Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

Beltane, het Keltische vruchtbaarheidsfeest 30 april 2023: Tijd voor magie!

beltane

Leestijd: 3 min.

Op zondag 30 april wordt Beltane gevierd, het begin van het Keltische nieuwjaar. Beltane staat voor groei en bevruchting, voor licht en leven. Het is het einde van een donkere periode. Tijdens Beltane, feest van vuur, werd door in de Keltische cultuur het begin van de zomer gevierd. Er werden vuren aangelegd en liepen mensen en vee tussen de vuren door om te reinigen van ziekte en zonde. En werd er rondom de meiboom gedanst. Jonge paren trokken de natuur in om de liefde te bedrijven, dit om de vruchtbaarheid van de aarde te stimuleren. De dag van Beltane is een magische dag waarin er wonderlijke dingen kunnen gebeuren, doordat de grens tussen werkelijkheid en de andere wereld vervaagd is.

Het getal 7 staat voor Neptunus

Wat Beltane nog extra bijzonder maakt is dat in de datum het dubbele getal 7 (3+0+4 en 2+0+2+3) voorkomt. Het getal 7 hoort bij Neptunus en is de heerser van het gevoelige en mystieke teken Vissen. Je kunt nu het gevoel hebben een nieuwe start te maken en je droomwensen te realiseren. Om jou de weg te wijzen kan je veel tekens krijgen uit de natuur, dromen met een betekenis en is jouw intuïtie heel sterk! Ook kan je veel mystieke ervaringen hebben, waarin je afgestemd wordt op jouw toekomst en levensmissie. Je kunt bijv. het gevoel hebben dat je in verschillende dimensies tegelijk leeft: in een dimensie waarin je droomt over jouw toekomst en in het nu.

Spirituele ervaringen

Rond deze dag kun je ook bijzondere spirituele ervaringen beleven. Hoe schoner jouw lichaam en geest is, hoe ontvankelijker je hiervoor kunt zijn. Maar ook samen komen met gelijkgestemden kan voor trillingsverhogingen zorgen en een euforisch gevoel, waardoor de inspiratie voor nieuwe plannen kan blijven binnenstromen. Daarnaast kun je ook ingevingen krijgen over gezinsuitbreiding of start de “geboorte” van een nieuw project. Het zal een hele vruchtbare periode zijn waarin jij weer een stapje dichterbij jouw droomwens komt!

Lichamelijke, mentale en lichamelijke reiniging

Door de invloed van Beltane kun je je nu ook emotioneel, mentaal en lichamelijk willen reinigen. Je kunt bezig zijn met het stoppen van een verslaving. Hierbij kun je denken aan een verslaving aan drugs/drank, een eetverslaving, verslaving aan werk, sport, seks, e-sigaretten, roken of aan geestveruimende middelen zoals ayahuasca.. Maar ook aan het loslaten van destructieve patronen, zoals jezelf niet op de eerste plaats zetten, je boosheid steeds afreageren op anderen of niet goed voor jezelf durven op te komen. Je kunt je beseffen dat jij je meer bewust mag worden van onverwerkte emoties, destructieve patronen en hetgeen er in jouw jeugd is gebeurt, om dit om te kunnen buigen en een nieuwe start te kunnen maken.

Tweelingzielen

Tweelingzielen kunnen rond deze dag een sterke aantrekkingskracht met elkaar ervaren. En dit kan ervoor zorgen dat zij onverwachts in contact komen door een spontane ontmoeting of een berichtje. Maar ook is het mogelijk dat er een sterke telepathisch verbinding is, waardoor ze de hele dag kunnen lopen dagdromen over elkaar en hun toekomst samen.
Daarnaast kan het ook zijn dat ze flink gaan werken aan hun eigen proces om van verslavingen en destructief gedrag af te komen. Omdat ze diep van binnen voelen dat ze anders stagneren in het proces van samenkomen.
Verder kunnen er herinneringen naar boven komen van vorige levens, die veel emoties naar boven kunnen halen. En deze kunnen getriggerd worden door bepaalde muziek of films. Speciaal om tweelingzielen te ondersteunen in hun verwerkingsproces, hebben wij een geleide online meditatie gemaakt, nl. de Lichtreis “Terug naar vorige levens voor tweelingzielen”. En kan het ook voor Tweelingzielen een vruchtbare periode worden.

HAPPY BELTANE!

Karin en Danique Vergeer
Healngcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Lichtreis Terug naar Keltische levens

Op zondag 30 april om 20.00uur, tijdens het Keltische vruchtbaarheidsfeest Beltane, geven wij een online Lichtreis voor eenieder die nog last heeft van negatieve overtuigingen en emotionele blokkades, komende uit vorige levens en met name uit levens tijdens de Keltische periode. De Kelten leefden voornamelijk in West-Europa, Engeland, Ierland en Schotland.

We beginnen met een korte lezing, waarin we verdere informatie met jullie delen, waarna er een ontspanningsoefening met geleide meditatie volgt, die wij begeleiden samen met vele Lichtwezens en persoonlijke gidsen middels een afstandshealing. De healing kan ervoor zorgen dat je makkelijker in deze hogere vibratie komt, emotionele blokkades opgelost kunnen worden en jouw energetisch systeem opgeschoond wordt.

Geleide meditatie
In de geleide meditatie word je meegenomen naar een glooiend natuurgebied met een mysterieuze sfeer, waar bij een beekje een fee jou gaat helpen jouw droomwens uit te laten komen. En jij kunt manifesteren zonder beperkt te worden door oude belemmerende overtuigingen en onverwerkte emoties. Ze geeft je een amulet mee om je te beschermen en je vervolgt je pad. Vervolgens kom je bij een oude, heilige boom, waar je van druiden, keltische priesters en wijze mannen, een heling krijgt. En je terug gaat naar traumatische gebeurtenissen uit vorige uit die periode. Je kunt hierbij denken aan het hebben van een bijgeloof, het meemaken van veel onderlinge oorlogen, het gezien worden als heks enz. Tenslotte val je onder de eik in een diepe slaap……….

Healing
Tijdens de healing wordt er ingewerkt op het 13e chakra, het transmutatiechakra. Deze chakra bevindt zich ver boven het kruinchakra en dient om toegang te krijgen tot jouw ervaringen vanuit vorige levens. En wordt er ingewerkt op jouw derdeoog chakra, om meer inzichten te krijgen over wat er zich heeft afgespeeld in jouw verleden. Hierdoor kunnen er herinneringen en blokkades naar boven komen uit jouw verleden.

De uitwerking op je tweelingziel
Ook kan deze Lichtreis en healing doorwerken op jouw tweelingziel, wanneer hij of zij in jouw leven is. Want zij zijn verbonden van hart tot hart met een gouden koord. En hebben zij vaak samen veel ervaringen opgedaan in eerdere levens. En heb jij jouw tweelingziel nog niet in het aardse leven ontmoet, dan kan je hier op voorbereid worden. Er gaan nl. veel ontmoetingen plaatsvinden in dit jaar, maar ook in de komende jaren. Je kunt hier dromen of tekens over krijgen.

Wij nodigen jou van harte uit om met ons mee te doen met deze helende Lichtreis.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

keltisch levens