heling kan plaatsvinden op onverwerkte emoties van jou of jouw tweelingziel, als deze in jouw leven is. Ook kan jouw wilskracht en motivatie sterker worden om de nodige veranderingen door te zetten in jouw leven en jouw hart te gaan volgen. Jouw egobewustzijn kan sterker worden.

Tweelingzielen
Heb je jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan je voorbereid worden op jullie ontmoeting op een later tijdstip. In deze periode kunnen er nl. veel ontmoetingen plaatsvinden tussen tweelingzielen. En kunnen er grote doorbraken komen in hun situatie.

We nodigen jullie dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende reis met kaartleggingen. Voor meer info kan je kijken op onze website.
Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

leeuwenpoort