Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

De laatste maanden van 2023: afrondingsfase en 3 Engelenpoorten

lichtreis

Leestijd: 5 min.

De drie laatste maanden van dit jaar zijn een afrondingsfase en ronden we het jaar 2023 af. Binnen deze maanden kunnen we een intense spirituele transformatie doormaken en sluiten we een oud hoofdstuk af, om vervolgens een nieuwe start te maken met het jaar 2024. In dat jaar krijgt hetgeen wij graag willen voor ons leven meer vorm, gaan we onze carrière serieus nemen en leren we belangrijke levenslessen. Onze spirituele ontwikkeling gaat een boost krijgen!

Drie belangrijke Engelenpoorten helpen ons om het jaar 2023 af te ronden

Er zullen in deze afrondingsfase drie belangrijke Engelenpoorten geopend worden nl. op 10 oktober, 11 november en 12 december. Via deze portalen komen er hogere energiefrequenties naar de aarde, die een grote invloed kunnen hebben op ons ascentie-proces, het proces waarin we een bewustzijnsverhoging doormaken. Deze frequenties maken oude emotionele trauma’s uit dit leven en vorige levens los en helpt ons bij het versterken van onze paranormale en helende gaven. Hierbij gaan de Engelen ons steunen met hun energie en middels hun liefdevolle boodschappen. We zullen over elke Engelenpoort apart een uitgebreider artikel schrijven. Maar hier lees je meer over wat we in grote lijnen kunnen verwachten in de laatste drie afrondende maanden van het jaar.

We gaan ons richten op onze toekomst

We gaan ons de komende maanden richten op een nieuwe toekomst en zullen de Maansverduistering en gedeeltelijke Zonsverduistering, in oktober, een keerpunt aangeven in ons leven. En ons bewust maken van de nieuwe richting die we op willen gaan. We kijken of er nog voldoende balans is in ons leven. Nieuwe belangrijke beslissingen kunnen gemaakt worden en onverwachte gebeurtenissen kunnen plaatsvinden. Verder zullen er een aantal planeten weer direct gaan lopen en kunnen we merken dat langzaamaan er wat meer mogelijkheden worden gecreëerd op meerdere vlakken van ons leven en de energie weer gaat stromen!

Een aantal planeten direct: Het gaat beter stromen en bereiden we ons voor op 2024

Veel planeten lopen of liepen retrograde. En dit kan ervoor hebben gezorgd dat we meer naar binnen gekeerd waren. Gelukkig komt daar een verandering in en gaan Neptunus, Pluto en Saturnus de komende maanden weer direct lopen. Dit betekent dat we meer onze dromen kunnen vormgeven. En dat we over angsten heen gaan stappen om onze doelen te bereiken. En worden we ons in de komende maanden er bewust van dat we dit serieuzer moeten/mogen gaan nemen dan voorheen. Je kunt namelijk een tijdsdruk ervaren en zelfs merken dat als je niet in actie komt, je misschien wel te oud wordt voor het creëren van het leven dat je wilt. Denk bijv. aan het starten van een gezin of dat je een schuld wilt afbetalen voor een bepaalde tijd. Maar ook kan je nadenken over wanneer je wilt stoppen met werken, wanneer het werk wat je nu doet een negatieve invloed heeft op de kwaliteit van je leven.

Ook laten we pessimistische gedachten achter ons en gaan vooral aan het einde van het jaar alles wat positiever inzien. Onder invloed van Neptunus kun je bijzondere spirituele ervaringen hebben en kun je jouw gevoeligheid en paranormale gaven inzetten om anderen te helpen. Bovendien gaat op de laatste dag van december ook de planeet van expansie Jupiter direct lopen. Jupiter kan je stimuleren om verdieping te zoeken in bepaalde zaken, zal je je vol enthousiasme richten op jouw toekomst. Mogelijk ga je werk doen, waarmee jij meer financiële veiligheid kan creëren. En kan je begin 2024 bezig zijn met het wonen en/of werken in het buitenland.

Langzaamaan zullen we merken dat er weer beweging zal komen in vastlopende situaties en relaties in ons leven. Er gaat meer balans komen in jouw leven en zullen er weer gelukkigere tijden aanbreken!

Boodschappen van de Engelen

In de maanden oktober, november en december vinden ook drie Engelenpoorten plaats. Dit zijn portalen die zich open op dagen met data waarin dubbele getallen voorkomen. Via deze portalen komen er hogere energiefrequenties naar de aarde die een grote invloed kunnen hebben ons energetisch systeem. Het maakt oude emotionele trauma’s uit dit leven en vorige levens los, verruimd ons bewustzijn en helpt ons bij het versterken van onze paranormale en helende gaven. Tijdens deze laatste drie Engelenpoorten van het jaar, zullen we veel ondersteuning ervaren van de Engelen via hun helende energie, intuïtieve boodschappen, boodschappen via liedjes, dromen en tekens waar jouw oog op vallen, zodat je weet welke kant je op mag gaan of krijg je via hen de bevestiging dat je op je juiste weg zit. Ook geven wij speciale Lichtreizen (geleide meditaties met afstandshealingen) om de hogere energiefrequenties van de Engelen makkelijker te doen integreren, oude emoties los te laten, energieën van anderen makkelijker af te voeren en boodschappen door te kunnen krijgen voor jouw persoonlijke ontwikkelingsproces.

Tweelingzielen

Voor tweelingzielen is dit ook een belangrijke periode. In de laatste maanden kunnen zij beslissen hoe en of ze met elkaar verder gaan. Ze kunnen een beetje het gevoel hebben van dat “nu of nooit” is. En dat ze hun ontwikkelingsproces serieus mogen nemen. Wanneer ze in contact zijn met elkaar, kunnen ze diepe gesprekken voeren hierover. En kan duidelijk worden waaraan ze mogen gaan werken. Ze kunnen dan ook los van elkaar of samen een transformatie doormaken, waarbij ze bijv. leren om bindings- en verlatingsangst los te laten. Verder kunnen hun paranormale gaven sterker worden. En hebben ze meer spirituele ervaringen dan anders en erg gevoelig zijn voor elkaars energie. En is het moeilijk te onderscheiden welke gevoelens en gedachten van jou zijn en welke van de ander. Door Jupiter, die eind december direct gaat lopen, kunnen tweelingzielen het nieuwe jaar positief ingaan. Ze kunnen doelgericht aan de slag gaan met hun toekomst en het realiseren van hun droomwensen.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis

Om de hogere energiefrequenties, komende uit de hogere lichtwerelden, te kunnen integreren, geven wij op de speciale dagen 10 oktober, 11 november en 12 december Engelenpoort-Lichtreizen, met daarin een geleide meditatie en afstandshealing. Hiermee vormen wij tevens met vele andere Lichtwerkers een veld van licht en liefde rondom de aarde, wat het collectief bewustzijn positief zal beïnvloeden. Iedere Engelenpoort heeft een ander thema, waar meer over te lezen zal zijn in onze artikelen op onze website.
Je kunt met deze serie van drie meedoen voor een kortingsprijs. Je betaalt dan €47,50 euro i.p.v. €55,50. Maar natuurlijk kan je ook met elke afzonderlijke Lichtreis meedoen.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Engelenpoort