Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

De spirituele betekenis van de Dag buiten de tijd 25 juli 2023

dag buiten de tijd

Leestijd: 5 min.

Volgens de 13 Manen Kalender van de Maya´s telde één jaar 13 manen van 28 dagen en daardoor 364 dagen. Er ontbreekt dus één dag, omdat een jaar 365 dagen telt. Deze dag wordt de ”Dag buiten de Tijd” genoemd, valt op 25 juli en is een overgangsdag tussen het oude en nieuwe jaar. Het nieuwe jaar begint dan op 26 juli en valt samen met het “Egyptisch Nieuwjaar”. We worden op deze dag voorbereid op een nieuwe fase, waarbij je veel tekens, ingevingen of dromen kunt krijgen over wat het nieuwe jaar voor jou in petto heeft.

We laten het oude jaar achter ons

“De dag buiten de tijd” is een dag om even stil te staan bij waar je naar toe wilt in het nieuwe jaar. Op deze dag laten we het oude achter ons, zodat op 26 juli het nieuwe jaar kan beginnen. Het is een dag van bewustzijn en sommige van jullie ervaren zelfs een tijdloosheid, tijd bestaat even niet. Ook kan het zijn dat de tijd op deze dag heel snel of juist heel langzaam lijkt te gaan.

De uitwerking van de Engelenpoort 7-7-7 is voelbaar

Door de drievoudige getallen 7 in de datum, is de energie van Neptunus, de heerser van Vissen, sterk voelbaar. En wordt het Engelen-energieportaal van afgelopen 7 juli (7-7-7) geactiveerd. Tijdens dit energieportaal kwamen hogere Dolfijnen- energiefrequenties naar de aarde om ons bewustzijn te verruimen en oude emoties los te maken. Maar ook om de zwaarte, die we de afgelopen tijden hebben kunnen ervaren, te verlichten met speelse en optimistische energie. De energie van Neptunus, horende bij het getal 7, zal sterk werkzaam zijn en jou extra gevoelig maken. Je kunt zelfs mystieke ervaringen hebben. De sluier tussen deze dimensie en andere dimensies is op deze dag dunner dan anders, waardoor je makkelijker toegang kunt krijgen tot nieuwe informatie, die jouw bewustzijn doet vergroten. Nieuwe inzichten gaan jouw helpen bij het maken van een nieuwe start tijdens het Egyptisch Nieuwjaar op 26 juli en de opening van de Leeuwenpoort op 8 augustus.

We kunnen niet meer terug naar ons oude leventje!

Tijdens deze dag kun je een gevoel van tijdloosheid ervaren en merken dat je in een impasse zit. Je kunt misschien niet meer terug naar jouw “oude leventje” zoals deze voorheen was. Maar ook kan je nog niet vooruit en in de war zijn over hoe het nu verder moet! Dit is dan ook een dag waarop je nog niet veel kunt doen, je plannen mag herzien en eventueel mag bijstellen.

Emotionele rollercoaster

Doordat op deze dag Mercurius, Venus en de Zwarte maan Lilith samen in het teken Leeuw staan, en deze een spanningsaspect maken met Neptunus, kan er op en rond deze dag een rollercoaster aan emoties voorbij komen. Je kunt grote plannen hebben voor je onderneming, alles groot willen aanpakken en daar bijv. veel geld in willen investeren. Maar mag je oppassen dat je niet misleid wordt, waardoor je bijv. al je investeringen kunt verliezen. Pas dus op met het tekenen van contracten of het maken van afspraken. En let er op dat jij je niet te overmoedig voelt of naast je schoenen bent gaan lopen. Ook mag je bekijken of jij nog wel datgene doet waar jouw hart ligt!

Jouw liefdesleven

Jouw aandacht kan op deze dag gaan naar jouw liefdesleven. En kan je erachter komen dat je een beetje in een droomwereldje hebt geleefd en de realiteit net wat anders is dan dat je je had voorgesteld. Je kunt je misleid voelen en kan er mogelijk een enorme boosheid naar boven komen. Maar zul je ook verbanden gaan zien tussen situaties en gevoelens uit jouw verleden en wat wat er speelt in het nu. Daarnaast kun je binnen je relatie te maken hebben met egocentrisch gedrag. Het gevoel niet gezien en gehoord te worden door je partner kan een sterke rol spelen. En mag je jullie relatie en waar jouw behoeften liggen, opnieuw bekijken.

Midlifecrisis

De dag buiten de tijd kan jou er ook bewust van maken, dat er bij jou of bij je partner een midlifecrisis speelt. Je kunt een sterk verlangen hebben om weer jong en jeugdig te zijn en bijv. flink wat dure spullen kopen, zoals een dure auto, kleding of elektronische apparaten, om het luxe leventje te leiden wat je misschien altijd had willen hebben. Het kan zijn dat je hiermee een diepere pijn of zelfs een depressie onderdrukt. En wil je niet zien dat het tijd is om het verwerkingsproces aan te gaan. Want mogelijk speelt er nog oude pijn over dat je in jouw jeugd erg verwend met dure cadeaus, als compensatie van een tekort aan aandacht en liefde. Of werd je door jouw opvoeding onzeker gemaakt, doordat je geen waardering kreeg en zijn daardoor egostrelende complimentjes belangrijk voor je. Ook kan je erg dominante ouders hebben gehad en werd je niet gehoord en/of gezien. En mag je nu een helingsproces aangaan om deze pijn te verwerken.

Eris de redder

Eris, de dwergplaneet die voor een tweedeling zorgt, maakt een mooi aspect met Mercurius, Venus en de Zwarte maan Lilith en zal voor een oplossing zorgen. Door een tweedeling, die er kan ontstaan, kan je los komen van werk of een relatie. En kan je door jouw toegenomen zelfvertrouwen jouw kwaliteiten gaan inzetten. Het is tijd om te herontdekken wie je nu bent, waar jij voor staat en welke bijdrage je wilt leveren in deze wereld. Je mag controle nemen over je eigen leven en je eigen geluk!

Ascentiesymptomen

Verder kun je rond deze dag veel last hebben van ascentiesymptomen. Je kunt veel druk of andere sensaties ervaren rondom het hoofd, griepachtige verschijnselen hebben, onrustig en diep slapen, veel dromen, je zweverig voelen en moeilijk actief bezig kunnen zijn. Door de sterke uitwerking van Neptunus, kan je erg in je hoofd zitten en het moeilijk vinden om te aarden. En je overdag ook moe voelen en slaperig zijn en veel lopen dagdromen. Mogelijk ontvang je veel dromen met een boodschap wanneer je slaapt of mediteert. Sommigen van jullie kunnen ook sensaties voelen ter voorbereiding op de energieverschuiving, die plaatsvindt tijdens het Egyptische Nieuwjaar. Er vinden er afstemmingen plaats op jouw toekomst.

Tweelingzielen en “de dag buiten de tijd”

Voor tweelingzielen kan dit een bijzondere dag vol magische gebeurtenissen zijn. Ze kunnen het gevoel hebben dat hun telepathische verbinding sterker is. En zijn ze gevoelig voor het opvangen van elkaars gedachten en emoties. Ze kunnen een beetje in een droomwereldje verkeren met hun tweelingziel en het daarom ook moeilijk vinden om te zien waar ze in vastlopen en aan welke onverwerkte gevoelens ze nog aandacht mogen geven. Wanneer tweelingzielen in contact zijn met elkaar kan bijv. één van de twee of beiden de relatie of situatie teveel willen romantiseren. Of kan de ene tweelingziel willen vluchten in hard werken, verdovende middelen of altijd maar druk bezig zijn en is er daardoor weinig aandacht voor de ander. Dit kan vervolgens oude pijn triggeren over het “je niet gezien voelen”. Ook kan het zijn dat schaduwkanten, zoals egocentrisch of dominant gedrag van jou en/of je tweelingziel zichtbaar wordten En kan er weer een “tijdelijke” verwijdering ontstaan hierdoor. Er kan veel nagedacht worden over wat je nu precies wil in de liefde. En is dit de perfecte dag hiervoor!

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis Egyptisch Nieuwjaar

Voor het Egyptische Nieuwjaar op 26 juli geven wij een Lichtreis met een geleide meditatie en afstandshealing om samen samen met jullie het Egyptische Nieuwjaar te vieren. Voor velen en met name ook in situaties rondom tweelingzielen een nieuw begin van een nieuwe fase. Veel veranderingen die jij wilt doorvoeren in jouw leven kunnen in een stroomversnelling komen. Het Egyptisch Nieuwjaar kondigt dan ook het begin aan van een nieuwe fase, een nieuw begin van spirituele groei.

Geleide meditatie
Tijdens de meditatie nemen we je mee op een innerlijke reis door de woestijn van Egypte, waar je bij een oase tot rust kunt komen en waar een bedoeïen-vrouw jouw hand gaat lezen en een boodschap en getal geeft voor het komende jaar. Van de Lichtwezens van Sirius ontvang je een healing, waarbij ze gebruik maken van een diamant. De energie van deze diamant zorgt ervoor dat je alles van een hoger perspectief kunt zien, cellen geactiveerd worden om de hoogste vorm van liefde in jezelf te kunnen voelen en vasthouden en je helderziende gaven en het telepathisch communiceren versterkt wordt. Ook gaat deze energie inwerken op je pijnappelklier, zodat contact mogelijk is met wezens van andere dimensies. Deze krachtige diamant-energie gaat je helpen, om de overgang naar een nieuwe fase te versoepelen.
Na een boottocht over de Nijl wordt je naar een tempel op een eilandje; Philae genaamd, gebracht. Deze tempel is gewijd aan de Godin Isis, de godin van de vruchtbaarheid, magie, mysterie en liefde. Daar ontmoet je ook jouw tweelingziel en ontvangen jullie samen van Godin Isis een inwijding en maken samen een ceremonie mee om het Egyptische Nieuwjaar te vieren.

Lichtwezens van Sirius komen ons helpen met de healing, waarin het DNA geactiveerd wordt en de pijnappelklier gestimuleerd wordt en jij voorbereid wordt op de nieuwe fase van je leven. Er wordt ingewerkt op negatieve overtuigingen, angsten, verdriet, schuldgevoelens, frustraties en kan je helpen bij het loslaten van oude situaties. Deze healing kan ook positief doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie energetisch sterk met elkaar verbonden zijn via een gouden koord.

We nodigen we je van harte uit om mee te doen met deze magische, helende lichtreis.
Klik hier voor meer info en om je aan te melden.

egyptisch nieuwjaar